soome kauplus
Tead, ma tean Helsinkis kolme mudelipoodi, ning täpselt kus nad asuvad, aga ma lihtsalt ei taha sulle öelda, sest ma vihkan inimesi kes teevad teistes teemades kolm postitust järjest...
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events
Kuule,nike6 te mulle selgeks miks sulle eestist midagi ei kõlba eestist ostes oleks asi poole odavam kiirem ja lihtsam nagu ma aru saan oled sa suht noor veel ja mis jaoks sa endale seda auku kaevad kuigi hiljem sinna sisse hüpata ei taha,eestis müüakse täpselt sama firma autosid mis mujalt sa poole kallimalt saad hind on odav sellega oled arvestanud et enamvähem pool sellest hinnas moodustavad maksud mis sinna otsa aetakse veel.
...ja mida kuradit sa küsid nii palju kui sind ei huvitagi mis sulle vastatakse võta oma loodud teemad lahti loe hoolikalt läbi ja mõtle kas nii on viisakas,NEED teemad oleks olemata kui sa oleks oma eelmises postituses seda juba küsind!!! et midagi küsida ei pea uut teemat ju tegema
...ja mida kuradit sa küsid nii palju kui sind ei huvitagi mis sulle vastatakse võta oma loodud teemad lahti loe hoolikalt läbi ja mõtle kas nii on viisakas,NEED teemad oleks olemata kui sa oleks oma eelmises postituses seda juba küsind!!! et midagi küsida ei pea uut teemat ju tegema

Marko 581 77 327
soomlaste foorum on siin http://www.rc10.fi
kindlasti on seal kusagil ka lingid poodidele...
minu arusaamist mööda on Võrust Tallinna lihtsam sõita kui Võrust Soome?
kindlasti on seal kusagil ka lingid poodidele...
minu arusaamist mööda on Võrust Tallinna lihtsam sõita kui Võrust Soome?
Jah tean küll kust saab. Kyoshot hakkab müüma või õigemini põmst müübki uus mudelipood järvel. http://www.hobikeskus.ee/est/kontaktnike6 kirjutas:Kyosho mini z- monster kas keegi teab kus saab seda autot ja palju see maksab
Kirjuta neile hinnapäring ning nad vastavad sulle.
Märten
Hobimaailm
Hobimaailm
No kui nad mudelit maaletoovad siis on suht loogiline et nad pakkuvad sellele ka varuosi.
Märten
Hobimaailm
Hobimaailm
no eile oli reede õhtu ja täna on laupäev(nädalavahetus). Kannata ikka esmaspäevani ära. Ma võin sulle umbkaudu öelda et see mudel maksab ilmselt natuke alla kolmetuhande krooni.
Märten
Hobimaailm
Hobimaailm
No ma pakun sulle autot mida ma sulle juba ennem soovitansin:Mini-t.
http://shop.pistik.com/product_info.php ... 8862d5be0d
Sellele varuosi saad nii pistikust kui ka kullo poest(varuosad on suht odavad), nett on "tuuningu" juppe täis. Tegu on väga hea autoga, netis on tohutult infi igast modifikatioonidest.
Hind peaks kah sulle sobilik olema. Kui sul selle mudeli kohta küsimusi tekib saad minult alati infi küsida, sest plaanin endale kah selle tellida(selline hea seljakoti rc) ning olen selle kohta suht kõvasti infi välja kaevand.
Pilt siis sellest milline asi kere all väljanäeb

http://shop.pistik.com/product_info.php ... 8862d5be0d
Sellele varuosi saad nii pistikust kui ka kullo poest(varuosad on suht odavad), nett on "tuuningu" juppe täis. Tegu on väga hea autoga, netis on tohutult infi igast modifikatioonidest.
Hind peaks kah sulle sobilik olema. Kui sul selle mudeli kohta küsimusi tekib saad minult alati infi küsida, sest plaanin endale kah selle tellida(selline hea seljakoti rc) ning olen selle kohta suht kõvasti infi välja kaevand.
Pilt siis sellest milline asi kere all väljanäeb

Viimati muutis Märten, 22.07.2006 13:03, muudetud 1 kord kokku.
Märten
Hobimaailm
Hobimaailm
selle auto hind tuleb sulle 2285kr+60kr(saatmine tallinnast) ehk siis 2345kr. Ma arvan et need 45 krooni ei tapa sind.
edit: Selle 60 kr eest tuuakse sulle auto otse uksetaha ära.
edit: Selle 60 kr eest tuuakse sulle auto otse uksetaha ära.
Märten
Hobimaailm
Hobimaailm
-
See peaks tõesti talle täitsa sobilik mudel olema. Väidetavalt pidi sedatüüpi (neid on erinevatelt firmadelt kõik näevad täiesti 1:1 välja) olema tunduvalt asjalikum kui see kyosho varjant.businessman kirjutas:osta see
Märten
Hobimaailm
Hobimaailm
-
-
http://www.sinule.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
------------------------------------------------------
1:6 Elcon Cleon 2wd
------------------------------------------------------
1:6 Elcon Cleon 2wd
-
kuule, sa võid ennast küll põlema panna. sulle räägitakse juba pikemat aega et osta sprint 2, aga see maksab 3990.-, niiet sulle ei kõlba seda osta, räägid et kallis, aga samas küsid juba teiste korda erinevatelt linkidelt kas see auto on hea. ega sa seda siis välismaalt oma kahe tuhande eest kätte saa
Viimati muutis businessman, 22.07.2006 13:58, muudetud 1 kord kokku.
TSIISAS KÜLL.............................
SEE ON SPRINT2, see on väga hea auto aga eestist ostes tuleb sul täpselt sama hind mis soomest.
PALUN ÄRA KÜSI SEALT POEST KÕIKI AUTOSID LÄBI!!!!!!
edit: jõuti juba ette
SEE ON SPRINT2, see on väga hea auto aga eestist ostes tuleb sul täpselt sama hind mis soomest.
PALUN ÄRA KÜSI SEALT POEST KÕIKI AUTOSID LÄBI!!!!!!
edit: jõuti juba ette
Märten
Hobimaailm
Hobimaailm
soomes on ju see auto odavambusinessman kirjutas:kuule, sa võid ennast küll põlema panna. sulle räägitakse juba pikemat aega et osta sprint 2, aga see maksab 3990.-, niiet sulle ei kõlba seda osta, räägid et kallis, aga samas küsid juba teiste korda erinevatelt linkidelt kas see auto on hea. ega sa seda siis välismaalt oma kahe tuhande eest kätte saa
-
-
-