Kas Firma Kyosho on hea firma?
Moderaator: petrolhead
Kas Firma Kyosho on hea firma?
Tahaks teada kas on ,motet osta sellise firma autot nagu Kyosho ? kas need on vastupidavad jne.... 
Lugematute MM tiitlitega ei vaidle. Võid üpris rahuliku südamega osta, igal autol on omad head ja vead, ent kyosho on suht ok, eks see kõik sõltub muidugi ka konkreetsest mudelist.
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events
saue HOBIzone
droonipood.ee
-
Qontroller
Ja samas teevad nad (Autoring) ala tutvustamisel rohkem ära, kui enamik meist suudavad.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
Õige märkus.
Liikuvad Bazookat pole meist vist veel keegi näinud? See üks mida roogojal paar korda kapitaalselt ehitatud on rajal vähemalt eriti asjalik ei olnud. Samas alumiiniumi on kõvasti
Bling-Bling my friend.
Liikuvad Bazookat pole meist vist veel keegi näinud? See üks mida roogojal paar korda kapitaalselt ehitatud on rajal vähemalt eriti asjalik ei olnud. Samas alumiiniumi on kõvasti
Bling-Bling my friend.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
mu esimesed kogemused siis kyosho'ga ( mp777 spec 1 ):
ma ausalt poleks uskund, et nii pisike asi võib nii hästi juhitav/kiire olla ja ma olen päris kindel, et kui keegi targem inimene oleks seadistuse teinud siis oleks veel parem
aga, kvaliteet on autol hea ja hind sellise asja kohta igati ok
ehk on olemas paremaid/tugevamaid buggysi aga momendil tundub see vidin üsnagi indestructible olevat.
monster, mille ma esimeseks autoks ostsin tundub praegu selline vitriini auto olevat, vaadata võib, aga kui peas tekib mõte, et võiks sõita laguneb ta ise ilusti ära ( graupneri nitro pirate )
et kas kyosho on hea ? ilmselt küll
ma ausalt poleks uskund, et nii pisike asi võib nii hästi juhitav/kiire olla ja ma olen päris kindel, et kui keegi targem inimene oleks seadistuse teinud siis oleks veel parem
aga, kvaliteet on autol hea ja hind sellise asja kohta igati ok
ehk on olemas paremaid/tugevamaid buggysi aga momendil tundub see vidin üsnagi indestructible olevat.
monster, mille ma esimeseks autoks ostsin tundub praegu selline vitriini auto olevat, vaadata võib, aga kui peas tekib mõte, et võiks sõita laguneb ta ise ilusti ära ( graupneri nitro pirate )
et kas kyosho on hea ? ilmselt küll
Paari õlle ja transpordi eest Roogojale võib elu mõtet jagada ja seadistada küll 
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
Roogoja.
Kusagil siin eksisteeris kaart ka
Kui tartu kodanik siis Tartu rada (selle kaart asub www.hobi.ee/wintercup juhendite all.
Kusagil siin eksisteeris kaart ka
Kui tartu kodanik siis Tartu rada (selle kaart asub www.hobi.ee/wintercup juhendite all.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee