4. etapi järelkaja
Ise oleme piloodid , ise mehhaanikud see ümbertõstmine ei olegi nii väga Eesti rahva traagika , kui võrd see , et mehhaanikuid on tihti raja peal vähe ja rajal on ebakompetentsed noored , kes rohkem teevad pulli kui mehhaaniku tööd .Selle aja jooksul mil on võistlusi peetud ja rajal oldud ei ole küll jäänud ükski auto tõstmata , et hetkeks rattad ringi käiksid ,see ju loomulik , et rattad kohe seisma ei jää . Ja lõpuks nagunii ei tõsta keegi autot ratastest . Kuidagi nagu popiks saanud .... seisame ja vehime kätega ja ootame kuni rattad seisavad ja siis tõstame
. Te veel imestate miks piloodid ei suuda ennast talitseda ja ropendavad . Rajal olles tõstke autot nii ruttu, nagu see oleks teie oma ja vähem vingumist ja rohkem mehhaanikuid. 
Niipalju kui mina viimati rajal olin truggyde sõidu ajal alati, siis paar meest ikka pidevalt gaasitasid siis, kui rattad taeva poole olid. Kui niisama pöörlevad, see muidugi teine asi ja ega siis keegi meelega ei venita. Kui aga muda ratastelt silma lendab, on jutt teine. EI TOHI ja ei EI TASU enne autot ümber keerata, kui mehele mõistus pähe jõuab. Kui ei jõuagi (või tõesti tehnilised probleemid) tuleks masin välja suretada.
Üldiselt ei olnud rajamehaanikutega tegelikult ju mingit suuremat probleemi. Ükskord venitatakse minu auto ümbertõstmisega (ikka juhtub), teinekord teise mehe auto ümbertõstmisega, lõppkokkuvõttes taanduvad need välja, nagu matemaatikas
Üldiselt ei olnud rajamehaanikutega tegelikult ju mingit suuremat probleemi. Ükskord venitatakse minu auto ümbertõstmisega (ikka juhtub), teinekord teise mehe auto ümbertõstmisega, lõppkokkuvõttes taanduvad need välja, nagu matemaatikas
Lauri Laidna - http://www.pistik.com" onclick="window.open(this.href);return false;
[ Xray XB808 2011 + RB Engine | Xray XB808 Electric | Schumacher Mi4LP | VirtualRC ]
[ Xray XB808 2011 + RB Engine | Xray XB808 Electric | Schumacher Mi4LP | VirtualRC ]