Ühel või teisel juhul saame seda varsti teada !
QRX kirjutas:Ja 1/6 liikleb seal täiesti vabalt!
Moderaator: petrolhead
QRX kirjutas:Ja 1/6 liikleb seal täiesti vabalt!
Ma mootorit küll ei oska süüdistada. Pigem oli asi tihendis ja ka veidi liiga jäigaks aetud vedrustuses, hommikusest siledast rajast sai õhtuks ikka paras kuumaastik. Antero start läks küll mootori (väljasuremise) nahka. Sina olid küll minu jaoks kohe stardist alates lootusetult kiire...Zebra1188 kirjutas:Nagu näha siis teie super mootorid ei saanud ikkagi HPI 4.6 HO-le järele.. kahju ainult, et üks masin ees 3 ringi jokutas ja mööda ei lasknud, mis sest ,et oli 3-e ringiga juba maas ning sellest tingitud avarii mul tagumise õõtsa kinnituse purustas..
![]()
kpihus kirjutas:Aga ükskord algab aega, kui kõik kpihuse pildid saavad avalikuks ...JAN kirjutas:Ootamejuba tõesti ammu sinu päevapildiseerijat .
Nuujah .. mina sain aga trimmeriga 66 ringi ajaga 30:12.230, keskmine ring 27.458, kiireim 25.290!akaver kirjutas:etskae, bagi kui kõige kiirem klass. Ma sain Outlaw's kirja 70 ringi ajaga 30:22.320 ja Toomas bagis 70 ringi ajaga 30:19.680. Toomas seega ca 3 seki kiirem. võib endaga rahul olla....
tomkar kirjutas:Nuujah .. mina sain aga trimmeriga 66 ringi ajaga 30:12.230, keskmine ring 27.458, kiireim 25.290!akaver kirjutas:etskae, bagi kui kõige kiirem klass. Ma sain Outlaw's kirja 70 ringi ajaga 30:22.320 ja Toomas bagis 70 ringi ajaga 30:19.680. Toomas seega ca 3 seki kiirem. võib endaga rahul olla....
Nibin nabin bagi kolmas, Outlaw MT kolmas kuid Standard MT kindel esimene
See tankimiste puudumine annab ikka kõvasti juurde sest kiiremaid ringi aegu võrreldes on pilt hoopis teine...
Ei üldsegi pole paha, väga lahe justSinuhobi kirjutas:aga kokkuvõttes massi, 4wd puudumist ja suurust arvestades pole ju paha