soov osta siis põhjakere kõike jamaga kus on diffid ja amordid ja kõik muu mis sinna kuulub välja arvatud tehnika:P
teema lukku
teema lukku
soov osta siis põhjakere kõike jamaga kus on diffid ja amordid ja kõik muu mis sinna kuulub välja arvatud tehnika:P
Viimati muutis mzv, 04.09.2007 21:19, muudetud 4 korda kokku.
rc
tean aga proovida võib
selle jaox tulebki ju kere veidi tugevndada:P millex siis keevitus aparaat leiutati
et, siis kas kellegil on kere pakkuda?????
Kle rallikas, kas katsetada kah ei tohi siis. Tegelt ise pole muidu ültse puldika fänn, aga kõik mis on seotud bensu mootoriga see mulle meeldib.
Tegelt võixin kah ise valmistada kere aga see suht mõtetu, sest ma ei oska amordi kohtasi ja diffi teha:P
Et kas kellegil on pakkuda mõnda enda vana kere. PLiiiiiz, tahax kiiresti prohjekti hakata ehitama:P
Kle rallikas, kas katsetada kah ei tohi siis. Tegelt ise pole muidu ültse puldika fänn, aga kõik mis on seotud bensu mootoriga see mulle meeldib.
Tegelt võixin kah ise valmistada kere aga see suht mõtetu, sest ma ei oska amordi kohtasi ja diffi teha:P
Et kas kellegil on pakkuda mõnda enda vana kere. PLiiiiiz, tahax kiiresti prohjekti hakata ehitama:P
rc
Mul on vanu keresid küll, aga mul oleks paar küsimust:
1) millega sul on plaanis lexani keevitada?
2) kere küljes pole mul amorte ega diffe kunagi käinud, need on alati alusvankri ehk assii ehk raami ehk põhja küljes käinud
3) miks sa parem murutrimmerit ei ehita, oleks su tegevustel vähemalt mingi mõte...
1) millega sul on plaanis lexani keevitada?
2) kere küljes pole mul amorte ega diffe kunagi käinud, need on alati alusvankri ehk assii ehk raami ehk põhja küljes käinud
3) miks sa parem murutrimmerit ei ehita, oleks su tegevustel vähemalt mingi mõte...
sorry kui kellegil jäi arusaamatux, et kere all ma mõtlesin ikke seda põhja osa, ma räägin ju ma pole selliste asjadega tegelenud ja nyyd soov ehitada üx lollakas masin ülesse
soov osta seda NN põhja kus kõik amordid ja need rattad ja kõik diifi moodi asjad
muidu ise küll puldikatega ei tegele aga tõsiseid rallyka mootoreid suudan ehitada
Ehk siis soov osta puldika 1/10 põhi või mis iganes seda nimetatakse
sry ollo kui sa ei saand aru mis selle all mõtlesin tegelikult kere on reaalselt võttes ikkagi see osa mis toeastab kogu süsteemi nii kui igas asjas. et puldikatel on jah see jama et sõna kere tähendus on raske aru saaada. :PP.
Ehk siis soov osta puldika 1/10 põhi või mis iganes seda nimetatakse
sry ollo kui sa ei saand aru mis selle all mõtlesin tegelikult kere on reaalselt võttes ikkagi see osa mis toeastab kogu süsteemi nii kui igas asjas. et puldikatel on jah see jama et sõna kere tähendus on raske aru saaada. :PP.
Viimati muutis mzv, 04.09.2007 16:47, muudetud 1 kord kokku.
rc
Kui sa tahad sellist mootorit peale areta siis alla 1:5 põhja seda küll välja ei kannata... mine vaata saksamaa eBayst midagi.. seal liigub selliseid suuri põhjasid aegajalt.
HB Cyclone D4
HB Cyclone TC
HPI & Hotbodies Team
---------------------------
Never knock on Death's door: ring the bell and run away! Death really hates that!
HB Cyclone TC
HPI & Hotbodies Team
---------------------------
Never knock on Death's door: ring the bell and run away! Death really hates that!
ei huvita 1/5 põhjad huvitavad 1/10 põhjad soov saavutada oma tahtmine ei huvita mis teised räägivad. Kas teate et zapparile pandi peale bmw 3liitrine mootorja see liigub väga hästi edasi ega pole siianim weel kere probleeme olnud
et soov teha väikesest asjast suur:P mõtlete küll et olen peast segi aga selline ma olengi.
rc
- eerikkarts
Tüüpiline LAPS maksimalistliku mõtlemisviisiga kes ei jaga tehnikast maad ega ilma! Diferentsiaale vist nimetab "diifi moodi asjadeks"ei huvita 1/5 põhjad huvitavad 1/10 põhjad soov saavutada oma tahtmine ei huvita mis teised räägivad. Kas teate et zapparile pandi peale bmw 3liitrine mootorja see liigub väga hästi edasi ega pole siianim weel kere probleeme olnud et soov teha väikesest asjast suur:P mõtlete küll et olen peast segi aga selline ma olengi.
Loe palun tähelepanelikult üle vastuseid ja enda posti ja siis mõtle millise mulje sa jätad!
Ma soovitaks selliste totruseid postitada kuskil laste foorumites ja lüüa rusikaga vastu rinda ja hiilata oma kaaslaste seas kui hea tehnik ta on, et ehitas kõrvitsast pesumasinale trumli! Kusjuures see post just kõlabki nii!
Sa tee kõigepealt selgeks mis mudeli skaalad endast ette kujutavad kui suured nad on milline tehnika on neil ja millised jõu allikad neid liikuma paneb! Millisest materjalist on mudeli jupid jne
Ja tule tagasi konstruktiivsete küsimustega mis on selgelt ja tehniliselt korrektselt formuleeritud!
Ma ei oska ka muud soovitada, kui et võta ühte kätte see mootor, millest sa räägid, teise kätte 1:10 auto ja siis mõtle, kas see jutt, mida sa ajad, omab ka mingisugust mõtet või soojendab ainult õhku...
Sapikale 3-liitrine mootor... pane oma sapikale diiselveduri mootor, kui sellega oled hakkama saanud, siis tule tagasi ja räägime edasi.
Sapikale 3-liitrine mootor... pane oma sapikale diiselveduri mootor, kui sellega oled hakkama saanud, siis tule tagasi ja räägime edasi.
Ja 45cc mootor on ju suurem kui 1/10 mudel. Mõtle loogiliselt difrid on plastmassist ja kui selle auto maha rataste peale tõstad siis juba lähevad õõtsad pooleks kui paned sinna mitme kilose mootori peale. Mõtle kuidas sa sinna ülekande tegema peaksid.6-7mm võll üle 3 millimeetriseks.
Ennem ehitamist tuleb teha joonis ja peaga mõelda.
Ennem ehitamist tuleb teha joonis ja peaga mõelda.
eerikkarts kirjutas:Tüüpiline LAPS maksimalistliku mõtlemisviisiga kes ei jaga tehnikast maad ega ilma! Diferentsiaale vist nimetab "diifi moodi asjadeks"ei huvita 1/5 põhjad huvitavad 1/10 põhjad soov saavutada oma tahtmine ei huvita mis teised räägivad. Kas teate et zapparile pandi peale bmw 3liitrine mootorja see liigub väga hästi edasi ega pole siianim weel kere probleeme olnud et soov teha väikesest asjast suur:P mõtlete küll et olen peast segi aga selline ma olengi.COME ON!
Loe palun tähelepanelikult üle vastuseid ja enda posti ja siis mõtle millise mulje sa jätad!
Ma soovitaks selliste totruseid postitada kuskil laste foorumites ja lüüa rusikaga vastu rinda ja hiilata oma kaaslaste seas kui hea tehnik ta on, et ehitas kõrvitsast pesumasinale trumli! Kusjuures see post just kõlabki nii!
Sa tee kõigepealt selgeks mis mudeli skaalad endast ette kujutavad kui suured nad on milline tehnika on neil ja millised jõu allikad neid liikuma paneb! Millisest materjalist on mudeli jupid jne
Ja tule tagasi konstruktiivsete küsimustega mis on selgelt ja tehniliselt korrektselt formuleeritud!
sul võib isegi õigus olla, aga ma teen seda mida mina tahan ja ma arvan, et nimodi kritiseerimine sellist ideed ikka välja ei aja
rc
eem zapparile muide ehitati ette see mootor kui leiad netist siis seal peax kah pildid üleval olema. Ja ma ei saa üldse arugi, mis teil kõigil üldse viga on??? Mix ma ei tohi sellist masinat ehitada??? minu raha minu mootor minu masin mix??? Mind üldsegi ei huvita teie kommentaarid minu masina kohta. Üldsegi vist ehitan ise selle masinale aluse, kui kellegil pole midagi pakkuda:P
rc
Vähemasti ei tegelenud ta lollustegamzv kirjutas:,muide võtke teadmisex et ka einstein oli hull
Ei, me ei keela sul seda ehitada, me lihtsalt väidame, et tänapäeva füüsikaseadustega ei ole see lihtsalt võimalik. Jah, kui Newton ei oleks gravitatsiooni leiutanud, siis oleks see ehk isegi võimalik, kui inerts su püha plaani mokka ei keeraks. Aga kuna Newton siiski leiutas gravitatsiooni, siis vajub su masina põhi lihtsalt vastu maad. Usu või mitte, aga mõned meist on 1:10 masinat näinud ja me teame, mida ta suudab. Mõned isegi suudavad 1:10 masinaga kiiresti sõita, aga seda ainult juhul, kui seal peal on mootor kubatuuriga "üks koma mdagi". Ega ilmaasjata ei ole 1:5 masinate kered suured ja masiivsed.
FÜÜSIKA ON OLEMAS.
[url=http://www.geopeitus.ee/?p=200][img]http://www.geopeitus.ee/ug/gpnupp.gif[/img][/url]
jah õigus sulgi, ma vähemasti soovin proovida asju mida iga inimene ei tee tahan nimelt erineda teistest. Ma veidi isegi usun et see suht võimatu. Aga ültsegi mul oli soov kere ehk siis põhja veidi muuta teistsugusex. aga see selle. uskuge või mitte on maailmas palju suureimaid lolluseidki tehtud
. ma ei ole küll eriline mitte ühegi külje pealt aga seda tean et olen peast segi ja mu soov on teha võimatust võimalik. loodan siis et keegi saab teemasse kah, kas kellegil on siis müüa masinat või mitte?
ise muidu olen auto mootorite tuunimisega juba pea 2aastat ja tean palju nippe mida võix isegi kasutada puldika ehitamise. viimane kord küsin et kas kellegil on või ei ole müüa. rohkem ei viici sellel teemal vaielda:P
ise muidu olen auto mootorite tuunimisega juba pea 2aastat ja tean palju nippe mida võix isegi kasutada puldika ehitamise. viimane kord küsin et kas kellegil on või ei ole müüa. rohkem ei viici sellel teemal vaielda:P
rc
Ära näe vaeva, võime sulle ka ilma katsetamata öelda, et lähteülesanne on vigane. Kui kunagi füüsikat õppima hakkad, saad aru.mzv kirjutas:jah õigus sulgi, ma vähemasti soovin proovida asju mida iga inimene ei tee tahan nimelt erineda teistest.
[url=http://www.geopeitus.ee/?p=200][img]http://www.geopeitus.ee/ug/gpnupp.gif[/img][/url]
ja võtke teadmiseks et ka ladale aretati peale nii v6 mootor ja ka bmw rida4 mootorV6 võimsus arenes välja üle 500hp ja rida 4 oli 165kw mootor nonii. kui teate midagi lada mootoritest siis üx puuris mootori 1.6 ->2.1 see tähendab seda et see mootor oli põhimõtteliselt eluohtlik, sest bloki ja silindri vahe oli millimeetrites. kõik on võimalik. ja see mootor mis ma peale tahan aretada, te ei kujuta ültse ette vist milline see on aga nojh olgu peale ma mõtsingi et võib olla ei kannata 1/10 kere seda välja, aga (alati on agasid) ma soovin ikkagi osta kere´(põhja) sest aretan vist ise üldse kere välja. osta on vaja kere sellepärast et tahan teada täpselt kuidas ja mismoodi kere ehitus on.
ennem oli kirjas et füüsika on olemas. See ongi aga mitte täielikult palju asju on weel leiutamata!!!!!
ennem oli kirjas et füüsika on olemas. See ongi aga mitte täielikult palju asju on weel leiutamata!!!!!
rc
ta võib vigane olla. Mitte miski ega keegi polegi ju täiuslik. aga jah ma nyyd mõtlesingi et kiirusega võib ikka kere poolex hüpata et ise on ikkagi etem teha kere. aga soov on siiski osta 1/10kere sest sealt ma saan võtta mõõtmed ja muud andmed. ehitan vist siis ikkagi ise . aga kere ehtust on mul siiski vaja oma silm on ikkagi kuningas:P
rc
kle lammas
ma ei ärritu kergelt, aga nii lollid inimesed ajavad mul juhtme kokku. Ma vahepeal mõtlesin, et nii loll ei saa keegi olla, see peab mingi nali olema, aga võibolla ma siiski eksisin
1)ennast ja Einsteini sul nüüd küll võrrelda ei tasu, lõpeta enne põhikool ära
2)erinevalt sinust on mõned meist ka tegelikult mõnesajahobujõulisi mootoreid lahti võtnud ja kokku pannud ja need on ka käima hakanud, mida sinu plaanitava aretise kohta tõenäoliselt (ma loodan, et sa tõenäosusteooriast oled ikka kuulnud, einstein?) kunagi öelda ei saa. Ära pläma siin oma teistelt 10-aastastelt sõpsidelt Virus kuuldud juttudega vanaisa naabrionu kollasest sapikast.
3)p.2 jutt kehtib ka mudelautode kohta, usu mis sulle räägitakse ja unusta oma märjad unenäod.
4)käed teki peale marss...
Tõsi ta on, et geeniusest idioodini on vaid lühike samm, paraku kipud sa seda sammu valele poole ja liiga kiiresti astuma.
ma ei ärritu kergelt, aga nii lollid inimesed ajavad mul juhtme kokku. Ma vahepeal mõtlesin, et nii loll ei saa keegi olla, see peab mingi nali olema, aga võibolla ma siiski eksisin
1)ennast ja Einsteini sul nüüd küll võrrelda ei tasu, lõpeta enne põhikool ära
2)erinevalt sinust on mõned meist ka tegelikult mõnesajahobujõulisi mootoreid lahti võtnud ja kokku pannud ja need on ka käima hakanud, mida sinu plaanitava aretise kohta tõenäoliselt (ma loodan, et sa tõenäosusteooriast oled ikka kuulnud, einstein?) kunagi öelda ei saa. Ära pläma siin oma teistelt 10-aastastelt sõpsidelt Virus kuuldud juttudega vanaisa naabrionu kollasest sapikast.
3)p.2 jutt kehtib ka mudelautode kohta, usu mis sulle räägitakse ja unusta oma märjad unenäod.
4)käed teki peale marss...
Tõsi ta on, et geeniusest idioodini on vaid lühike samm, paraku kipud sa seda sammu valele poole ja liiga kiiresti astuma.