Küsimus savage Spur'i kohta.

Üldine off-road autode arutelu

Moderaator: petrolhead

Vasta
Kasutaja avatar
Loom

Küsimus savage Spur'i kohta.

Postitus Postitas Loom » 16.03.2009 15:42

Spur peab juhendi väitel siis suure raskuse all natuke libisema.
Aga kas peab? Probleem selles, et too kleebitav junn kipub
ära hävinema ja tagajärg on korralik spur mille sisu on ära kõrbenud,
sest mingi asi keerab sitta mulle pidevalt.
Kas on tulevikus mõistlik asi lihtsalt nii jäigalt kinni keerata, et mingitki libisemise lõhnagi
poleks tunda ja jätta kogu libistamine siduri hooleks? Või on sellel halvad tagajärjed?
Savage X 4,6

Kasutaja avatar
eerikkarts

Postitus Postitas eerikkarts » 16.03.2009 16:54

Asja iva ei ole säästa su sidurit vaid säästa su käigukasti ja difreid.
Kujuta ette sa teed hüppe, ja sa proovid õhus korrigeerida mudeli asendit andes gaasi, nüüd puudutavad raatad maad ja toimub meeletu löök difrites ja käigukastis. Hüppad nii ükskord 2korda ja kolmandal korral annab midagi järgi.
Praktikas olen ma selle nö spurri jäigalt kinni keeranud ja diifrid on mul siis järgi andnud. Nokk kinni saba lahti :)
Sinu puhul soovitan vaadata metall spurri poole mis ei sula ülesse vähemasti ja seejuures vähemasti toimib slipper kah.

Kasutaja avatar
lauri
pistik.com
Kontakt:

Postitus Postitas lauri » 16.03.2009 19:38

Ma loodan, et sa räägid slipperist...?! Olen ühe slipperiga poolteist aastat sõitnud, kaks mootorit :roll: Slipper õlist jms puhtaks ning parajalt kõvasti kinni. Nagu Eerik kirjeldas, peab slipper libisema tugevate "löökide" puhul. Niisama sõites ei peaks läbi libisema, muidu kuumeneb ja sulab ära.

Tee kohalt kiirendamisi ja sõida ringi veidi. Siis vaata, kas slipper on kuumaks läinud. Kui on, siis kruvi veidi kinni ja proovi jälle, kuni see enam ei kuumene.

Losi LST2 monsteri puhul toimis igatahes manuali soovituslik seade ideaalselt...
Lauri Laidna - http://www.pistik.com" onclick="window.open(this.href);return false;
[ Xray XB808 2011 + RB Engine | Xray XB808 Electric | Schumacher Mi4LP | VirtualRC ]

Kasutaja avatar
Vana Kala

Postitus Postitas Vana Kala » 16.03.2009 20:49

Enda savagel seda probleemi pole, kunagi sai suht kõvasti see slipper kinni väänatud ja korras. Samas vana S25 mootor on ka kõvasti nõrgem kui see 4.6... Pinguta mutter korralikult kinni ja probleem lahendatud, gaas peal kõrgelt maandumine pole anyways mõistlik tegevus :?
HPI Savage w LRP.28
Hobao Hyper 8,5 Pro .30 Sirio Over-Powered-Edition
LRP S10 Blast2 TC

Pühapäevasõitja

Kasutaja avatar
Loom

Postitus Postitas Loom » 17.03.2009 09:58

Gaasi andes ma ei maandu : )
Slipper clutch'ist jutt jah, ei tulnud termin enne meelde.
Tundub, et talvel satub lume tõttu liiga palju niiskust slipperisse,
materjal muutub pehmeks ja siis piisabki pisut lahtisest kruvist, et saaks kõrbehaisu nuusutada.
Eks järgmine kord panen natukene keermeliimi slipperi kruvile.
Tänud asjalike vastuste eest!
Savage X 4,6

Vasta