Minu lätti mineku otsus sündis Roogoja võistluste ajal... Nendelt võistlustelt Olavi juurde, kiire saun + söök (väga hea lasagnette - kadestage Olavit
~400+km ja kell 10:00 kohal Jelgava all.
Lahe chill... esimene sõit, ponderit ei registreerinud mitte kordagi (muidu tuli sõit väga ilus). Viga pondri asetuses, fix ja fungas. Teine sõit, 1 ring kirja ja siis paak tyhi
Kolmandasse eelsõitu ei läinud (oli bena vähe kaasas ja kuna ring oli kirjas siis tegelesin parem akude laadimise ja lebotamisega (a, seal olid permanentsed raja mehhaanikud)
Finaali start 9'ndalt kohalt ...
Kaks ringi sõitu ja olin teisel kohal läti/leedu Baja sabas ... Algul läks sõit kuidagi paremini sain sappa kuid siis soperdasin ära kuna hakkasin liiga vara suruma ... oleks pidanud ootama sabas viga ... pärast oli aga endal närv pysti ja vigu kogunes juurde ja järgi ma talle ei jõudnudgi - 2 koht.
Buggyde sõidust oli minu jaoks kõige põnevam 1/4 finaal, kus Tanel ja Rando omavahel pikalt pikalt tihedalt rebisid.
Kahju, et Tanelil finaalis erinevaid "tehnilised viperused" segama hakkasid. Aga arvestades, et 1) hilja starti; 2) 2x suremist; 3) lahtine rehv; 4) ratta vahetus - millest polnud tolku kuna peale läks samasugune "lahtine"rehv; 5) gaasi-servo surm .... siis 5 koht on ikka väga hea.
Rajast: väga lahe, hüppeid vaid 2 ja need kah paaris hyppena + sild üle raja. Kütust kulub palju kuna rada on väga kiire. Ütleme nii, et Roogoja stardisirge ja "uus" 2 lauget kurvi - sellises stiilis. Kallutatud kurvid olid ideaalse kujuga - sellised, et tark oli sõita selle seina peal, sai kiiremini. Kindlasti plaanin veel sinna minna.