VASARAT EI PEA VEDAMA, muudatus...ainult ketas ja oda ehk oda 800g ja ketas 2kg + autole mingi kinnitus max 1kg - KOKKU 3kg vedada.
Soovin tellida või panna kokku auto, mis on suuteline vedama oda ja ketast niidetud väljakul, kus saab kergejõustiku võistlusi pidada. Auto on selle jaoks, et pärast katset sõita maandunud oda/ketta/vasara juurde, seal paneb sportlase tulemuse mõõtja lennuvahendi auto peale/järgi ja siis sõidab see auto 60-85m tagasi sinna, kust see oda/ketaslendu sai pandud sportlase poolt.
Mul on mõned küsimused:
1. Mis skaalas võiks auto olla? London 2012 OM-il oli 1:4 skaalas Mini Cooperid. Ilmselgelt 1:4 skaalat ma otsima ei hakka, kuid mõtlesin 1:8 skaala peale.
2. Mis tüüpi võiks auto olla? Mulle tunduvad mõistlikud buggyd/monster truckid.
4. Millised rehvid autole alla panna, et ka vihmaga esemed ära veaks? ( Esemeid vean ainult ühe korraga) Kas teha ise monsteri rehvidest boldite ja seibidega hästi haakuvad mururehvid?
5. Kas auto peaks olema kindlasti brushless mootor+Lipo aku?
Ma arvan, et probleem tekib selles, et mul hakkab akusid väheks jääma. Kas on mõtet osta kiirlaadijaid või pigem rohkem akusid?
Auto peab sõitma staadioni murul umbes 15 km/h.
Võib-olla keegi oskab soovitada mingit kindlat RC autot ülalpool toodud soovidele
Kõik õpetused on teretulnud
Tänud
Robert