Äkki uus topic: Miks enam Randole BMW ei meeldi?
Muidugi asjaosaline ise võiks algatada selle
JazZ, põhimõttelisel küll jah, aga kuan reegline need mootorid töötavad suhteliselt hästi siis ole siiani ühelgi Drivers Meetingul kellegile näidatud, ega seletatud, et näete, siit aknast tuleb käsi sisse panna ja võib 3x tõmmata, et võistleja saaks edasi sõita!JazZ kirjutas:Minu meelest on see väga hea teema, vähemalt on lugeda midagi, nii et palun jätkata.Alpro kirjutas:kas te ise ka aru saate kui mõttetu see teema on?
Kui starteritest kõrini saab, siis võiks seda BMW teemat arendada...
Tulles tagasi teema juurde... olles ise mitmeid kordi olnud rajamehaanik nendele suurtele (onroad) asjadele... mis te nüüd tahate öelda et ma oleks pidanud neid veel mingist nöörist kämaka vedama!?
Mille Ollo ära kustutas? Mul jäi jälle nägemata midagi?h6bekuul kirjutas:Ollo kustutas selle Rando asja nii kiirelt ära, et....
Äkki uus topic: Miks enam Randole BMW ei meeldi?
Muidugi asjaosaline ise võiks algatada selle :)
tony012: Targem annab järele !tony012 kirjutas:Ah, tegelt võiks selle kaa juba kantida sinna naljanurka või teemast mööda kohta... inimestel tore lugeda, kuidas täiskasvanud mehele tehakse selgeks, et 1+1=2 ja vend raiub ikka, et EEEIII, tegelikult on 3... Ja kui inimesed on toonud nii õunte kui sõrmede kui misiganes näiteid ja tegelikult see hõbekuul ise kaa saab aru, et ta jumalast segast peksab, siis raiub mingi eneseväärikuse säilitamiseks ikka edasi, et EEIII, mul on ikka õigus...
Eks see lihtsalt seab nagu meeleolud paika, kui hõbekuul veel kuhugi midagi postitab... ilmselt siis saab need asjad kohe sinna naljanurka ära tõsta, midagi mõistlikku sealt ju ei tule ja kellegi soovitusi ju kaa niikuinii kuulda ei võeta...
Oled sa kindel ?? Universaalne, villane ja veniv ikka läheks aga kui ta nii palju venib siis kaotaks ta oma kinda mõtte suures käes ära.On ju.Asi lihtsalt selles, et kelle käe otsas ta mugavam tundub ja on effektiivne.üks kinnas kõigi kätte niivõinaa ei mahu