Värvimine
-
businessman
Värvimine
Selline küsimus, et kas kuskilt oleks võimalik saada ka kameeleonvärvi auto kere värvimiseks?
-
businessman
aga kas need on ikka piisavalt elastsed värvid ja jäävad lexani külge ka või tuleb veega maha ning ma võin küll uurida, aga vaevalt mõnda spraypurgis leidub.mty kirjutas:Pintaväri Eesti OÜ, Vilde tee 150, Tallinn, Tel: 6556118
seal on kindlasti, kohapeal segatakse...aga yldiselt k6ikides autov2rvidega tegelevates poodides peaks olema...
topivad ka spreipurki ja elastsuse kohta ei oska midagi 8elda, kuna pole ise kasutanud, ainult n2idiseid j6llitanud...kuna sa kaugelt, ei ole m6tet niisama kysima minna, seega telefon abiks...mulle tehti tavalise metallikv2rvi ostul isegi 10% alet...aga hinna kohta ei oska midagi 8elda - v6in ainult pakkuda, et kui metallik on ~1200eeku liiter, siis kameeleon ~5+k?eeku liiter...
edit: millal auto kerev2rv enne veega maha on tulnud?...
-
businessman
rc mudelil võib-olla küll mitte, aga sellist värvi on olemas küll, kui see ikka üks õige värv onmty kirjutas:topivad ka spreipurki ja elastsuse kohta ei oska midagi 8elda, kuna pole ise kasutanud, ainult n2idiseid j6llitanud...kuna sa kaugelt, ei ole m6tet niisama kysima minna, seega telefon abiks...mulle tehti tavalise metallikv2rvi ostul isegi 10% alet...aga hinna kohta ei oska midagi 8elda - v6in ainult pakkuda, et kui metallik on ~1200eeku liiter, siis kameeleon ~5+k?eeku liiter...
Olevil on suur valik kameeleonvärve, foorumis olla. ollo(ät)hot.ee
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events
-
businessman