Tartu rada???
Tartu rada???
Kuda vanarajaga on kas seal saab sõita on see lubatud ja mingi jutt uuest rajast mis seal toimub ja kas see tuleb üldse?? Märgistati ära ja edasi??Abi jõudu tarvis sis oleks käsi 
Miks ei ole mõtet? Võibolal tuleb ka mujalt eestist abi.
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events
saue HOBIzone
droonipood.ee
Isiklikult arvan et hea oleks koondada info selliste asjade kohta ühte kohta. Foorumi füüsiline asukoht ju tegelikult ei mängi rolli, mis koha asju korraldatakse. Kui tarvis võib tartukatele oma sektsiooni vms. tekitada kui ilma "väga" suure põhjuseta killustada infot võib olla projektidele pigem kahjulik.
Isegi tuleksin tartu raja ehitusele appi kui ajad klapivad kuid mitmeid erinevaid foorumeid läbi kammida ei soovi, et aru saada kuidas kasulik võiksin olla. Lihtsalt olen loomult laisk.
Võiksime tekitada tartukatele oma "priva" sektsiooni ainult tartukatele gruppi kuuluvuse alusel ja siis te ise ei peaks samuti mitut foorumit vaatama...
Praegu eksisteerivad eraldi priva sektsioonid "Team HPI"'le ja
"Team HoBao"'le, mis on nähtavad vaid nende teami liikmetele, poleks probleem teha eraldi tartu rahva priva ja avalik sektsioon.
Sellise info koos hoidmine on tegelikult meile kõigile kasulikum arvan mina.
Isegi tuleksin tartu raja ehitusele appi kui ajad klapivad kuid mitmeid erinevaid foorumeid läbi kammida ei soovi, et aru saada kuidas kasulik võiksin olla. Lihtsalt olen loomult laisk.
Võiksime tekitada tartukatele oma "priva" sektsiooni ainult tartukatele gruppi kuuluvuse alusel ja siis te ise ei peaks samuti mitut foorumit vaatama...
Praegu eksisteerivad eraldi priva sektsioonid "Team HPI"'le ja
"Team HoBao"'le, mis on nähtavad vaid nende teami liikmetele, poleks probleem teha eraldi tartu rahva priva ja avalik sektsioon.
Sellise info koos hoidmine on tegelikult meile kõigile kasulikum arvan mina.
HPI, HotBodies, EDIT, LRP, 456MB
Samas on erinevaid foorumeid läbi klõpsida ju suurepärane ajaviide 
Rando on Tomkariga ühel arvamusel.
Rando on Tomkariga ühel arvamusel.
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee