Arutlus:Kas Hellfire on 1/8 monster või stadium truck.
-
motokrosser
Arutlus:Kas Hellfire on 1/8 monster või stadium truck.
Arutlus:Kas Hellfire on 1/8 monster või stadium truck.?Mis arvate teie mina nt võtan seda kui monstrtit siiski.
-
motokrosser
Umm, mis seal vaielda... Kõikide maailmajagude määrustike järgi liigitatakse Hellfire stadium trucki alla.
Ega need klassid pole nii, et tea, kas VW passat on Saksa pereauto või sportkupee.
Ega need klassid pole nii, et tea, kas VW passat on Saksa pereauto või sportkupee.
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events
-
businessman
Uups, valetan.tomkar kirjutas:Mina pole näinud kuskil HPI'd teda väitvat Monster Truck olevat. Igal pool nimetatakse teda vaid Truck-iks (või siis Performance Truck-iks).businessman kirjutas:HPI ise väidab hellfire olevat monster truck
Peale postitusekirjutamiset läksin hellfire kastist mööda ja seal peal on suurelt kirjas "purpose built 1/8 scale competition monster truck"
HPI, HotBodies, EDIT, LRP, 456MB
Manuaali esi lehel kah suurelt kirjas, et Monster trucki, samas toote weebilehel räägitakse staadium trukist.tomkar kirjutas:Uups, valetan.tomkar kirjutas:Mina pole näinud kuskil HPI'd teda väitvat Monster Truck olevat. Igal pool nimetatakse teda vaid Truck-iks (või siis Performance Truck-iks).businessman kirjutas:HPI ise väidab hellfire olevat monster truck![]()
Peale postitusekirjutamiset läksin hellfire kastist mööda ja seal peal on suurelt kirjas "purpose built 1/8 scale competition monster truck"
BTW: Muuda nupp