Viljandis oli tehtud tuubiraja lõppu parem pööre, et järve ei lendaks.
Aga ma nii osav lendasin täiega sealt üle ääre nii 20-30m õhulennuga järve peale
aga viljandis olid mudel lennukid
Kas internet on imeline asi, või peaksin ma sind ka isiklikult tundma? Mõnede faktidega on küll mööda, aga muidu pole hullu.Faasan kirjutas: mina siin räägin looduse poolt tekitatud küngastest ja minu teada on tuhamägede tekkimisel ikka inimese käsi mängus. Kuid tead mis, mind hämmastab su teadlikus. Sa kindlasti pidi käima väga targas koolis, millel on hetkel arvatavasti 370 aastat vanust. Ning ma arvan, et algklassides olid sa kõva spordimees. Keskkoolis ma pakun, et sa suitsetasid ja jäid ka õpetajatele vahele. Peale seda ARVATAVASTI avastasid kui heas koolis sa käid ja hakkasid õppima. las ma pakun ka su klassijuhataja nime... See oli vist Timmermann. Kas ma pakusin kõik õigesti?Kooli nime ma ei suuda tuvastada...
Nii lihtne see nüüd ka pole.Alpro kirjutas:2. Kui enda omaga siis ehk aeg peresuurendus plaane pidada
Elu on näidanud, et VRC Pro ootamine ... jäädki ootamaFaasan kirjutas:Krt ei tea siin, kas osta kohe VRC või oodata VRC PRO ära?