EAMK Onroad EM 1. etapp 01.11.2015 JÄÄB ÄRA!!!

EAMK võistluste info, tulemused ning arutelu.

Moderaatorid: ollo, harg, eikeikeik, nRainer

Vasta
eikeikeik
Postitusi: 344
Liitunud: 28.08.2013 13:35

EAMK Onroad EM 1. etapp 01.11.2015 JÄÄB ÄRA!!!

Postitus Postitas eikeikeik » 20.10.2015 10:07

Registreerimine on avatud ringrajaautode Eesti meistrivõistluste esimesele etapile:

Eelregistreerimine: http://register.modelcar.ee

Võistluskutse lisandub peagi!

Hannes

Kasutaja avatar
RandoM
Postitusi: 4203
Liitunud: 23.08.2005 21:47
Kontakt:

Re: EAMK Onroad EM 1. etapp 01.11.2015

Postitus Postitas RandoM » 22.10.2015 03:49

Kahjuks olen sel korral Eestist ära. Aga soovin teile ägedat kihutamist. Rando
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"

Balti MV võitja 2007;2009.

saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events

Kasutaja avatar
RandoM
Postitusi: 4203
Liitunud: 23.08.2005 21:47
Kontakt:

Re: EAMK Onroad EM 1. etapp 01.11.2015

Postitus Postitas RandoM » 28.10.2015 04:10

Sõbrad, mis toimub? 0 osalejat? Teete nalja?
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"

Balti MV võitja 2007;2009.

saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events

eikeikeik
Postitusi: 344
Liitunud: 28.08.2013 13:35

Re: EAMK Onroad EM 1. etapp 01.11.2015

Postitus Postitas eikeikeik » 28.10.2015 20:28

Lugupeetud entusiastid!

Eesti Automudelispordi Klubi (EAMK)raadiosektsioon annab käesolevaga teada, et võttes arvesse ülimat passiivsust eelregistreerimisel ei pea EAMK mõistlikuks sellisel moel jätkata ja organiseerida tiitlivõistluseid. Jah, registreerimine on avatud, aga kui loetud päevad enne starti on osalejate registreerimine olematu, siis kallid sõbrad, mudelistid ja sportlased - tiitlivõistluste sari ringrajaautodele 2015-2016 talvel jääb ära. Täname kõiki, kes osalesid koosolekul ja näitasid üles initsatiivi ja tarmukust, aga EAMK otsus on selline. Organiseerijana EAMK vabandab kõigi (pea-)korraldajate ja rajavaldajate ees.

Korduvalt on varemgi olnud pisteliselt juttu eelregistreerimisest ja registreerimisest. Meenub suvine Baltikate eelne kurtmine, et miks registreerimine lõpeb enne võistlust. Kallid entusiastid, eelregistreerimine on see indikaator, mille järgi peakorraldaja saab organiseerida kõike seda, mis toimub ürituse käigus. Planeerida sooja toidu tellimist, olmetingimusi, elektrivarustust, auhindu ja ajakava. Kunagi ei ole kedagi jäetud uksetaha kuna unustas või plaanid muutusid ning tuldi hiljem või vastupidi. Samuti ei pea me õigeks, et meistritiitli nimel võistleb olematu arv sportlaseid.

Olen avaldanud varemgi seisukohta, et aasta jooksul Eestis jääksid ära kõik Eesti tiitlivõistlused. See annaks võimaluse huvilistel koonduda nö. tuumikutesse erinevatel radadel ja meeskondades. Jääks ära entusiastide jooks(uta)mine. Kujuneks nö huvikeskused ja korraldajad nendes keskustes oleksid siis nagu toimekad perepead. Ja kui ühel ilusal päeval löövad peerud (pirrud) kahel otsal lõkendama ja korraldajatel on vaim valmis tõsiseks katsumiseks, siis toome need pered taas kokku ning teeme ka Eesti tiitlivõistluse(d). Praegune apaatsus registrerimisel näitab, et täna on selleks liiga vara.

Seega on käesoleval sisehooajal ainus Eesti tiitlivõistlus Väike-Maarja mudelihallis toimuv offroad sari. Siinkohal esitan kohe ka üleskutse kõigile suvevõistluste korraldajatele (on ja offroad), et palun näidake initsatiivi ja avaldage oma plaanid võimalikult varakult. EAMK raadiosektsioon siiski haldab valdkonna tegevust ja suunaks seda selliselt, et oleks võimalikult hea ja terviklik ülevaade kõigist meie kohalikest spordisündmustest ja et need kes osalevad välisvõistlustel saaksid ka kodumaal "käpa valgeks". Hetkel on EAMKile teada Tartu entusiastide plaan korraldada jaanipäeva raames Jaaniralli peamise rõhuga suureskaala ja nitroautodele. Sellist infot ootame ja kui tuleb suuri kattumisi omavahelistes plaanides, siis katsume leida kuldse kesktee või ühendada mitme osapoole huvid.

Infoks tuletan meelde, et käesoleval sisehooajal on SlowMo ja WinterCup võistlused Saue HOBIzone rajal ja kombineerituna ka Väike-Maarja rajal.

Milliseid üritusi on oodata Mudelihallis loodame peagi kuulda. Tipphetkeks saab ilmselt Soome WinterJumps etapp kevadel. Vestlusest peakorraldajaga (1. nov Jaanus Tiit) saan vee lisada, et sõitjad on siiski pühapäeval rajal teretulnud. Ajavõtt on rajal ja kui võidusõiduks läheb spontaanselt, siis peaauhind on suur pitsa vabal valikul Liivalaia-Tatari nurgal asuvast PeetriPizzast ja mille me siis kõik koos ära sööme :)

Infoks veel onroadi meestele. Möödunud talvel osalesin mõnel korral ise ja enamasti Risto, Rainer ja Hans Soome meistrivõistluste (Fintrack Tour - FTT) etappidel. Kogemus oli ....khmm...soliidne ja soovitan soojalt vähemalt korra proovimas käia. 28-29 novembril toimub selle hooaja FTT 1. etapp Helsingis. Sisuliselt Länsisadamas (Tallinki sildumine) laevaterminali uksest astud välja, kõnnid 5 minutit või vähemgi ja oledki kohal. Lubage endale üks meeldiv nädalavahetuse päev näiteks ja minge vaatama ja miks mitte ka osalema. Kellel on täpsem huvi, siis siis võin valgustada ja jagada teavet, et oleks kohapeal vähem ootamatuseid ja üllatusi. Lühidalt mainin ära, et 1:10 Stock (TSS10) klassis sõidavad reeglina noored ühe kindla MuchMore komboga 21.5T mootori ja stock regulaatoriga. 1:10 ProStock (TSP10) klassis sõidetakse 13.5T ORCA mootoritega (regulaator on vaba EFRA listist) ja lisaks sõidetakse veel 1:10 Mody klassi (TSM10), kus siis kiirused on....valusad.

Soovin teile kõigile EAMK nimel kordaminekuid ja tarmukust.

Lugupidamisega

Hannes Hannus ja Rainer Ressar
EAMK raadiosektsioon
eikhannes []gmail.com

Vasta