probleem käivitamisega
Moderaator: petrolhead
probleem käivitamisega
tean kindlalt, et kõik on kursis talvise käivitamisega, ei hakka sellest jutustama. mulle tundub aga, et mul on probleeme sellega, et mootor kipub üle ujutama. keeran küünla maha ,käian silindri tühjaks ja kui uuesti käivitama hakkan nagu uputab mingi hetk uuesti üle enne kui käima hakkab, vana mootoriga sellist probleemi ei olnud, äkki on asi karpa seadistuses või olen ise natuke "üle ujutatud" 
kui ta kütust täis voolab siis pole kindlasti tegu karpa seadistuse vaid:
imeliku küttesüsteemiga, või ebaloomulike lisadega küttesüsteemis. (nt oneway valve). Voolikute paigutuses võib ka asi tingitud olla (kuigi see on ebatõenäoline). Kui käivitamine (sinu jutust sain aru) on pikemaajaline protsess soovitan siiski pigem küünla vahetusele mõelda, siinkohal pole arvument "ta hõõgub" just eriline vabandus, sets talvel peab sõitma oluliselt kuumema küünlaga ning see omakorda aitab kaasa ka käivitamisele.
imeliku küttesüsteemiga, või ebaloomulike lisadega küttesüsteemis. (nt oneway valve). Voolikute paigutuses võib ka asi tingitud olla (kuigi see on ebatõenäoline). Kui käivitamine (sinu jutust sain aru) on pikemaajaline protsess soovitan siiski pigem küünla vahetusele mõelda, siinkohal pole arvument "ta hõõgub" just eriline vabandus, sets talvel peab sõitma oluliselt kuumema küünlaga ning see omakorda aitab kaasa ka käivitamisele.
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events
saue HOBIzone
droonipood.ee
kõige enam panustan siiski talvistele oludele, st kuna mootor on oluliselt tihkem ei pääse osa kütust ära valguma ja seeläbi jätab "täis" mulje.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
mõtlesin selle probleemi üle ja jõudsin enda arvates lahenduseni, nimelt arvan ma nüüd, et tegu võib kuidagi seotud olla uue sumpa paigaldamisega. see alu-sumps ajab mootori kiiremini pöördesse küll, kuid kui mõtlema hakkasin leidsin ,et pöördesse läheb ta kiiremini kuna alu-sumpsil on väljalase piiratud (seda näeb, kui väljalaskeava altpoolt uurida) seoses sellega peaks tekkima suurem rõhk paagis, mis omakorda tingib kütuse suurema pealeandmise. võib-olla olen ma aga asjast siiski valesti aru saanud 
Sa peale alu sumpa paigaldamist mootorit seadistasid? Minul tuli kruve tükk maad koomale keerata just selle suurema rõhu pärast (mis on ainult hea muuseas).
PS. see "takistatud väljalase" on tegelikult selles summutis leiduv lisa vahe-sein. Tegu on kahekambrilise summutiga ja just see vahesein annab talle paremad omadused originaali ees.
PS. see "takistatud väljalase" on tegelikult selles summutis leiduv lisa vahe-sein. Tegu on kahekambrilise summutiga ja just see vahesein annab talle paremad omadused originaali ees.
kas sa õhufiltrik kuivatasid/vahetasid mingil ajahetkel? Ilmselt on asi selles et filter läks märjaks ning setõttu ei tulnud sealt piisavalt õhku läbi, et seda vältida võib talle paar ekraani ette ehitada.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
Filtrid ise on küll samad aga neid võib õlitada küll erinevalt.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee