äkitsi on kellelgi vedelemas mõni kasutu differ,mille ma raha vastu olen nõus ära vahetama?
ette tänades!
...mis on way liiga kiire.eerikkarts kirjutas:nende andmete järgi tuleks lõppkiirus 71.5km/h see väga ligikaudne kuid siiski saad aimu mis ülekannete arvudega mängida
ei plaanigi konkureerida kellegi/millegiga lihtsal sisustan vaba aegakaval kirjutas:vanus ja vaba aeg sunnivad tegelema igasugu totrustega, (mitte küll selleks,et tryggidega võidu sõita)
Talv on tulemas mine pressi priketti mees !kaval kirjutas:vanus ja vaba aeg sunnivad tegelema igasugu totrustega!
njah, brikett kirjutatakse B tähega meesM&M kirjutas:Talv on tulemas mine pressi priketti mees !kaval kirjutas:vanus ja vaba aeg sunnivad tegelema igasugu totrustega!![]()
Kui mälu mind ei peta siis ma kunagi andsin kodanik QRX`ile katsetamiseks diffri koos kinnitustega, lepi ise QRX`ga üleandmine-vastuvõtmine kokku ning rahast räägime hiljem!?
No midagi tal seal keskel igatahes on... kui ei ole differ, siis on mingi teine asjapulk, mis enamvähem sama ülesannet täidab. Täpsemalt pole uurinud. Mingi slipper või differ või asi seal igatahes esi- ja tagasilla vahel ju on!Daniel kirjutas:Revol eiole kesk diffrit.
Vaatan lauapeal ringi - eiole - vaatan käigukasti jooniseid - eiolelauri kirjutas:No midagi tal seal keskel igatahes on... kui ei ole differ, siis on mingi teine asjapulk, mis enamvähem sama ülesannet täidab. Täpsemalt pole uurinud. Mingi slipper või differ või asi seal igatahes esi- ja tagasilla vahel ju on!
Täpselt - tegu pole ostu/müügi alalõiguga ega ka kogemata vastavasisuliseks kujunenud teemaga. Jutt on savagele keskdiffri ehitamisest ja siis järsku soovib keegi buggyile mingit pulikat osta ?!?!?TarMoH kirjutas:tomkar mõtles OT all arvatavasti seda, et see ei ole ju müügi/ostu kuulutus, vaid abi ja nõuande teema. Kui sul neid asju vaja, siis tee Ostu teema ja küll siis keegi pakub