Nomaidio toodetest
- JazZ
- Fast Hobbies
- Has thanked: 9 korda
- Been thanked: 1 kord
- Kontakt:
Nomaidio toodetest
Mingi aeg tagasi siin kõik olid vaimustuses Nomaidio Sensorist... nüüd aga on see teema vaibunud, kas polnud päris õige asi?
Endale jäi silma Nomaidio React, saan aru et mingi uuem asi ja suht mõistliku hinnaga... oleks see mõistlik ost?
http://www.nomadio.net/?pg=hobby.html&sub=react.html
Endale jäi silma Nomaidio React, saan aru et mingi uuem asi ja suht mõistliku hinnaga... oleks see mõistlik ost?
http://www.nomadio.net/?pg=hobby.html&sub=react.html
Fast Hobbies - Mudelipood internetis
Tel: (+372) 712 00 11
E-post: info@fasthobbies.eu
Internetis: www.fasthobbies.eu
- eerikkarts
- JazZ
- Fast Hobbies
- Kontakt:
Mis see põhjus oli?
Kas Nomadio React'i on ka keegi omanud või omab?
Kas Nomadio React'i on ka keegi omanud või omab?
- JazZ
- Fast Hobbies
- Kontakt:
Selle ma juba leidsin, mõtlesin et küsin kohalike käest ka...
Üks küsimus veel, kuskil reeglites oli kirjas, et tagasisidega elektroonikat ei tohi kasutada vms, seega ei tohi seda võistlusel kasutada? Isegi siis mitte kui sensoreid auto küljes pole?
Üks küsimus veel, kuskil reeglites oli kirjas, et tagasisidega elektroonikat ei tohi kasutada vms, seega ei tohi seda võistlusel kasutada? Isegi siis mitte kui sensoreid auto küljes pole?
Ma olen ise näinud kuidas Janko oma Nomadio puldiga pool ööd nikerdab Tartus. Ma ei mäleta enam, mis teda seal vaevas kuid selle puldi sisse-välja lülitamise hääl on mulle lõplikult pähe kulunud.
Telemeetriast - ametlikust kyljest on mulle jäänud kah arusaam, et keelatud kuid samas näen, et Eestis kasutavad mõned ning minul sellest kahju pole. Välismaistel võistlustel tasuks aga igaks juhuks enne üle kontrollida, mida kohtunikud sellest arvavad ja kuidas nad asja soovitavad "kahjutuks" teha kui neile see telemeetria ei meeldi.
Miks on Nomadiod ära kadunud eestist? Mõned ikka veel on kuid kõrvalt kuulajana olen kuulnud, et vastuvõtja pidavat olema nõrk lüli ning pidavat lolliks minema. Samuti oli vist pultidega ja nende esimeste softi versioonidega probleeme kuid eks need peaks nüüd vist korras olema.
Nüüd võiks keegi, kes asja omas reaalselt oma kogemustest rääkida - minu jutt on ainult kui kõrvalt vaataja oma.
Vana Nomadio on oma disainilt minu arvates kole kui ööö
. Triikraua ja kummihaamri ristsugutis
. Uus - see react - on natuke parem.
Telemeetriast - ametlikust kyljest on mulle jäänud kah arusaam, et keelatud kuid samas näen, et Eestis kasutavad mõned ning minul sellest kahju pole. Välismaistel võistlustel tasuks aga igaks juhuks enne üle kontrollida, mida kohtunikud sellest arvavad ja kuidas nad asja soovitavad "kahjutuks" teha kui neile see telemeetria ei meeldi.
Miks on Nomadiod ära kadunud eestist? Mõned ikka veel on kuid kõrvalt kuulajana olen kuulnud, et vastuvõtja pidavat olema nõrk lüli ning pidavat lolliks minema. Samuti oli vist pultidega ja nende esimeste softi versioonidega probleeme kuid eks need peaks nüüd vist korras olema.
Nüüd võiks keegi, kes asja omas reaalselt oma kogemustest rääkida - minu jutt on ainult kui kõrvalt vaataja oma.
Vana Nomadio on oma disainilt minu arvates kole kui ööö
HPI, HotBodies, EDIT, LRP, 456MB
See uus on tegelikult Multiplex'i vana saatja disain, antenni auku plastmass kork pandud lihtaslt (näha pildil)
... ka kole
Lauri Laidna - http://www.pistik.com" onclick="window.open(this.href);return false;
[ Xray XB808 2011 + RB Engine | Xray XB808 Electric | Schumacher Mi4LP | VirtualRC ]
[ Xray XB808 2011 + RB Engine | Xray XB808 Electric | Schumacher Mi4LP | VirtualRC ]
Sensori võib kokku võtta sõnadega tore, aga selgelt liiga tark, sureb oma tarkuse kätte agajalt ära, nagu windows arvutites. Ehkki see võib ka kasutaja viga olla, minul igatahes üks nomadio seisab kapipeal, küll katkine, vist...
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events