Pööramis mure
Pööramis mure
Mure selline, et mul auto kipub pidevalt paremale pöörama. Puldil on üks nupp millest saab pööramist reguleerida ja see on mul täitsa vasakul aga tahab ta mul aina rohkem paremale pöörama.
-
businessman
aga kui jutt juba taoliste asjade peale läks, siis ütle asterix, miks on nii et saatajal peavad olema nii throttle ja steering pandud reverse peale, et nad oleks nii nagu peab. loogiliselt võttes peaks olema need nupud neutrali peal, aga kui panen neutrali peale, siis on gaas edasilükates ja pidur tagasitõmmates
On see oluline?
Servo eluiga ei lühene
Servo eluiga ei lühene
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events
saue HOBIzone
droonipood.ee
-
businessman
6-packi eest keeran sul lülitid teistpidi 
Kui sa teisi servosid prooviksid, siis usun et nii mõnegi puhul muutub see suund.
Kui sa teisi servosid prooviksid, siis usun et nii mõnegi puhul muutub see suund.
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
see, et sul m6lemad reverse on, on lihtsalt kokkusattumus - mul yks reverse, teine normal; teisel puldil m6lemad normal...saatjate tootjad ei tea ju, mis liikuri peale konkreetne pult l2heb, seega ei tea ka, kuidaspidi servo peale l2heb ja sellelst tulenevalt ei tea ka, kummalepoole "6ige" paremale keeramine n2iteks on...
yhes6naga - lihtsam on puldil yhe lyliti asendit muuta, kui halvimal juhul autot kapitaalselt ymber ehitama hakata...
yhes6naga - lihtsam on puldil yhe lyliti asendit muuta, kui halvimal juhul autot kapitaalselt ymber ehitama hakata...