1. Olev Pihl (EE) 42 Laps 10:02.879 (7/99)
2. maxime favrelle (FR) 42 Laps 10:04.413 (1/99)
3. Ranno Luuk (EE) 42 Laps 10:05.013 (1/99)
4. Lauri Laidna (EE) 41 Laps 10:01.742 (28/99)
Vaatame nüüd, milline see Luks'em'burgi rada välja nägi...
Seda ma tean et V2 töötab, aga tänud sellegi poolest.Zebra1188 kirjutas:Jazz.. VRC2 adapter igatahes töötab R603FS ja FF vastuvõtjaga kenasti.
Ma eeldan, et 3 peaks samamoodi toimima..
Loodame, et meestel rahaliselt asi väga nihu poleThe VRC team wishes all VRC members and their families happy holidays and a prosperous, healthy and exciting 2009.
With the economy in turmoil nobody knows what 2009 has in store for us all. We will do our best to get VRC Pro out to you and offer you the best possible r/c racing excitement. We support your hobby, we count on your support for VRC in 2009.
The VRC Team
Pieter Bervoets
Ehk täpsustaksid?!tennu kirjutas:Aga kui k2ima panen siis l66b mingi video kaard-i kirja ette.
Mis arvuti`? Mark + mudel?tennu kirjutas:Tere
Olen selline uus selle VRC teemal et 2kki keegi oskab mind juhendada et mida ma tegema pean et ma m2ngida saaks .Ma t6mbasin endale muidu selle demo versiooni .Aga kui k2ima panen siis l66b mingi video kaard-i kirja ette .Muidu on mul 96 mb video kaart .ja protsessor on 2.13 ning RAM on 1gb .Ning palju mul see maksma l2heks .
OT ka natuke .Kuidas saab fps-i vaadata
ei tea mis marki aga on osted k-arvutisalongistSaabu kirjutas:Mis arvuti`? Mark + mudel?tennu kirjutas:Tere
Olen selline uus selle VRC teemal et 2kki keegi oskab mind juhendada et mida ma tegema pean et ma m2ngida saaks .Ma t6mbasin endale muidu selle demo versiooni .Aga kui k2ima panen siis l66b mingi video kaard-i kirja ette .Muidu on mul 96 mb video kaart .ja protsessor on 2.13 ning RAM on 1gb .Ning palju mul see maksma l2heks .
OT ka natuke .Kuidas saab fps-i vaadata
ma jus tarvasin, et kas ikka sobib ühel rookil kohe spämmima ja küima hakata aga kui sa juba pakud ja kui on mõni parem seade kui "Generic" siis ega ma ära ei hakkaks ütlema;)ollo kirjutas: Kui kellelgi setupiabi vaja on, siis minult midagi ehk ikka saab...
Oled Sa ikka kindel selles? VRC mängus tuleb just V3 adapteriga valida options'itest VRC USB Controller (see valik on just selleks, et kasutada suvalist standard joystick'i).Alpro kirjutas:VRC3 on aga omaette kontroller ja sellega saab ainult VRC-d juhtida :wink:
motokrosser kirjutas:edit: Kellegil kiirete meeste Fort Myersi sportscari replay'd pole?
Tuli isu treenima hakata![]()
kel huvi, siis minu enda eilne 2 min freerun http://web.zone.ee/sracing/10_feb_fort_ ... r_siim.runollo kirjutas:ja lihtsalt trajektoori ja sõiduvõtetega tutvumiseks Matt Kelletti sportscari replay:
http://www.rcmania.ee/ollo/vrc/Matt1-10 ... TMyers.run