Sentimeetripealt samamoodi ei suuda me nagunii rada maha panna, kui me just mingit ägedat mõõtmismetoodikat ei leiuta. Enamvähem võibolla küll, aga kas see on piisavalt hea tulemus
Aga OK, oletame, et üritame trenni teha suures saalis ja samal rajal, millel tuleb järgmine võistlus. Kas me saame kokku 14 sõitjat @ 200 EEK/nägu või 18 sõitjat @ 150 EEK/nägu, et see asi ennast ära tasuks?
Minul isiklikult ei ole ka probleemi maksta 200 EEK trennikorra eest, võrreldes muude kuludega (katkised jupid, isiklik aeg), on see 100 krooni olematu summa, kasu ja sõidumõnu kordades suurem, aga kindlasti on inimesi, kellele see ON probleem. Eriti putukaklassi sõitjad, kelle üldkulud on tüki madalamad, ja isa-poja tiimid, kelle trennimaksud on kahekordsed... 200 krooni eest saab juba peaaegu naisega teatrisse minna.
Hetkel pikema trennipäeva, suure saali ja sellest tuleneva kõrgema osavõtutasu poolt hääletanud (või sellega nõus olnud) kodanikud:
1. Jazz
2. Olev
3. tomkar (va. maksud)
4. Martti
5. olerex
6. meph
7. randoM
8. Lauri
9. Toomas
10. Kusti
Kui me saame siia rivisse veel 10-15 nime, siis on sellel mõttel ka mingit kaalu, muidu jääb see "oleks-paneks-teeks" kategooriasse. Me võime ju mõned üksikud korrad seda kulu katta teiste, paremate päevade arvel, aga kogutulemusena peaks tegevus siiski jätkusuutlik olema. Kooliga tuleb leping teha kalendriaasta peale ette ja sellega peaks novembri lõpuks ühele poole saama, seega ma paluks siia alla postitada oma nõusolek kodanikel, kes on nõus maksma trennipäeva eest 200 krooni, saama selle eest suure saali, 8 tundi aega (miinus rajaehitus ja koristus, ehk ~6.5 tundi puhast trenniaega), sama rajaprofiili, mis järgmisel võistlusel JA ka kohal käima, mitte puuduma pooled korrad, sest sisemine pea on palju suurem, kui välimine ja kainestusmaja uksed avatakse alles kell 11.
Veel üks asi, mida ma tahaks rakendada igal juhul, ükskõik, kas suures või väikses saalis: kes tuleb siis, kui rada valmis ja läheb enne, kui rada üles võetud, maksab +50 krooni. Süsteem lihtne: hommikul, kui alustame rajaehitusega, läheb seinale valge leht, kuhu kõik rajaehitusel abiks olijad saavad oma nime kirja panna. Juhtoina poolt vabalt valitud hetkel enne rajaehituse lõppu võetakse see paber seinalt maha ja pannakse tasku. Raha korjamise hetkel maksavad kõik, keda nimekirjas ei ole, trennimaksu +50 krooni. Kes on nimekirjas, maksavad trennimaksu +25. Peale rajakoristuse lõppu saavad kõik, kes selleks ajaks pole jalga lasknud, 25 krooni tagasi. Kogu puhvet. Erandi olen nõus tegema kodanikele, kes elavad Saue linnast rohkem, kui tunnise autosõidu kaugusel (vaidluse korral on otsustav hääl minu TomTomil).
Edit: nimekirja muudetud