HPI SERVO?
Moderaator: petrolhead
-
businessman
HPI SERVO?
Selline küsimus, et kas HPI SF-2 SERVO sobib off-road masinatele ka rooliservoks ja millist servot te ise soovitaksite roolimiseks?
-
motokrosser
- eerikkarts
jamh.. ise ostsin samalt tegelaselt ja lõpp kiire ja ka muidu hea on.
tähendab et muidugi ma otse temalt ei ostnud, läbi teiste aga ikkagi bluebird servod on parimad.
tähendab et muidugi ma otse temalt ei ostnud, läbi teiste aga ikkagi bluebird servod on parimad.
[url=http://imageshack.us][img]http://img489.imageshack.us/img489/4107/mi2ecsigna7bd.png[/img][/url]
Schumacher Mi2 EC / Protoform / Sanwa / LRP
Schumacher Mi2 EC / Protoform / Sanwa / LRP
-
businessman
no ma mõtlen rooliservo osta Nitro MT2'le ja sellele need Bluebirdi servod ei istu mõõtude tõttu
Viimati muutis businessman, 17.06.2006 11:02, muudetud 1 kord kokku.
-
businessman
Bluebirdi odavamad servod on nõks sügavamad kui standardid. Abiks osta kõvema standardi servod.
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events
saue HOBIzone
droonipood.ee
Frank, mul on servosid läbi aegade olnud rohkem erinevaid kui pooltel Tallinna mudelistidel kokku.
Bluebirdi odavama otsa servod istuvad pesasse sügavamale (kuna nad on mõõtudelt nõks kõrgemad kui futaba standardid). Et seda probleemi vältida võib osta (kui sama firma piiresse jääda) kallimad servod, mis on igalt mõõdult sarnased futaba standardiga. HPI servod o kõik futaba standard mõõtu.
Kapish?
Bluebirdi odavama otsa servod istuvad pesasse sügavamale (kuna nad on mõõtudelt nõks kõrgemad kui futaba standardid). Et seda probleemi vältida võib osta (kui sama firma piiresse jääda) kallimad servod, mis on igalt mõõdult sarnased futaba standardiga. HPI servod o kõik futaba standard mõõtu.
Kapish?
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee