Laadija ots puldile
Laadija ots puldile
Tom-Antero, äkki saate siia ka lisaks piltidele elektrilise skeemi siia ka elektrilise skeemi tekitada, mis diood ja kuhu ühendada, kuhu juhtmed lähevad. Kas pesana kasutasite mingit plaadile joodetavat varianti mis hästi sobis sinna puldi sisse?
hint: laadimispistikuna võid kasutada servo otsa, siis on üks laadimiskaabel vastuvõtjal ja saatjal
Lisaks on vastuvõtjalaadimiskaabel odavama hinnaga imho.
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events
saue HOBIzone
droonipood.ee
Tegelikult on skeem puldi trükiplaadil endal olemas. Seal on märgitud kuhu käib pesa, kuhu diood, mis pidi diood ja kuhu käib see jupp traati. Kõige suurem probleem tegelikult kogu selle asja juures on õige pesa ja dioodi välja valimine. Ma arvan, et selle kohta võiks panna välja detailsema õpetuse aga seda on minu puldiga raske teha kuna talle on see mod juba tehtud. Korralik juhendi tegemiseks oleks mulle vaja yhte modifitseerimata pulti ja mõistlikkku digifotokat, mis suudab teha pilte lähedalt.
RandoM, mina ei usu eriti rippuva juhtme lahendusse ja ei näe sellel sügavat mõtet kui trükiplaadil on pesa kohta ja õige pesa istub sinna nagu valatud
Laadimis juhtme võib ise teha ja pistiku sellele võib osta juba koos pesaga.
RandoM, mina ei usu eriti rippuva juhtme lahendusse ja ei näe sellel sügavat mõtet kui trükiplaadil on pesa kohta ja õige pesa istub sinna nagu valatud
Miks rippuva juhtme lahendus? Kullos saadaval igati asjalik kahe kruviga kinnituv laadimispesa (tõsi, see võis olla koos lülitiga)
Kui on tõesti sobiv pistik olemas mis otse trükkplaadile lollikindlalt kinnitub on muidugi teine teema. Arvasin et võibolal peab hakkama pistikut kuidagi sülje ja silikooniga puldi külge kinnitama.
Kui on tõesti sobiv pistik olemas mis otse trükkplaadile lollikindlalt kinnitub on muidugi teine teema. Arvasin et võibolal peab hakkama pistikut kuidagi sülje ja silikooniga puldi külge kinnitama.
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
Sinna käib jah pesa väga ilusti paika. Pult on tegelikult disainitud ka pesaga kuid need paar komponenti on panemata jäetud.
Sellel pildidl on näha kui ligidalt vaadata, trüki plaadi serva jääv kast - sinna käib pesa, kohe selle kohale käib diood (vertikaalne ähmane kujutis) ja selle kohale traadi jupp (horisontaalne triip). Sellel pildil on asi vähe rohkem fookuses (komponentide nimetused plaadil: J1, D4 ja Z2). J on jumper ja tähistab traati, D tähistab dioodi ja selles Zis pole ma kindel mida see tähistab aga sinna käib pesa.
Sellel pildidl on näha kui ligidalt vaadata, trüki plaadi serva jääv kast - sinna käib pesa, kohe selle kohale käib diood (vertikaalne ähmane kujutis) ja selle kohale traadi jupp (horisontaalne triip). Sellel pildil on asi vähe rohkem fookuses (komponentide nimetused plaadil: J1, D4 ja Z2). J on jumper ja tähistab traati, D tähistab dioodi ja selles Zis pole ma kindel mida see tähistab aga sinna käib pesa.
Kõik jupid sain Järve keskuse oomi poest. Kaasa võtsin lahti keeratud puldi, et vaadata, milline pesa sobib (Laena Antero käest pistiku pool ja siis jääb kandidaatide hulk väga väikeseks). Dioodi tüüp on vist albumis kirjas kuid talle kehtib valimisel kaks nõuet: ta peab kannatama laadimise voolu päri suunas; ja laadija maksimaalpinget vastusuunas. Mäletamist müüda sai mul pandud sinna mingi 3A voolu kannatav ja vist mingi 20 volti pinget kannatav diood. Soovitavalt kiirematoimelisem.