probleem

Postita siia juhul kui ei leidnud muud sobivat kohta kuhu postitada.
Vasta
Kasutaja avatar
JANKO

probleem

Postitus Postitas JANKO » 10.08.2005 21:38

ebaõnnestunud tellimine towerist hansa panga visa electron kreetiitkaardiga,saatsid sellise kirja Thank you for placing an order with Tower Hobbies.
We regret that we were unable to process your order (Order Number 028 982003) as we could not obtain authorization for the charge.

We appreciate the time you spent finding just what you wanted at Tower Hobbies. We know how fun the hobby is and can't wait to share the experience with you! We will be happy to fulfill your order if you provide us with an alternate method of payment. Tower Hobbies accepts Discover, MasterCard and Visa credit cards.

For security reasons, please do not send credit card information via email. You may call us at (217) 398-3636 or fax us at (217) 356-6608 with a different credit card number.

Unfortunately, if we have not heard from you within 48 hours we will cancel your original order. After that, you may replace your order by using another credit card. Our web site is available 24 hours a day, seven days a week for you to place a credit card order.

Thank you for choosing Tower Hobbies, the industry leader in supplying hobby-related products. We look forward to hearing from you soon.(milles asi visa electron on krediitkaart) :(

ollo
Kontakt:

Postitus Postitas ollo » 10.08.2005 22:06

VISA Electron ei ole krediitkaart. Vähemalt mina pole sellist näinud, kõik on deebetkaardid olnud. Electroni kasutamisel on alati nõutav kas PIN-kood või allkiri.

Kasutaja avatar
JANKO

Postitus Postitas JANKO » 10.08.2005 22:22

ta on krediitkaart,krediiti antakse ju :?

Kasutaja avatar
JANKO

Postitus Postitas JANKO » 11.08.2005 07:15

pean tunnistama,et mul on väiksed keele probleemid ka,paluks natukene abi täna tuli selline kiri. Thank you for your recent credit card order from Tower Hobbies.

Your credit card is not accepting the charge. Is there an alternate
credit card that you would like us to use for this order?

If you do not have an alternate card to use you can mail us a check or
money order for your order to:
Tower Hobbies
PO Box 9078
Champaign IL 61846-9678

Please contact us as soon as possible so that we can complete your
order. You can contact us by email or by telephone at number
1-800-523-0187 (toll free) or at 217- 398-1100.

We appreciate your time and your business with us.

Kasutaja avatar
martseger

Postitus Postitas martseger » 11.08.2005 12:11

Päris nõme.Kas raha läks kaotsi?

ollo
Kontakt:

Postitus Postitas ollo » 11.08.2005 16:21

Api. Milline raha. Kuhu kaotsi. Kui kaarti ei aktsepteerita, ei saa mingi raha kaotsi minna... või olen ma päris loll.
See kiri, mis sulle tuli, küsib, et kas sul on mõni teine kaart, mida sa võiksid kasutada. Kui ei, siis võid neile saata tsheki või money orderi (krt mis see eesti keeles iganes on, rahakaart? Igatahes pangast saad osta ja postiga saata).
Mulle küll Hansapang VISA Electronile krediiti ei anna. Selles Electron kaardi uba nigu ongi, et enne iga tehingut kontrollitakse (ELECTROoNiliselt), kas sul on kontol ka piisavalt raha, kÕik tehingud toimuvad onlines. Krediitkaardiga seda ei pruugi teha, saab vabalt ka offline tehinguid teha.

Kasutaja avatar
JANKO

Postitus Postitas JANKO » 11.08.2005 16:50

kontol on piisavalt raha kõik on ok,millist panga kaarti ma kasutama peaksin,kas ühispanga magnet sobiks?

Kasutaja avatar
JANKO

Postitus Postitas JANKO » 11.08.2005 17:57

minu meelest money order antud kirja kontekstis peaks tähendama arvet mille nemad peaksid mulle saatma enne, kui ma üldse mingit raha saaksin üle kanda. Iga tehingu aluseks on kliendi tellimus, mille kohta genereeritakse arve.

HaKK

Tower Hobbies tellimine

Postitus Postitas HaKK » 12.08.2005 13:26

Tower Hobbies soovib esmasel tellimisel, et saadaksite koopia oma krediitkaardist ja mingist pildi ja allkirjaga isikut tõendavast dokumendist. Edaspidi pole maksmisega enam mingit probleemi. Ma küll pole Electronicuga proovinud, aga päris VISAga pole probleemi, ehki nn. kontrollida nad mitte-jänkistani kaarte üldjuhul jah ei saa. Jänkistanis oma aadressi kontrollimise süsteem krediitkaartidel. Kes ikka hakkama ei saa, siis Ühispank pakub mingit virtuaalset krediitkaarti, millega saab nüüd ka Eestist PayPali tarbida (küll vaid maksmiseks). Enamus pisi-internetipoode arveldavad PayPaliga, aga ärge end siis pättidel Phishida laske.
HaKK

ollo
Kontakt:

Postitus Postitas ollo » 15.08.2005 09:58

Money order on just see, mida ma sulle kirjutasin, ehk panga rahakaart vms. Arve on invoice, selle nad võivad sulle ka sinu nõudmisel teha.
Ja veel kord, Electron (nagu ka Maestro) ei ole krediitkaart. See ei toimi mitte üheski netipoes, vähemalt mitte sellises, mis VISA/Mastercardi nõudeid järgib. Electron-kaartidega EI TOHI nad tehinguid teha kaardiomaniku füüsilise kohalolekuta, punkt.
Magnet ja EGO peaksid olema käsitletavad krediitkaardina (kui neil on VISA või MASTERCARD logo), samuti ühispanga U-kaart. Viimase puhul võib küll saada takistuseks mõnede poodide loll komme kaardi esi- ja tagakülje koopiat nõuda. Vahel õnnestub neile selgitada, et tegu on virtuaalse kaardiga, vahel mitte.

Kasutaja avatar
JANKO

Postitus Postitas JANKO » 02.12.2005 23:12

tellisin nüüd ühispanga magnet kaardiga ja kõik toimis.koopiat panga kaardist ja passist ei nõutud :)

Vasta