*marten* kirjutas:ma panin enda phoenixiga täiega äärekivivastu ja ei midagi.täitsa korras
Kui Sa jätkad samamoodi oma vastustega, nagu praegu, siis ma tõesti mõtlen, kas on üldse mõtet Sinul siin foorumis olla?? Vastuseid lahmitakse suht huupi ja iga lause eraldi postis... on olemas ka selline võimalus nagu "muuda" , kasuta palun seda.
Ja kui sa tood välja mingi põhjenduse, et "e-firestorm on halvema mootoriga ja kallim phoenix st on parema mootoriga ja palju odavam"
oleks võinud tuua siis välja ka täpsemalt, mis ja kuidas.
Kuidas on üks mootor teisest halvem, põhjendust...
See, et sa "täiega" vastu äärekivi sõitsid ja midagi katki ei läinud... proovi uuesti kui julged

vaata, kas veab teist korda ka. näe teine meha sõitis ka kuskile otsa, aga ei õnnestunud see "purunematu" auto tervena hoidmine. Enamasti ei olegi vaja mudelitel vaja kuskile "täiega" otsa sõita, et ta katki läheks.. piisab õige nurga all kuskile pihta saamisest. Sellest võivad siin vast väga paljud mudelistid lugusid pajatada.
Katsu ennast nüüd natuke tagasi hoida. Kõigepealt oli su sõbral see mudel.. ja siis järsku oli see hoopis Sinu oma eelnevalt öelnud, et "Sull" ei ole seda "autot" ...
ok ma enam ei viitsi... tuleb sul veel mõni "hea" teema arendus kuskile?