Suurte meeste mänguasjad tänases Pärnu Linnalehes
- JazZ
- Fast Hobbies
- Has thanked: 9 korda
- Been thanked: 1 kord
- Kontakt:
Suurte meeste mänguasjad tänases Pärnu Linnalehes
http://www.linnaleht.ee/frontpage/par/2007-06-08-b.pdf
Leheküljel B7 (pdf''is lk 13)
Minu meelest väga nigelalt kirjutatud...
Leheküljel B7 (pdf''is lk 13)
Minu meelest väga nigelalt kirjutatud...
Fast Hobbies - Mudelipood internetis
Tel: (+372) 712 00 11
E-post: info@fasthobbies.eu
Internetis: www.fasthobbies.eu
Tel: (+372) 712 00 11
E-post: info@fasthobbies.eu
Internetis: www.fasthobbies.eu
ehkki pigem ongi häda intervjueeritava kitsamas maailmapildis kui oleks võinud olla.
Nevertheless, Marius, hea töö. Artiklid on igatepidi ägedad asjad. Soovitusena aga ütleks et dogmasid pole mõtet ajakirjanikule öelda, kui sa just täiesti 200% kindel pole et eestis on kolm mudelipoodi (mis on iseenesest korrektne, kaks hobikeskust ja üks kullo) ning mudelid jagunevad nelja klassi. Inimesed võivad ennast lihtsalt solvatuna tunda.
Nevertheless, Marius, hea töö. Artiklid on igatepidi ägedad asjad. Soovitusena aga ütleks et dogmasid pole mõtet ajakirjanikule öelda, kui sa just täiesti 200% kindel pole et eestis on kolm mudelipoodi (mis on iseenesest korrektne, kaks hobikeskust ja üks kullo) ning mudelid jagunevad nelja klassi. Inimesed võivad ennast lihtsalt solvatuna tunda.
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events
saue HOBIzone
droonipood.ee
Kitsa maailmapildi ja fakti täpsuse osas võiks küll natuke norida (ära isiklikult võta). Tegelt kui üritada mõelda mis mulje jätaks see artikkel inimesele, kes pole ennem alast midagi kuulnud peaks olema väga OK. Hea et artikkel olemas ja ilmunud.
PS: Me tegeleme siin kõik siiski mudelismi mitte modellismiga

PS: Me tegeleme siin kõik siiski mudelismi mitte modellismiga
Viimati muutis Märten, 08.06.2007 23:25, muudetud 1 kord kokku.
Märten
Hobimaailm
Hobimaailm
Antero, nagu sa isegi aru saad on meie vähene kriitika ka ilusti ära põhjendatud koos tänuavaldustega artikli eest. Leian ühtlasi, et kõike ei pea üritama ise ja paremini teha, ent nõrkade kohtade väljatoomine on siiski pigem voorus kui patt.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
-
motokrosser
Rando sa unustasid Sinuhobi kaupluse mustika keskuses.RandoM kirjutas:ehkki pigem ongi häda intervjueeritava kitsamas maailmapildis kui oleks võinud olla.
Okey, ega mina ei tea mida sina trimmeritest arvad.
Vähemalt mainiti vist ära minu auto hind mis kallim aga võibolla ma ka eksin 
http://www.sinule.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
------------------------------------------------------
1:6 Elcon Cleon 2wd
Tuhat vabandust Erki ees, tõesti lipsas mööda, poodidel on seal mustika keskuses tõesti suisa pesa.motokrosser kirjutas:Rando sa unustasid Sinuhobi kaupluse mustika keskuses.RandoM kirjutas:ehkki pigem ongi häda intervjueeritava kitsamas maailmapildis kui oleks võinud olla.
Okey, ega mina ei tea mida sina trimmeritest arvad.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
Ega see artikel ei olnud mõeldud mudelipoodide reklaamimiseks. Sai lihtsalt ära mainitud minuarvates suremad ja tõsisemalt võetavad kaubitsejad. Arvan, et väga nõme oleks jäänud, kui iga neti kaubitseaja aadressid oleks ära mainitud. Inimene, kes tahab uue hobiga tegelema hakata, leiab endale ise õige koha ja masina.RandoM kirjutas:ehkki pigem ongi häda intervjueeritava kitsamas maailmapildis kui oleks võinud olla.
(lugu ilmus Tallinna, Tartu ja Pärnu reedeses linnalehes).
ei minul pole sellest suurt lugu, et minu kauplus nimekirjast välja jäi
Kuigi ma vist seda ikkagi eeldaks et 1:6 klassis olen ma ikkagi suurim ehk ainus ja eeldatavalt ka tõsisemalt võetav kaubitseja Eestis
Kokkuvõttes tubli töö ja, et selliseid pealehakkajaid meil vaid rohkem oleks.
Kuigi ma vist seda ikkagi eeldaks et 1:6 klassis olen ma ikkagi suurim ehk ainus ja eeldatavalt ka tõsisemalt võetav kaubitseja Eestis
Täpsustaks, et see ei olnud HPI poolt "tehtud üritus". Lugu oli antud minu poolt off road autode tutvustamiseks. Ise oman HPI ja Kyosho off road autosid (lisaks ka Kyosho lennuk).Sinuhobi kirjutas:ei minul pole sellest suurt lugu, et minu kauplus nimekirjast välja jäi sest tegelikult oli see ju ikkagi ennekõike HPI poolt tehtud üritus ja miks peakski tooma välja teisi kaubitsejaidkui selleks soovi pole.
Märkasin oma viga ja parandasin postituse aga sa jõudsid enne juba vastata 
marius. ma ei tahagi, et artiklis oleks kirjas, et RB mootoreid saab sealt jne. kui sa aga pead silmas t6siseltv6etavaid tegijaid, siis pead sa seda alati ka ajakirjanikule ytlema, parem veel, r6hutama. muidu tekib lihtsalt asjatult paksu verd... been there, done that
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
Ausalt öelda on mul suht poogen, kas see kelleski tegitab paksu verd või mitte. Minu arust on see kaubitsejate teema ka ennast siin juba ammendanud.RandoM kirjutas:marius. ma ei tahagi, et artiklis oleks kirjas, et RB mootoreid saab sealt jne. kui sa aga pead silmas t6siseltv6etavaid tegijaid, siis pead sa seda alati ka ajakirjanikule ytlema, parem veel, r6hutama. muidu tekib lihtsalt asjatult paksu verd... been there, done that
Loodame, et uusi agaraid mudeliste tuleb üha rohkem juurde
õige oleks jahh selle jama ümber jahumine lõpetada ja kiita üldiselt seda artiklit mis annab mingi ülevaate mudelismist kui sellisest hobist-
Ähh, hea muidugi, et midagi üldse ilmub kusagil, kõik muu on minuarust suht savi. Ja RC automudelid jagunevad küll laias laastus nelja suurde rühma, aga klassikaliselt ei ole need mitte bagid, mosterid, tragid ja trimmerid, vaid elektrimootoriga vs. sisepõlemismootoriga ja onroad vs. offroad (neid omavahel kombineerides saab täpselt 4 erinevat võimalust).
Seda modellism vs. mudelism juttu olen ma ka igast ajakirjanduse keelepervertidega üritand kunagi ajada, aga ei õnnestu neile selgeks teha, et me ei tegele modellindusega. Saksa ja vene keele mõjud on ikka nii kõvasti sees...
Seda modellism vs. mudelism juttu olen ma ka igast ajakirjanduse keelepervertidega üritand kunagi ajada, aga ei õnnestu neile selgeks teha, et me ei tegele modellindusega. Saksa ja vene keele mõjud on ikka nii kõvasti sees...