siduri klotsid
siduri klotsid
kas keegi selle märgi klotse on katsetanud,kommentaarid paluks ! http://www.novarcproducts.com/3shoeclutchshoes.html või oskab äkki keegi soovitada head tootjat ?
allar 562 91 000
Savage25sl/LRP ; Venom VMX-450,
ULL ON RÄÄKINUD !!!
Savage25sl/LRP ; Venom VMX-450,
ULL ON RÄÄKINUD !!!
Team Losi LST (ühe) puhul kasutati neid upgrade'ina päris palju, mis tähendab, et kasutatavad ja head! Hetkel pole nende kasutamist enam kohanud, kuna uue LST2 alu klotsid on samaväärsed. Regulleerimise variant on pigem teisejärguline, klotsid ise kestavad ja on head.
Lauri Laidna - http://www.pistik.com" onclick="window.open(this.href);return false;
[ Xray XB808 2011 + RB Engine | Xray XB808 Electric | Schumacher Mi4LP | VirtualRC ]
[ Xray XB808 2011 + RB Engine | Xray XB808 Electric | Schumacher Mi4LP | VirtualRC ]
- eerikkarts
Kui saladus pole kaua need ALU siduriklotsid kestsid?
Savagel mille ma maha müüsin kestis ja stock teflon sidur minul oma 2,5Gallonit ja vist juba ca +1 galloni teise inimesel ja kestab veel. Ja mootoriks on OS .30 mis ei ole nõrgemate killast!
Edit: (Tahaks teada on siis alu klotsidel pointi ka...) Tomkar juba põhjendas, ei näinud ta posti, postitasime ühel ajal.
Savagel mille ma maha müüsin kestis ja stock teflon sidur minul oma 2,5Gallonit ja vist juba ca +1 galloni teise inimesel ja kestab veel. Ja mootoriks on OS .30 mis ei ole nõrgemate killast!
Edit: (Tahaks teada on siis alu klotsidel pointi ka...) Tomkar juba põhjendas, ei näinud ta posti, postitasime ühel ajal.
alu klotsid kestavad üldiselt teflonist vähem ent nende eelis tuleb välja kõrge temperatuuri juures, mis tähendab et kui sa sõidad normaalse4tes tingimustes siis on teflon "thumbs up", aga kui sa lähed Tartusse võistlema siis lajata kindlasti alu klotsid peale, sest muda, suured rehvid ja võimas mootor tähendab nii mõndagi teflon sidurit ringi peale 
Alu klotse on vaja ka pidevalt hooldada, samuti on aegajalt CB karestamine abiks ka tefloni puhul, see muidugi paneb ta kiiremini kuluma.
Edit - Nii palju sõitmise peale peaks sul ammu kõik muu sealt ümbert surnud olema, st tegu on pigem ebanormaalselt väikse kulumisega.
Edit2 - Lauri, siduri seadistamisega võib imesid teha, naturaalselt.
Alu klotse on vaja ka pidevalt hooldada, samuti on aegajalt CB karestamine abiks ka tefloni puhul, see muidugi paneb ta kiiremini kuluma.
Edit - Nii palju sõitmise peale peaks sul ammu kõik muu sealt ümbert surnud olema, st tegu on pigem ebanormaalselt väikse kulumisega.
Edit2 - Lauri, siduri seadistamisega võib imesid teha, naturaalselt.
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events
Mul btw sama mure et HPI alud nägid pärast kahte talvist võistlust suht kehvad välja ja loobusin nendest.kaval kirjutas:teilt ostetud alud kulusid ära,tahaks midagi muud katsetada
Vbl oli viga selles et kasutasin kaasasoleva juhendi põhjal jäigemaid vedrusid ja seetõttu said ka klotsid suurema koormuse osaliseks.
Viimati muutis antia, 05.03.2007 10:59, muudetud 1 kord kokku.
Meil on muidugi ka HB omi (ilma lisakaaludeta). Äkki kuluvad erinevalt.... vähetõenäoline muidugi .. ma usun, et enamus nendest alu klotsidest on täpselt samast alust...antia kirjutas:Mul btw sama mure et HPI alud nägid pärast kahte talvist võistlust suht kehvad välja ja loobusin nendest.kaval kirjutas:teilt ostetud alud kulusid ära,tahaks midagi muud katsetada
HPI, HotBodies, EDIT, LRP, 456MB
Alu klotside eluiga saab tegelikult ka väikese dremeldamisega pikendada! Puhastad väliselt ära ja siis lased vedru "pesa" sügavamaks lihtsalt. Kui muidu peaksid alu klotsid (monsteri-truggy puhul) nii 2 gallonit vastu pidama, siis nii saab vähemalt 1 galloni veel juurde!
Ja kui korra oled clutchbelli sees alu klotse kasutanud, siis hiljem enam komposiit klotsid ei seo, kuna clutchbell seest alumiiniumiga "libestatud"!
Ja kui korra oled clutchbelli sees alu klotse kasutanud, siis hiljem enam komposiit klotsid ei seo, kuna clutchbell seest alumiiniumiga "libestatud"!
Lauri Laidna - http://www.pistik.com" onclick="window.open(this.href);return false;
ma arvan, et alul ja alul on samamoodi vahe nagu plastikul ja plastikul. Mugen pakub oma centax sidurile näiteks 4 erinevat klotsi, kõik plastik, aga väga erinevate omaduste ja vastupidavusega. Üldreegel on siiski see, et mida kõvemini sidur "hammustab", seda kiiremini ta ka kulub, nii et kui aluklotsid on teravama minekuga, siis on suht loogiline, et nad ka kuluvad kiiremini.
Rando kommentaar mudas sõitmise kohta kõlab ka usutavalt, mudane plastklots ei tundu üldse hea idee olema.
Rando kommentaar mudas sõitmise kohta kõlab ka usutavalt, mudane plastklots ei tundu üldse hea idee olema.
plastklots mudas
.....suured rehvid ja võimas mootor tähendab nii mõndagi teflon sidurit ringi peale....
See siis minu näitel. MT finaalis tartus, poolteist ringi ja kaks komplekti sidurit....
Klotsidest jäi ainult järgi 0.5 mm plaat, mis ennast kella ja hoorata vahelt läbi mahutas.
See siis minu näitel. MT finaalis tartus, poolteist ringi ja kaks komplekti sidurit....
Klotsidest jäi ainult järgi 0.5 mm plaat, mis ennast kella ja hoorata vahelt läbi mahutas.
akaver
http://shop.akaver.com
http://shop.akaver.com
Minu LST2'l pidasid samalaadsed / samaväärsed (või gramm paremad) Losi orignaal alu klotsid umbes 2.5 gallonit vastu. Ka peale seda suht ok olukorras ja pole ära visanud, kui kunagi kitsas käes, siis dremeldan vedru pesad sügavamaks ja saab jälle sõita veida. Uued vedrud peaks küll panema kasvõi peale iga gallonit.