Üks küsimis!!!
Üks küsimis!!!
Kas selline mootor on hea-Power,400\35.robbe.6v.JA Kas see suudaks välja vedada umbes 500g-1kg.Kõik vastused on abiks ma arvan.
.ja kui suudab välja vedada siis umbes mitu km\h.
Re: Üks küsimis!!!
lihtne vastus - sõltub ülekandest!willem kirjutas:Kas selline mootor on hea-Power,400\35.robbe.6v.JA Kas see suudaks välja vedada umbes 500g-1kg.Kõik vastused on abiks ma arvan..ja kui suudab välja vedada siis umbes mitu km\h.
õige ülekande puhul võib isegi 500kg-1t'st autot vedada...
HPI, HotBodies, EDIT, LRP, 456MB
Ülekanne on kõige lihtsamalt seletades nagu käikudega jalgrattal:willem kirjutas:Mis see ülekanne on palun seleta lahti.See mootor on muidu hea siis??
Kui esimene hammasratas on väike ja tagumine suur, siis väntad end lolliks, aga väga jõuga iga pedaaliringi ei pea tegema (ja tagumine e. vedav ratas pöörleb aeglaselt).
Kui aga esimene hammasratas on suur ja tagumine väike, siis pead vähem jalgu liigutama, aga vedav ratas pöörleb nagu pöörane (luuleline nagu ma olen).
Umx
[url=http://sg01.atlascopco.com/SGSite/default_prod.asp?cookie%5Ftest=1]Tehnikamüüja[/url]
Umm... ma arvan, et see on see koht, kus ma ütlen, et otsi palun endale mõni toimiv masin, millest hakkad midagi ümber ehitama sest mulle tundub, et oma hetke teadmiste juures ei tule sul nullist ehitamine välja. Foorumi teel ei saa selgitada ja juhendada sind selliselt, et sa selle asja valmis teed ilma, et sul enne selle alased teadmised oleksid.willem kirjutas:Mis see ülekanne on palun seleta lahti.See mootor on muidu hea siis??.Kust saaks häid metall hammasrattaid hädasti oleks vaja.
Kuna sul aga tekib juba küsimus "mis on ülekanne" siis ilmselt sul selle alased teadmised hetkel puuduvad.
Mine mudelismi klubisse, otsi endale targem õpetaja (mitte läbi foorumi õpetaja vaid kellega te koos reaalselt asja ehitate), palu isa appi või muud sellist.
Samuti ma liigutan selle teema mujale kuna tegu pole "Autode täiendusega ega muude tarkustega" - ei ole ju näha mida täiendatakse või millist tarkust jagatakse...
Ma mõistan, et minu jutt võib tunduda nõme kuid usu mind foorumi kaudu ei ole võimalik sind hetkel nii palju õpetada kui tarvis oleks. Ja kuna lõpptulemus on teada (ei ole võimalik -> tulemus null) siis muutuvad selle teemalised arutelud ka suhteliselt sisutühjaks teiste jaoks.
HPI, HotBodies, EDIT, LRP, 456MB
Huvitav, miks noormehed kardavad seda Kullo klubi; seal ju seesuguse ehitamise jaoks parim koht ja ka juhendaja, kes mudelismi juurde ikka väga paljud juhendanud on...
Kui noormees resideerub Tallinna lähiümbruses, või Tallinnas, siis olen nõus transportima teda ennast ja ka selle ehituskola Kullosse... (peale selle transpordiprobleemi ei oskagi välja mõelda põhjust, miks noormees juba ei ole oma "projektiga" Kullo ukse taga).
Kui noormees resideerub Tallinna lähiümbruses, või Tallinnas, siis olen nõus transportima teda ennast ja ka selle ehituskola Kullosse... (peale selle transpordiprobleemi ei oskagi välja mõelda põhjust, miks noormees juba ei ole oma "projektiga" Kullo ukse taga).
- Grim Reaper
Kui juba läks tarkuste jagamiseks, siis:
"There are no stupid questions, only stupid people!" Võtke seda, kuidas tahate
Tsitaat mingist South Park'i osast, kindlasti ka rohkem levinud...
"There are no stupid questions, only stupid people!" Võtke seda, kuidas tahate
Lauri Laidna - http://www.pistik.com" onclick="window.open(this.href);return false;
[ Xray XB808 2011 + RB Engine | Xray XB808 Electric | Schumacher Mi4LP | VirtualRC ]
[ Xray XB808 2011 + RB Engine | Xray XB808 Electric | Schumacher Mi4LP | VirtualRC ]