WinterCup 2005/2006 punktiseis/overallstandings after 5/6
Moderaator: petrolhead
WinterCup 2005/2006 punktiseis/overallstandings after 5/6
Viimati muutis RandoM, 04.03.2006 21:11, muudetud 4 korda kokku.
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events
saue HOBIzone
droonipood.ee
Tõepoolest on viga. Parandan homse päeva jooksul. Tulemuseks 41 punkti.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
Aga võibolla oli sellel MT2'l 2 kilo lisaraskust peale kleebitud? Mina seda ei tea ja seega pole ka alust tema tulemus kustutada. Toweri andmed pole selleks kahjuks/õnneks piisav põhjus, autot saab igat pidi modifitseerida.
Selleks et kodanik rajalt maha võtta peab olema vastav mõõtetehnika, mida minul moment mitte võtta ei ole, samuti pole see esmaostude nimekirjas, radade arendamine ja võistlusteks vajaliku tehnika ost on esmajärjekorras, üks hetk jõuab järg ka kaalude jms juurde.
Selleks et kodanik rajalt maha võtta peab olema vastav mõõtetehnika, mida minul moment mitte võtta ei ole, samuti pole see esmaostude nimekirjas, radade arendamine ja võistlusteks vajaliku tehnika ost on esmajärjekorras, üks hetk jõuab järg ka kaalude jms juurde.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
käisin täna Sauel on-roadi võistlust vaatamas ja silma jäi üks asjaolu mis haakub eelneva teemaarendusga: nimelt pärast igat sõitu mõõdeti ja kaaluti kõik autod üle. kasutusel oli mingi elektrooniline köögikaal mis oli taadeldud. kas EAMK-lt, või kes iganes seda ajavõtusüsteemi rendile annab, kaalu ei ole võimalik rentida?
kui on võistlus ja reeglid siis peaks minu arvates peaks asi ka reeglite järgi käima ja peaks olema võimalik 2KG kaaluerinevus tuvastada. mind isiklikult teeb küll kurvaks kui ilmselgelt reeglitele mittevastav auto võidaks mõne auhinna.
minu jaoks on 1000 korda olulisem fair play, mitte välimine ilu ja lihvitus. kui on kehvad tingimused siis need on ju võrdselt kehvad igühele.
suures spordis on praktiliselt võimatu leida sponsoreid kui poleks reegleid ja kontrolli nende üle. automudelism Eestis on kindlasti fännide ala ja ma arvan et enamus tulevad kohale võistlustele nii või naa ja enamus sponsor-raha tuleb nagunii asjaosaliste ja nendega seotud firmade pangaarvelt.
esimene pilk netis müüdavatele köögikaaludele oli et hinnaga 700-1000 EEK-i saaks kätte elektroonilise kaalu kuni 5kg mõõteveaga 2-10g. kas selline asi oleks lahendus (kui EAMK või on-roadi mehed) meile kaalu rentida ei saa? selle summa oleksin valmis oma taskust välja käima fair play nimel.
kokkuvõtteks tahaks öelda et reeglite puudumine/eiramine ala arengule kindlasti kasuks ei tule.
kui on võistlus ja reeglid siis peaks minu arvates peaks asi ka reeglite järgi käima ja peaks olema võimalik 2KG kaaluerinevus tuvastada. mind isiklikult teeb küll kurvaks kui ilmselgelt reeglitele mittevastav auto võidaks mõne auhinna.
minu jaoks on 1000 korda olulisem fair play, mitte välimine ilu ja lihvitus. kui on kehvad tingimused siis need on ju võrdselt kehvad igühele.
suures spordis on praktiliselt võimatu leida sponsoreid kui poleks reegleid ja kontrolli nende üle. automudelism Eestis on kindlasti fännide ala ja ma arvan et enamus tulevad kohale võistlustele nii või naa ja enamus sponsor-raha tuleb nagunii asjaosaliste ja nendega seotud firmade pangaarvelt.
esimene pilk netis müüdavatele köögikaaludele oli et hinnaga 700-1000 EEK-i saaks kätte elektroonilise kaalu kuni 5kg mõõteveaga 2-10g. kas selline asi oleks lahendus (kui EAMK või on-roadi mehed) meile kaalu rentida ei saa? selle summa oleksin valmis oma taskust välja käima fair play nimel.
kokkuvõtteks tahaks öelda et reeglite puudumine/eiramine ala arengule kindlasti kasuks ei tule.
EAMK valduses olev kaal kaalub kuni 2,5 või 3kg ja pole mina pädevat digitaalkaalu leidnud, mis oleks võimeline kaaluma kuni 5kg'ni ning mida võiks usaldada (ja mis ei maksa tervet varandust). Kui sa leiad siis loomulikult kasutame.
Tagantjärgi ei saa aga kedagi maha võtta.
Tagantjärgi ei saa aga kedagi maha võtta.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
selle vastu ma ei vaidlegi, tagantjärgi ei saa midagi teha.RandoM kirjutas:Tagantjärgi ei saa aga kedagi maha võtta.
ma ei tea kas me antud case puhul peame üldse minema kaalu ostmiseni, piisaks kui täpsustatakse reegleid et MT on 1/8 mõõtkava (tootja järgi). see teeks olukorra natukenegi võrdsemaks. (kuigi sellega me võtame 1/10 meestle võimaluse 2 kg lisaraskusega oma autot legaalseks muuta.. )
aga tulevikus tuleb teema kindlasti uuesti üles seose Hellfire jms ilmumisega. kujutan ette et on-road mehed on ka selle etapi kunagi läbi vaielnud aga ilmselt tuleb investeeringute programmi panna kaalud ja muud mõõteriistada ka. ning kelle autod kergemad, kasutavad lisakaalusid (on-roadi meestel nägin kleebitud raskusi auto peal, ma ei tea kas see oli kaaluprobleemi pärast või oli seal mu põhjus).
mille alusel on koostatud EAMK tehn tingimused? üritasin EFRA lehelt ja soome foorumitest mingeid Monsteri tehnilisi tingimusi leida kuid asjatult, kas keegi äkki teab kust neid leida võib? saan aru et buggy asjad on suht paigas .
MT kui sellise reeglid ametlikult puuduvad, seepärast toodetakse neid ka niipalju erinevaid. Onroadis on lisaraskused kaalu ja kaalujaotuse parandamiseks.
Wintercupi raames võtsin vastu (võibolla ebapopulaarse) otsuse, et MT klassis võivad sõita truggyd ja kõik moodustised, kui nad vastavad antud nõuetele. Samuti soovitaksin HPI-eestil sügavalt järgi mõelda enda otsuse üle auhind välja panna. Isegi Janis soovitas mul täna MT klassi ümber nimetada Savage klassiks. Suurelt osalt ma jagan tema arvamust. 1:10 aparaadid võivad koos MT'dega võistelda ning kui neid piisavalt tuleb siis võib neile ka poole hooaja pealt oma võistlusklassi taastada.
Wintercupi raames võtsin vastu (võibolla ebapopulaarse) otsuse, et MT klassis võivad sõita truggyd ja kõik moodustised, kui nad vastavad antud nõuetele. Samuti soovitaksin HPI-eestil sügavalt järgi mõelda enda otsuse üle auhind välja panna. Isegi Janis soovitas mul täna MT klassi ümber nimetada Savage klassiks. Suurelt osalt ma jagan tema arvamust. 1:10 aparaadid võivad koos MT'dega võistelda ning kui neid piisavalt tuleb siis võib neile ka poole hooaja pealt oma võistlusklassi taastada.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
säh sulle kooki moosiga
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
MT-d Savage klassikssi ümber nimetada on kõvasti üle pingutatud... nii palju kui mina Dripe autot nägin siis sealt küll ei paistnud ~2 kg väärtuses lisaraskusi kusagilt välja. aga veelkord, tagantjärgi me kedagi maha ei võta. tegelt reeglidki ilmusid tegelikult alles pärast esimest võistlust.
tnx, Andres
tnx, Andres
ei Janis ütles seda selle peale kui ma üritasin seletada kellel on võimalik endale Savage võita. Ranno oli seal. see oli isegi päris koomiline kuidas ta ei suutnud seda mõista miks niimoodi tehakse. MItte see et savage oleks MT klassis kiireim, ent ta pidas silmas seda et MT klassis tahetakse teha Savage klass piirates kiiremate autode osalemist. Vähemalt mina sain nii aru
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
ma olen oma postitustes lähtunud sinu püstitatud reeglitest, mitte HPI esindajate jutust.
nüüd vaatasin reegleid uuesti, kas mulle tundub valesti et reeglid on vahepeal muutunud?
nüüd vaatasin reegleid uuesti, kas mulle tundub valesti et reeglid on vahepeal muutunud?
iseenesest see tundub suht õiglane pakkumineRandoM kirjutas:.15 mootoriga auto võib olla 500 grammi kergem / car with .15 or smaller engine can be 500 grams lighter.
Asi kisub külla antud põhiteemast kõrvale, aga paar oma sõna ka, et võistluste korraldajal on kindlasti oma sõna, keda lubada, keda mitte.. minu arvamus on, et kuna sõitjaid on n.ö. vähe, siis et võistlust üldse korraldada tasuks, siis mida rohkem osavõtjaid seda suuremaid karikaid saab korraldaja lubada.. Seda, et HPI pani omalt poolt auhinna välja, siis see on nende õigus otsustada omade reeglite järgi kellele see karikas läheb noh nagu umbes missivalimistel, et on rahva lemmik, on ajakirjamike lemmik ja kohtunike arvamus - igaühel omad personaalsed auhinnad osalejatele.. minugi poolest võib HPI anda auhinna lõpus näiteks kõige ilusamale osavõtjale
Mis puudutab näiteks HPI poolt soovitud reeglitest kinnipidamist siis kaalud ja joonlauad võiks juba sel võistlusel väljas olla, sest ma tõesti ei tea, mis mu auto hetkel kaaluda võiks.. eks ma siis vajadusel seo autole teibiga põllukive ümber kesta...
Mis puudutab näiteks HPI poolt soovitud reeglitest kinnipidamist siis kaalud ja joonlauad võiks juba sel võistlusel väljas olla, sest ma tõesti ei tea, mis mu auto hetkel kaaluda võiks.. eks ma siis vajadusel seo autole teibiga põllukive ümber kesta...
See kaal, mis meil Tallinn Cupil oli, on tõepoolest taadeldud ja puha, vist kuni 10 (?) kilo 1 grammi täpsusega, aga see ei ole EAMK oma, vaid meie presidendi isiklik varandus, mida ta oli nõus meile laenama. Sellise kaalu hinnaklass on 5-6kEEK.
Muul ajal oleme kasutanud tavalisi köögikaale (kuni 3 kilo), näiteks minu isiklikku, parem seegi kui ei midagi. Üle 3kg piisava täpsusega kaalud on kas a)haruldased, b)kallid või c)mõlemat.
Tegelikult oleks täiesti mõistlik ja ka vajalik omada korralikku kaalu ja ka mõõtevahendeid erinevate klasside jaoks, mida saaks siis võistlustel kasutada. Paraku ei ole leidunud aktivisti, kes asja kätte võtaks ja vastavad mõõtevahendid valmis ehitaks...
Muul ajal oleme kasutanud tavalisi köögikaale (kuni 3 kilo), näiteks minu isiklikku, parem seegi kui ei midagi. Üle 3kg piisava täpsusega kaalud on kas a)haruldased, b)kallid või c)mõlemat.
Tegelikult oleks täiesti mõistlik ja ka vajalik omada korralikku kaalu ja ka mõõtevahendeid erinevate klasside jaoks, mida saaks siis võistlustel kasutada. Paraku ei ole leidunud aktivisti, kes asja kätte võtaks ja vastavad mõõtevahendid valmis ehitaks...
Minu arvates lubada võib kõiki, küsimus on kes tulemuse kirja saavad. Ehk ei piirataks osalemisvõimalust aga teeks asja vähegi võistluse moodi. Aga las peakorraldaja ütleb jah.ranno kirjutas:Asi kisub külla antud põhiteemast kõrvale, aga paar oma sõna ka, et võistluste korraldajal on kindlasti oma sõna, keda lubada, keda mitte..
Viimati muutis antia, 07.11.2005 10:58, muudetud 2 korda kokku.
HPI võiks tõesti kontkreetselt välja öelda, kas ja milliste reeglite järgi käib nende auhinna jagamine. 6 päeva järgmise võistluseni.ranno kirjutas:Seda, et HPI pani omalt poolt auhinna välja, siis see on nende õigus otsustada omade reeglite järgi kellele see karikas läheb noh nagu umbes missivalimistel, et on rahva lemmik, on ajakirjamike lemmik ja kohtunike arvamus - igaühel omad personaalsed auhinnad osalejatele.. minugi poolest võib HPI anda auhinna lõpus näiteks kõige ilusamale osavõtjale
ps. Rando äkki sa liigutad kogu selle arutelu "rules and regulations" alla, seal vist oleks ta õige koht. sry et vales threadis alustasin.
-
Külaline
Ja mõelge selle peale ka kui auto on juba tehase seades laiem kui meil kehtivas võistlus reeglistikus lubatu. Kahjuks kitsamaks teda pole võimalik teha, kui ehk alla panna baggy kummid. Aga MT klassis loen ma siit välja on see ka just kui keelatud! MT klassis ei peaks nii väga autode laijusele tähelepanu pöörama! 
uued tulemused. Total -1 tähendab seda et kõige kevema etapi punktid on maha arvatud (aasta kokkuvõttes läheb arvesse 4 etappi)
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
Ei,
aga see ei tähenda et ta punkte ei saa, ta lihtsalt ei konkureeri sarja võidule ega auhinnale ning juhul kui hooaja jooksul on antud klassis üle viie võistleja liigitatakse nad eraldi.
aga see ei tähenda et ta punkte ei saa, ta lihtsalt ei konkureeri sarja võidule ega auhinnale ning juhul kui hooaja jooksul on antud klassis üle viie võistleja liigitatakse nad eraldi.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
Siin sa kirjutasid teistpidi, ja nii tundub mulle ka loogilisem.RandoM kirjutas:1:10 autodele tuleb oma võistlusklass ja punktiarvestus, JUHUL KUI, aasta lõpuks on antud klassis osalenud vähemalt 5 erinevat sõitjat. Vastasel juhul sõidavad nad koos MT klassiga, teenimata punkte hooaja jooksul ja konkureerimata sarja võidule.
Vastasel juhul muutub MT klassi punktiarvestus loteriiks, kus MT autode saadavate punktide arv sõltub mitte MT klassi kuuluvate autode kohalviibimisest ja tulemusest.
Need punktid ei kehti. 2 etapi punktides on muudatused (unustasin seles failis tegemata). Õiged tulemused tulevad täna õhtul.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
Uuendatud/Updated!
Bagis läheb esikoha üle võitluses päris karmiks andmiseks!
Samuti paistab tulema HoBao cup, aga mida te monsterimehed seal teete? Mingi pingviin on oma GS'iga (ei saa mainimata jätta et GS=General Silicones=Üldkasutatavad Silikoonid
) HPI vendadest ees? No andke andeks!
(ma niisama, ärge tõsiselt võtke, tundsin vajadust midagi öelda et rahvas reageeriks)
Bagis läheb esikoha üle võitluses päris karmiks andmiseks!
Samuti paistab tulema HoBao cup, aga mida te monsterimehed seal teete? Mingi pingviin on oma GS'iga (ei saa mainimata jätta et GS=General Silicones=Üldkasutatavad Silikoonid
(ma niisama, ärge tõsiselt võtke, tundsin vajadust midagi öelda et rahvas reageeriks)
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
Seekord loetakse tibusi kevadelRandoM kirjutas:Uuendatud/Updated!
aga mida te monsterimehed seal teete? Mingi pingviin on oma GS'iga (ei saa mainimata jätta et GS=General Silicones=Üldkasutatavad Silikoonid) HPI vendadest ees? No andke andeks!
uuendatud
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
äkki on sul mingid temp faildi alles?
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
Kas lubate ma lähen ja häbenen nurgataga?
Nüüd peaks toimima.
Nüüd peaks toimima.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
up