Tehtud 8 sõitu.

Hind oleks 2500.-asjaga on kiire!

mul pole selle laadijaga pärast midagi teha. niigi on peaaegu 1K raha soodsam. mõned tiirud vaid tehtud. sa võid muidugi osta ka uue 4K raha eest, sinna juurde kiirlaadija 600.- pluss aku mis kestab kauem kui originaal (mis kaasas kestab 5-8min ja pole mingit lõbu) ka 600.-RonM kirjutas:Kas natuke tingida saaks
või äkki võtad selle Turbomat5 laadja hinnast ära ja seda ma ei ostaks ka
mõni õhtu võib plaani võtta.. kristiine keskuse neljas korrus on päris mugav õhtuti, pole ühtki autot ja põrandaruumi küllaga.Zebra1188 kirjutas:Aga ongi lõbusam elu ilma telekatasõidame parem kuskil drifti
Täna on kala päev jälle - st meie kontori juures on kah variant. Ruumi seal muidugi nii palju pole kui kristiine parklas...vman kirjutas:mõni õhtu võib plaani võtta.. kristiine keskuse neljas korrus on päris mugav õhtuti, pole ühtki autot ja põrandaruumi küllaga.Zebra1188 kirjutas:Aga ongi lõbusam elu ilma telekatasõidame parem kuskil drifti
vb täna õhtul isegi käin kupatamas natuke. autolaadija on hea asi!
kas oleks veel tulijaid? üksi tüütab pikapeale ära..
Kristiine parkla eelis on see et seal on katuse all kogu üritus. vihm ei sega ja tuul ka nii väga mitte ning põrand on (Y).tomkar kirjutas:Täna on kala päev jälle - st meie kontori juures on kah variant. Ruumi seal muidugi nii palju pole kui kristiine parklas...vman kirjutas:mõni õhtu võib plaani võtta.. kristiine keskuse neljas korrus on päris mugav õhtuti, pole ühtki autot ja põrandaruumi küllaga.Zebra1188 kirjutas:Aga ongi lõbusam elu ilma telekatasõidame parem kuskil drifti
vb täna õhtul isegi käin kupatamas natuke. autolaadija on hea asi!
kas oleks veel tulijaid? üksi tüütab pikapeale ära..
mida sa silmas pead massi all?antia kirjutas:Kas sul Kristiines omanikuga ka kokkulepe on, ma pakun et pole? Ja kui seal mingeid massilisemaid kogunemisi korraldama hakata siis lõppeb asi lõpuks jamaga.
no vaatameZebra1188 kirjutas:ära müü ära!ma panin ka oma drifterile uuesti hääled sisse
Nüüd on väljas kole sees hea
Iga neljapäev HPI juures olete oodatud