Kui kiired peaksid olema tragil rooli- ja gaasiservo? Et nii kiired kui võimalik? Aga kas väga kiire ei ole äkki liiga kiire?
Mulle on jäänud mulje meie tragi roolil 0,11sec on liiga kiire. Jube näviliselt üritab rool kõiki mu rahutuid liigutusi järgida. Aeglasem servo (o,15sekundit) äkitsi silub närvilisuse ära, või on mu mulje täiesti jabur?
Gaasiservo jällegi võiks olla nii kiire kui võimalik et saaks õhus autot paremini juhtida? ca 0,1sekundit?
..võtsin lonksu veini ja ennäe - küsimused kohe tekkimas.
Kui kiired peaksid olema (tragile sobivad) servod?
Moderaator: petrolhead
trugy kohta ei oska 100% vita aga on-roadi 1/10 kohta olen kuulnud, et väga kiire servo on liiga kiire! vb offroadis sama.
OT: kange vein, kui lonksust juba niiiii filosoofilised küsimused tulevad
OT: kange vein, kui lonksust juba niiiii filosoofilised küsimused tulevad
FG EVO 07 _ MCD RR V4 Competition _ Asso 12R5 _ Asso RC18R "4wd 1/12" _ Mini Z MR02 F. F50 Stock _ VRC
Get connected: 527 2779
Get connected: 527 2779
BLS451 gaasi peal on igatahes piisavalt kiire, sai seda katsetatud nädalvaehetusel, näpp ei jõudnud järgi
Võiks ehk öelda, et kõik alla 0.15s/60deg on piisavalt kiire. Rooli peal võiks 14-15kg/cm jõudu olla, siis on hea.
Võiks ehk öelda, et kõik alla 0.15s/60deg on piisavalt kiire. Rooli peal võiks 14-15kg/cm jõudu olla, siis on hea.
Lauri Laidna - http://www.pistik.com" onclick="window.open(this.href);return false;
[ Xray XB808 2011 + RB Engine | Xray XB808 Electric | Schumacher Mi4LP | VirtualRC ]
[ Xray XB808 2011 + RB Engine | Xray XB808 Electric | Schumacher Mi4LP | VirtualRC ]
Ei polnd kange vein, hea vein oli.Alpro kirjutas:OT: kange vein, kui lonksust juba niiiii filosoofilised küsimused tulevad
Aare kaasabil sai sõita suisa 0,2sec servoga - ei olnudki kohutav kogemus. Meie 0,1sekundine ace võiks öelda et suisa tõmbleb. Vaatasin kõrvalt poja sõitu, tal näpp veel väga rahutu, näha oli kuidas sõidu ajal ratad vehkisid kiirelt vasakule paremale. Sellest tekkiski mõte et kuna ühte servot on vaja siis äkitsi peaks aeglasema rooliservoga sellist tõmblemist maha rahustama?
Midagi sellist roolile? http://www.savoxtech.com.tw/sc-1256.htm