ja selline lugu siis peale 5 minutit sõitu .oskab äkki keegi kommentaarida,
klotsideks olid tuttuued hpi klotsid ja sidurikell 13
kell korras,ei kriimustusi ega karedust
allar 562 91 000
Savage25sl/LRP ; Venom VMX-450,
ULL ON RÄÄKINUD !!!
Auto ka korras? st. kusagilt ei poo midagi, pidurid ei jää peale? sidurivedrud on õige tugevusega? Kui mingit mehaanilist häda ei ole, siis on lihtsalt kehvad klotsid olnud...
vedrud valed ehk või valesti paigaldatud. vedru vabalt olekus tõukab klotsi nii ette et pool siduriklotsist on vardaotsast maas.
Analoogset asja olen täheldanud kui olin kasutanud teist klotsi HPI vedruga nimelt klotsil vedru lõige oli pisut teises kohas, kuid seda peale mingi gallon või veel rohkem sõitu
auto korras,vedrud olid 1mm,paigaldatud õigesti,mingit poomist kuskil pole,olen ennemgi samade klotsidega sõitnud,alguses muidugi vedas nii,et tragil oli nina püsti,kuid seda ei olnud kauaks olen sõnatu
allar 562 91 000
ULL ON RÄÄKINUD !!!
Ah jaa ja veel meenub...
Akaver oli korra sõnad kellegile peale lugenud ja ma olin kõrval kõrvad laiali et kui peale aluklotsi kasutad samat siduri korvi siis sööb su klotsid suht momentaalselt ära, teflon klotsidega kasutada uut korvi. Või siis nüüd mina oletan originaal korvi ilusti peen liivapaberiga ärapoleerida peale aluklotsi...
vot see viimane on küll tõde, mida olen palju kohanud! kui oled korra alu-klotse kasutanud, tuleks clutchbell ära vahetada või siis seest puhtaks lükata. vastasel juhul plastikust klotsid libisevad ja see tähendab ka hõõrdumist ja kuumenemist!
just,seda mõtlesin isegi,et ega eriti rohkem seal midagi viltu olla ei saanud,kuigi lükkasin kergelt 100-se paberiga korvi üle aga proovin homme uut korvi ja eks siis paistab,vähemalt teistele teadmiseks,et ei teeks sama mis mina ja oli näha,et klotsid olid sulanud,järelikult oli seal suur kuumus
allar 562 91 000
ULL ON RÄÄKINUD !!!