Tänan tähelepanu eest
Mg servo
Mg servo
Oleks siis vaja üht korralikku ''metal geared'' servot enda masinale. Pööramis servo on katki. Oleks hea kui võimas, vähe kasutatud, korras ja üldiselt kvaliteetne. Hind võiks ulatuda kuskile 200.- hulka
Tänan tähelepanu eest
Tänan tähelepanu eest
- eerikkarts
- eerikkarts
- eerikkarts
Kas sa pole linke saanud MSN'is?ok....räägi mulle natuke sellest servost. mitu kg, on see mg, kiirus? jms
This is a fast, accurate and strong competition servo.
Weight: 48g / 1.058oz
Torque: 9.7kg-cm 132oz/in
Speed: .12sec / 60deg
Size: 40.5 x 20 x 38.5mm
Gear Type: Metal Gear
Ball Bearing:Single Bearing at top.
Tegemist uue servoga, võtsin ühe varuks aga kui endiselt vaevled servo puuduses selleks ajaks kui pakk kohale jõuab võin sul omahinnaga müüa
- eerikkarts
ma olen nii mõnegi hiina/malaisia jms servo läbiproovinud enamus nendest ei kannatanud kriitikat. Ükski servo ei hoidnud positsiooni ei olnud täpne ja kippus ülekuumenema. Spec'id olid totaalselt puus.
nende specide õigsuse üle pead ei anna kas ta on ikka 9,7KG ja kas on 0,12s.
Kuid ainuke servo mis mu võistlusmudelil gaasi ja piduri servoks ja teeb oma tööd laitmatult! Kiirust olen võrdlenud Y kaabliga sf-2 ga ja surnut surnut asendisse jõudis see hiinakas tõesti murdsekundi varem vaevalt talutavalt. Ja võimsust ei oska ütelda igatahes tugevam kui SF-2 seda juba pidurduse jõust aru saada. Kui ennem oli nii et täispiduritel asfaldil oli nö selline ABS efekt siis selle servoga blokkis rattad kinni.
Ma ei haibi asja aga kui ostad siis näed võid komentaarida, ta sitt ei maksa midagi.
nende specide õigsuse üle pead ei anna kas ta on ikka 9,7KG ja kas on 0,12s.
Kuid ainuke servo mis mu võistlusmudelil gaasi ja piduri servoks ja teeb oma tööd laitmatult! Kiirust olen võrdlenud Y kaabliga sf-2 ga ja surnut surnut asendisse jõudis see hiinakas tõesti murdsekundi varem vaevalt talutavalt. Ja võimsust ei oska ütelda igatahes tugevam kui SF-2 seda juba pidurduse jõust aru saada. Kui ennem oli nii et täispiduritel asfaldil oli nö selline ABS efekt siis selle servoga blokkis rattad kinni.
Ma ei haibi asja aga kui ostad siis näed võid komentaarida, ta sitt ei maksa midagi.