Hyper 8
Moderaator: petrolhead
Hyper 8
Hyper 8 teemaline arutelu
Viimati muutis RandoM, 12.02.2006 22:26, muudetud 1 kord kokku.
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events
saue HOBIzone
droonipood.ee
Esimesed masinad jõudsid pika ootamise peale eile õhtuks kohale. Kahte masinat sai natuke ka näpuvahel keerutatud ja üks nendest nüüd kodus ootab kokku panemist. Kuna eelmine auto oli Ofna MBX Pro siis mina Hyper 8st sillas. Paljud juppide kinnitused on tehtud lihtsalt lahti monteeritavateks kuid samas tunduvad tugevad ja vastupidavad olema. Kõiksuguste nurkade muutmiseks on kaasas hulgaliselt erinevid tetaile. Enam ei pea taga ajama mingeid mõõteriistu, et nurgad auto ratastel võrdselt paika saada vaid uus jupp vahele ja olemas. Isiklikult oleksin eelistanud masunat saada hunniku juppidena. Praegusel juhul tuleb ta enne sõitu paratamatult pilbasteks võtta kuna kuhugi pole kasutatud keermeliimi. Samuti on paljud poldid ja mutrid kinni keeratud poolde vinna. Ehk tootja eeldabki masina pilbasteks võtmist ja oma käe järgi uuesti kokku panemist aga miks siis teda üldse kokku on hakatud panema. Difrite õlide kohta pole kuskil midagi mainitud mis tähendab nende lahtivõtmist, läbipesemist ja uuesti täitmist. Aga eks selle töö peab vist tegema kõigi uute masinatega olgu ta millise firma tahes. Ühel autol kahest karbist välja võttes keskdiffer juba jooksis ja ma arvan, et oli juba tühjaks jooksnud.
Üldiselt olen masinaga vaatluse ja paari tunnise näppimise järel ülirahul. Sõitmas saab minu autot näha alles kevadhooajal. Praegusel momendil puudus veel mootor, servo ja mõningad pisividinad. Üritan lähiajal panna üles ka mõned pildid ja manuali kui saan kuskil sisse scannida.
Üldiselt olen masinaga vaatluse ja paari tunnise näppimise järel ülirahul. Sõitmas saab minu autot näha alles kevadhooajal. Praegusel momendil puudus veel mootor, servo ja mõningad pisividinad. Üritan lähiajal panna üles ka mõned pildid ja manuali kui saan kuskil sisse scannida.
Janko demob ilmselt juba järgmisel wintercupil enda Hyper 8 PRO'd.
Kusjuures, minu autol olid "steering knucle"'id nii kõvasti locktitega kinni keeratud et alustasin kohe kuuskantvõtme pooleks keeramisega, nüüd polegi muud kui kruvi välja puurida ja kullinokad appi võtta.
TVR Racing valmistub Hyper 8 Upgradede tootmiseks, esimese lisana on plaanitud mootori puki alune plaat mugavamaks mootori peale-maha monteerimiseks.
Kusjuures, minu autol olid "steering knucle"'id nii kõvasti locktitega kinni keeratud et alustasin kohe kuuskantvõtme pooleks keeramisega, nüüd polegi muud kui kruvi välja puurida ja kullinokad appi võtta.
TVR Racing valmistub Hyper 8 Upgradede tootmiseks, esimese lisana on plaanitud mootori puki alune plaat mugavamaks mootori peale-maha monteerimiseks.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
Tõde on valus...
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
jah järgmisel võistlusel rallin oma uue hyper 8 pro-ga.Minu autol on kõik kuvid korralikult keermeliimiga kinni keeratud, kõik kuuskantvõtmed on mul terved aga ühel kruvil olen kuuskandi maha keeranud.Lähi päevadel on plaanis diffritesse uus õli sisse kallata ja korpus ära värvida.Mul silm puhkab kui oma käulat vaatan kõik on nii uuuuuuuuus

Jõudsin täna difrid ja kogu masina üle vaadata. Üllatuseks leidsin tagumise difri seest määrde mitte õli. Kõik 3 difri õli vahetatud ja rooliservo ning vastuvõtja koos anduritega peal. Kogu masina kruvid kah üle vaadatud ning vajadusel liimitud. Nüüd jääb ära oodata veel gaasi servo ja mootor, siis peaks kõik sõiduvalmis olema. Ühe miinuse avastasin kah. Auto pardalüliti võiks olla kuskil mugavamalt ligipääsetavas kohas. Praegu peab lülitamiseks kere maha võtma. Kuid arvestades pori ja vee liikumist siis praegune asukoht kaitseb lülitit rohkem kui taga. Ei ole halba ilma heata.
Miks kere maha võtma? Kergtad ainult äärt natukene ja ongi ju?
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
Viisin täna ühe Hyper 8 Kullo poodi kõigile vaatamiseks/uurimiseks.
NB: Müüjatelt ei ole mõtet antud auto kohta midagi küsida. Ei jõudnud neile seletada, mis head ja halvad küljed tal on.
NB: Müüjatelt ei ole mõtet antud auto kohta midagi küsida. Ei jõudnud neile seletada, mis head ja halvad küljed tal on.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
8504.-