Buggy

Üldine off-road autode arutelu

Moderaator: petrolhead

Vasta
Funn

Buggy

Postitus Postitas Funn » 04.12.2005 18:57

Tervist.
Sooviks osta endale siit lehelt HotBodies Lightning 2 RR. See paistis üks odavamates ja sooviks teada, mida oleks vaja sellele elukale veel peale kütuse ja C battery :lol: .
Kas talle sobib vastuvõtjasse HPI akupakk(300.-) ja sellele HPI laadija(99.-) ?
Siis huvitaks veel see Jump-Start Starting System. Mis selle sisse käib , kas patareid või 6-cell battery back mille pean lisaks ostma ?
Äkki keegi viitsib isegi mingi nimekirja koostada mida läheks vaja alustajal. Hinnapiiriks võiks olla max-9000.- kuna rohkem praegu pole.

Kasutaja avatar
tomkar
hpi.ee
Kontakt:

Postitus Postitas tomkar » 04.12.2005 20:29

See 99.-ne laadija on 6-cell starteri aku laadia. See oli üks asi, mis ma praegu märkasin.

Kasutaja avatar
RandoM
Kontakt:

Postitus Postitas RandoM » 04.12.2005 20:30

Lightning 2RR ei pruugi olla bagidest kõige mõsitlikum valik ent see polegi oluline, sest igaüks teeb oma valikud sõltuvalt vajadustest/eelistustest.

Mul on siiamaani olemas lightning RR, mille erinevused teise versiooniga on marginaalsed. Põhiliseks puuduseks antud auto puhul on varuosade saadavus (ja neid läheb vaja), koostekvaliteedi ja vastupidavuse kohta mitte ühtegi halba sõna (mina olen lightningul metsikult juppe ära lõhkunud, ent enamiku neist kirjutaksin enda tegude tagajärjeks, samas on ta 1:8 bagidest üks nõrgemaid, vähemalt mulle tundub nii).

Lightning RR tuli isegi koos 12 AA patareiga, ehk sõitmiseks oli vaja: Küünlatoidet (minu mudelil oli pullstart mootor, nüüd tuleb rotostardiga, ehk lisaks veel 6-purgine akupakk (200-1500 krooni) ja kiirlaadija (700-hästimitutuhat krooni), loomulikult kütus (~500 krooni) ning elementaarsed tööriistad (lame- ja ristpeakruvikeerajad, odavad kuuskantvõtmed on kaasas, ent need oleks mõistlik asendada korralikega (sõltuvalt kvaliteedist võib hind olla 70-500 krooni võtme eest!).

Ma arvan et 9000 krooni eest saab sõitva auto üpris lahedalt. Kui ma tava lightningut ostsin jäin sellesse graafikusse küll, koos starterboxiga.

Rotostardi asemel soovitan ka sinul kasutada starterboxi, mis on tunudvalt töökindlam / mugavam / kiirem, ainsaks puuduseks vast tema suurus, ent kui omad sõiduautot siis pole ka see eriline takistus.

Lightning on täitsa ok auto, ent arvesta nõks suuremate juppide kuluga kui enamuste teiste 1:8 buggyde puhul, võiduvõimeline on ta kohe kindlasti.
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"

Balti MV võitja 2007;2009.

saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events

Kasutaja avatar
tomkar
hpi.ee
Kontakt:

Postitus Postitas tomkar » 04.12.2005 20:36

Äkki RandoM täpsustad, milliseid firmasi sa "enamuste teiste 1:8 buggyde" all mõtlesid?
HB juppidega võiks sind teoreetiliselt/praktiliselt varustada hpi.ee.

Kasutaja avatar
RandoM
Kontakt:

Postitus Postitas RandoM » 04.12.2005 20:55

Tootjatest: Kyosho, GS, Mugen, HoBao, Xray, Jammin, Crono jne.

Ära mõista mind valesti, tegemist on vägagi võistlemisvõimelise autoga (Hara oli temaga Neo invitationalil näiteks finaalis), ent minu kogemuse põhjal jätab vastupidavus soovida.

Teoreetiline/praktiline varustamine tähendab tellimist?

saue HOBIzone
droonipood.ee

Kasutaja avatar
tomkar
hpi.ee
Kontakt:

Postitus Postitas tomkar » 04.12.2005 21:38

Ma vist natuke niisama norin selle "enamuste teistega". Mul lihtsalt tulid meelde kõik need teised firmad (lugematu hulk, keda sa ei nimetanud ja keda ka mina ei tea) ja ma arvan, et koguseliselt kokku võivad tegelikult maailmas nemad just "enamuse" toota.
Teoorias ja praktikas tähendab see tõesti tellimist kuna seni me veel ei hoia HB'd laos (pole sõitjaid - pole mõtet). Kuid kuna üldiselt saabub meil kaup kod kuus (vahest ka tihemini) siis on EU laos leidumise korral maksimaalne ooteaeg 1 kuu (sõltub sellest, millal meil kaup viimati saabus).
Iseenesest ju lihtne :P
Tegelikult tahaks võibolla sinu seda HB'd mõni päev uurida - siis kui viimati seda nägin ei teadnud veel asjadest mitte midagi.

Kasutaja avatar
RandoM
Kontakt:

Postitus Postitas RandoM » 04.12.2005 21:48

kisub offtopicuks, aga maailmas enamuse toodavad just nimelt need tootjad (Välja jäi küll HongNor, kes on ka väga tuntud just hobiklassi mudelite poolel), vähemalt 1:8 buggydest (millest ka praegu jutt käis).

Maaletoojana mõistan sind täielikult, kuidagi nõme on autot müüa kui juppe pole ja kuidagi nõme on juppe sisse võtta kui keegi neid ei ole ühtegi potensiaalset ostjat. nokk kinni, saba lahti...

Nüüd kui see on öeldud, kas saad mulle orgunnida ühe Lightningu tagumise amorditorni? Võtan ta sellisel kujul nagu ta on võistlustele kaasa, ent vaadata ei ole seal enam midagi. Puhta hyper valmis :) Mõtlesin et lihtsalt pulli pärast võiks veel hyper 7 kere ka peale sobitada.
Viimati muutis RandoM, 04.12.2005 21:51, muudetud 1 kord kokku.

saue HOBIzone
droonipood.ee

Kasutaja avatar
tomkar
hpi.ee
Kontakt:

Postitus Postitas tomkar » 04.12.2005 21:50

Kui sul on selle amorditorni järgi soov siis panen selle meie järgmisse tellimusse ja nii lihtne see ongi.

Vasta