Treening Pärnus 06.05
Moderaator: petrolhead
Treening Pärnus 06.05
Teatavasti on esimene EK Offroad etapp Pärnu rajal (mis ei ole päris Pärnus) 13.05. Plaan oleks minna veidi uuenenud rada 06.05 proovima.
tulemas:
Anti & co
Rando
teised?
tulemas:
Anti & co
Rando
teised?
Rando without co tahab autole saada, või tahab autosse reisijaid saada.
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events
saue HOBIzone
droonipood.ee
seal on tegemist muruga, seega pidamine on rohkem sarnane roogojale kui tartule (kuigi viimane võistlus oli vihmane ja siis oli see muru ikka väga libe). Rada on laugem kui tartu või roogoja, kui just hüpekaid ei ole vahepeal juurde tehtud. Eriti hoolikalt tuleb üle vaadata rooli servoseiver ja esihoovastik, sest rajapiirded on täispuidust lauad, väga teravate nurkadega, nii, et väike eksimus ja sild on rajapiirete tõttu alt ära. Boksi tee on üle mõistuse kitsas, seal eriti hoogsalt sõita ei anna, pealegi on boksi tee üsna pikk, seega pärnu boksipeatuses kaotad oluliselt rohkem aega näiteks tartus. Iseasi on kui palju seda viimast fakti auto seadistuse juures kasutada annab. Isiklikult (no offens) meeldib see rada kõige vähem.
Viimase info põhjal on raja kuju muudetud autosõbralikumaks ja hüppeid lisatud. Üldiselt on keeruline rada ja eksimisruumi pole kuna sõit käib täies pikkuses laudpiirete vahel.
Pildid eelmise aasta rajast on siin:
http://www.hot.ee/pildipesa3/savage/
Pildid eelmise aasta rajast on siin:
http://www.hot.ee/pildipesa3/savage/
Rajale on lisatud viis hüpet ning olemasolevaid on muudetud.
Rada on tehtud mõnevõrra sirgemaks, boksitee laiemaks, teravaid nurkasid vähemaks võetud.
Isiklikult meeldib see rada kõige rohkem
Rada on tehtud mõnevõrra sirgemaks, boksitee laiemaks, teravaid nurkasid vähemaks võetud.
Isiklikult meeldib see rada kõige rohkem
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
sõidad Pärnust Riia poole välja, Reiu ristist Viljandi peale. Järgmisest suuremast ristist vasakule Paikuse peale ja enne jõge paremale. Rada vasakul vist teise majadegrupi taga jõekäärus.QRX kirjutas:Khm... Kas keegi saaks täpselt öelda, kus see rada asub? Pole kunagi seal käinud....
O.
regio.ee/?op=body&id=24&marker=540625|6457813||symbol_circle_3d
sai siis laupäeval pärnu rada kaemas käidud! Tean, et jouni ootab mu kommentaari ju eile õhtust, aga ei ei saanud midagi kirjutada, käisime täna (st pühapäeval) lätis võistlustel:)
Rada on tõepoolest muudetud nii turvalisemaks kui ka huvitavamaks. Teravad puidust sisenurgad on siledamaks tehtud, kohati mullahunnikuga kaetud, mis minu arust lööki oluliselt pehmendab. Palju laugemaks on tehtud üks raja keskel vasakult paremale suunduv pikk shikaan, see oli suhteliselt suure kiirusega lõik, kuid iga eksimus võis õõtsa lammutada, nüüd on see palju parem. Boksitee on küll sama pikk, kuid natuke laiemaks tehtud (minu sõiduoskusi arvestades võiks see veel laiem olla:)) Lisatud on paar madalat hüpet - minu arust väga keerulised hüpped, nõuavad nii masinalt kui ka tihendilt rohkem kui tavaliselt hüppelt. Minu jaoks suht ebamugav (kuna see ei tahtnud hästi õnnestuda) oli viimane neljaastmeline hüpete kaskaad - jouni demonstreeris kuidas seda paaris hüpetega läbida - niisama lahmida seal ei anna, eks vaatame kuidas teised seda võistlustel võtavad.
Kui viimastel tartu võistlustel tekkisid probleemid varastamisega, siis siin neid õnneks ei tule - laudadest piirded praktiliselt välistavad tahtmise varastada:)
Rada ise on väga hea pidamisega, järsemad kurvid on rohust puhtaks sõidetud, seal on pidamine kehvem. Kõik pidurdusmaad on väga lühikesed, nii, et pidurid korda:) Õige rehvivalik määrab siin ka tõenäoliselt üsna palju.
Ootan põnevusega järgmist laupäeva:)
Rada on tõepoolest muudetud nii turvalisemaks kui ka huvitavamaks. Teravad puidust sisenurgad on siledamaks tehtud, kohati mullahunnikuga kaetud, mis minu arust lööki oluliselt pehmendab. Palju laugemaks on tehtud üks raja keskel vasakult paremale suunduv pikk shikaan, see oli suhteliselt suure kiirusega lõik, kuid iga eksimus võis õõtsa lammutada, nüüd on see palju parem. Boksitee on küll sama pikk, kuid natuke laiemaks tehtud (minu sõiduoskusi arvestades võiks see veel laiem olla:)) Lisatud on paar madalat hüpet - minu arust väga keerulised hüpped, nõuavad nii masinalt kui ka tihendilt rohkem kui tavaliselt hüppelt. Minu jaoks suht ebamugav (kuna see ei tahtnud hästi õnnestuda) oli viimane neljaastmeline hüpete kaskaad - jouni demonstreeris kuidas seda paaris hüpetega läbida - niisama lahmida seal ei anna, eks vaatame kuidas teised seda võistlustel võtavad.
Kui viimastel tartu võistlustel tekkisid probleemid varastamisega, siis siin neid õnneks ei tule - laudadest piirded praktiliselt välistavad tahtmise varastada:)
Rada ise on väga hea pidamisega, järsemad kurvid on rohust puhtaks sõidetud, seal on pidamine kehvem. Kõik pidurdusmaad on väga lühikesed, nii, et pidurid korda:) Õige rehvivalik määrab siin ka tõenäoliselt üsna palju.
Ootan põnevusega järgmist laupäeva:)
Raptor I ja Raptor II on rehvivaliku võtmesõnad üldiselt 
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
teine võtmesõna on pre-glued rehvid 
mõned pildid treeningust ja sellest mis edasi juhtus....
http://www.hpi.ee/gallery/Treening-P%E4 ... us-L%E4tis
mõned pildid treeningust ja sellest mis edasi juhtus....
http://www.hpi.ee/gallery/Treening-P%E4 ... us-L%E4tis
- JazZ
- Fast Hobbies
- Has thanked: 9 korda
- Been thanked: 1 kord
- Kontakt:
On see rada seal veel alles? Võib kasutada nädalavahetusel näiteks? Mingi raha eest?
Fast Hobbies - Mudelipood internetis
Tel: (+372) 712 00 11
E-post: info@fasthobbies.eu
Internetis: www.fasthobbies.eu
Tel: (+372) 712 00 11
E-post: info@fasthobbies.eu
Internetis: www.fasthobbies.eu