Olles täna lõhkunud järjekordse c-hub-i otsisin towerist tugevamaid tükke ja leidisn variandid kus pikikalle on 0, 3 või 5 kraadi.
mida võtta, mida jätta, kuidas valida?
http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wt ... rc3934.jpg[/img]
Pikikalle
Ma kujutan ette, et see mõjutab mis nurga alla sul ratas jääb kui sa ta maksimaalselt välja pöörad. Milline hea võiks olla, seda mina kyll öelda ei oska. HPI analoogid tunduvad 0 kaldega olevat - e. siis sama nurga alla, mis originaal detailid.
http://www.modelcar.ee/rcch/ kiirseadistuse juhendis oli kirjas et suurem pikikalle rohkem pööramist kiires kurvis ja vähem pööramist aeglases...
aga kui reguleerimisvõimalust ei ole siis mida valida?
hpi originaal on toweris peaaegu 3 korda kallim sellest minu leitud asjast ja hpi-l on kaldenurk 0.
aga kui reguleerimisvõimalust ei ole siis mida valida?
hpi originaal on toweris peaaegu 3 korda kallim sellest minu leitud asjast ja hpi-l on kaldenurk 0.
Hyperil on saada kolm erinevat: 17 kraadi, 20 kraadi ja 22 kraadi. Konkurentsitult parim Eesti tingimuses on 20 kraadised hub carrierid, ehk soovitan sul ka kuldse kesktee valida, kui raha on, siis võid muidugi kõik osta ja saad sama hinnaga mis HPI analoogi, lisa seadistusvõimalused ei ole kunagi paha teinud.
See, millisedi hubcarriereid kasutada sõltub suuresti ka sellest kui pehme rada on, seega ainult kiire/aeglase kurvi seadus ei pea alati paika.
See, millisedi hubcarriereid kasutada sõltub suuresti ka sellest kui pehme rada on, seega ainult kiire/aeglase kurvi seadus ei pea alati paika.
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events
saue HOBIzone
droonipood.ee
Veel üks asi, mis üle vaadata: Ega täiesti juhuslikult ei soovita tootja alternatiivseid ülemisi õõtshoobasid. Hyperil näiteks on 17 kraadi ja 20/22 kraadi ülemised õõtsad erinevad (ülemine õõtsakinnitus nihkub). Kui antud soovitust ei ole kirja pandud siis on ilmselt jupid lihtsalt nii välja freesitud et pole vajadust.
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee