Uus E-MAXX traxxaselt

Üldine off-road autode arutelu

Moderaator: petrolhead

Vasta
Daniel
Kontakt:

Uus E-MAXX traxxaselt

Postitus Postitas Daniel » 22.10.2007 10:05

Pilt

http://www.traxxas.com/products/promo/3905_promo.htm
http://www.traxxas.com/products/electri ... xx3905.htm

Ehk siis lyhike uuenduste kokkuvõte:

uus pikem raam
revo veovõllid, knuckled, kardaanid, diferentsiaalid ( tugevdatud ).
uus käigukast
uued amordid
veekindel vastuvõtja ja ESC - ehk kogu masin on nyyd veekindel !
16,8v ESC

ehk siis võiks see olla nyyd esimene monster yldse mis tehasest tulles ka brushlessi jõudu peaks kannatama 8)
Kivironimine, skaala mudelid, võistlused ja ise ehitamine = crawl.ee

Kasutaja avatar
eerikkarts

Postitus Postitas eerikkarts » 22.10.2007 10:40

PALJULUBAV!
Brushless valmidus olemas!

kodanik

Postitus Postitas kodanik » 20.11.2007 13:24

Kas Eestis sellele ka varuosasi saada? Olen praegu kahe-vahel, kas e-savage või e-maxx. Mida soovitate ning miks?

Daniel
Kontakt:

Postitus Postitas Daniel » 20.11.2007 13:38

Oleneb mis sa sellega teha tahad - kui stock kujul bashimiseks siis väga vahet pole suht võrdsed masinad.
Kui aga tahad brushlessi peale panna ja nitrodele ringe peale sõita siis kindlasti uus e-maxx
varuosasid on e-maxile hulgi saadaval - lihtsalt mitte eestis - aga ebay või neti kaubamaja - kasvõi towerhobbies.com alati abiks.

Kasutaja avatar
Indrek_s

Postitus Postitas Indrek_s » 20.11.2007 13:44

e-savage on soodsam, kuid disain on ajast-arust + veitsa liiga lühike teljevahe. Samas teispool lompi räägitakse, et vastupidavamat trucki pole olemas. HPI Europe kodulehel on pakkumisele miskit Sports versioon..veekindel raadiobox, paremad difrid jms.
Uus E-maxx tundub olevat väga hästi arendatud toode. Kahjuks on hind krõbe. Saadaval alles 1 detsembrist alates

kodanik

Postitus Postitas kodanik » 20.11.2007 13:57

Tahan soetada endale masina, millel on parim hinna/kvaliteedi suhe ning mida saaks ka hiljem (loe: kui osavam olen) edasi arendada.

Leidsin netist mingi hinna ka, aga see nüüd küll väga krõbe ei tundu olevat, arvestades praegust $ kurssi ehk siis ~$370

http://www.infernalrc.com/new-products/ ... -3905.html

Daniel
Kontakt:

Postitus Postitas Daniel » 20.11.2007 14:13

(www.towerhobbies.com)
LXVS28** E-MAXX vana 299.99$
LXTJR4** E-MAXX uus 369.99$

mõlemad siis RTR ! ( ehk kohe sõiduvalmis )

edasi arendamiseks ikka uus e-maxx - sest siiani pole yhtegi elektri monsterit toodetud mis tehase kinnitusel kannataks brushless mootori jõudu.

Kasutaja avatar
Zebra1188
Kontakt:

Postitus Postitas Zebra1188 » 20.11.2007 14:20

E-Savagele on ka kenasti Brushlesse peale istutatud.
HB Cyclone D4
HB Cyclone TC

HPI & Hotbodies Team
---------------------------
Never knock on Death's door: ring the bell and run away! Death really hates that!

Kasutaja avatar
RandoM
Kontakt:

Postitus Postitas RandoM » 20.11.2007 15:03

Tegelikult ei ole vist siiani tehtud mitte üht mudelit (pean siinkohal silmas kõiki mudeliklasse) mis korralikku brushless mootorit kannataks. Olev rääkis just äsja legende esiratastele pidurdavatest 1:10 rajaautodest.

Mina näiteks kardaksin enda Lazeri puhul 100% gaasikiirust kasutada, pidurist rääkimata. Kõva brushlessi jõud on aukartust äratav, ja kui mudel sellele vastu peab siis ilmselt oli kehva brushless.

(Lazeril on peal Novaki 3.5t sintered mootor ja Nosrami 7,4V LiPo, tõsi veel kordagi käivitamata)

Ma ei saa muidugi lubada, võibolla paisutan ma asja liiga suureks aga olles selle isendiga (mootori ja reguga siis) modified klassi sõitnud (gaasi kiiruse piirasin 15% peale, et ma üldse kuidagigi selle jõuga toime tuleks) ja olles kuulnud kuidas Andrese ja Janko diffrid võistlusmasinatel - mis muide brushlesside jaoks mõeldud ja ehitatud - ägisevad igal pidurdusel ja kiirendusel 6,5T mootoritega siis ma usun, et mu 3750.- kroonine readyset, või mistahes teine mudel ei ole kõige mõistlikum liikur millele mõnesaja vatiseid mootoreid külge kruvida. Veel hullem kui neid sinna paar või kolm panna. Tuletan siinkohal kõigile ka meelde, et 1:10 bagi omab lähes ei mingit pöörlevat massi ning ta enda kaal on ka naeruväärne 1500 grammi.

Igasugused tehasepoolsed jutud vastupidavusest ja muudest mõõtmatutest väärtustest on pehmelt öeldes fiktiivsed. Arvan ma.
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"

Balti MV võitja 2007;2009.

saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events

Daniel
Kontakt:

Postitus Postitas Daniel » 20.11.2007 15:18

RandoM kirjutas:Tegelikult ei ole vist siiani tehtud mitte üht mudelit (pean siinkohal silmas kõiki mudeliklasse) mis korralikku brushless mootorit kannataks.
Igasugused tehasepoolsed jutud vastupidavusest ja muudest mõõtmatutest väärtustest on pehmelt öeldes fiktiivsed. Arvan ma.
Otse loomulikult on võimalik kõike lõhkuda - lihtsalt mõni asi kannatab seda paremini. Traxxase enda V-twin concept

http://www.traxxas.com/products/electri ... hassis.jpg

kodanik

Postitus Postitas kodanik » 20.11.2007 15:55

Daniel kirjutas:(www.towerhobbies.com)

edasi arendamiseks ikka uus e-maxx - sest siiani pole yhtegi elektri monsterit toodetud mis tehase kinnitusel kannataks brushless mootori jõudu.
Ega keegi juhuslikult meerika maale minemas pole? Annaks tellimuse kaasa, sest netist tellides on $100 transport + 18% käive.

Kasutaja avatar
RandoM
Kontakt:

Postitus Postitas RandoM » 20.11.2007 15:56

Vastupidavaks pean ma asja mis peab vastu kuus võistlust ja treeningut. Kõik mis sellest allapoole jääb on kulumaterjal ning selle puhul ei ole põhimõtteliselt vahet kas ta on parem või halvem kulumaterjal.
(PS: Erandina kannatab kasutada paremat kulumaterjali mis on kallima hinnaga kui ta annab mingi eelise)

Ehk kui savage kestab ekvivalentse brushlessiga 5 kiirendust ja pidurdust ning E-maxx 25 siis ei ole nende kestvuses minuarvates erilist vahet. St jah, arvutuslikult on vahe küll 5 kordne aga tegelikkuses ei ole üks teisest parem.
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"

Balti MV võitja 2007;2009.

saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events

Kasutaja avatar
Indrek_s

Postitus Postitas Indrek_s » 20.11.2007 16:33

kodanik kirjutas:
Daniel kirjutas:(www.towerhobbies.com)

Ega keegi juhuslikult meerika maale minemas pole? Annaks tellimuse kaasa, sest netist tellides on $100 transport + 18% käive.
selle peab lihtsalt alla neelama, muud miskit

Kasutaja avatar
tomkar
hpi.ee
Kontakt:

Postitus Postitas tomkar » 20.11.2007 16:40

Daniel kirjutas:Traxxase enda V-twin concept
http://www.traxxas.com/products/electri ... hassis.jpg
Kui see V-Twin concept on asi, et kaks mootorit ühe spuri peal siis see on nii vist kõigil kahe mootoriga masinatel (ok, ühte olen näinud mis oli risti telje suhtes sümmeetriline tramm, üks mootor ühes masina otsas, teine teises).
e-Savagel sama asi lahendatud täpselt samuti:
Pilt
Mis mind pani natuke selle e-max'i pildi juures mõtlema oli see, et raami juurest ma ei näinud ühtegi metall osa... :roll:
Mis puudutab juppide lagunemisse siis siiani on HPI'lt tulnud paljudest asjadest välja HD versioonid juhul kui mingi pulika puhul tähendatakse, et võimsamate mootorite peale pannes hakkab mingi koht ühtelugu järgi andma.
Ning kõige lõpuks - on keegi eestis selle masinaga sõitnud juba? E-savageid mõned liiguvad kuid keegi pole veel juppi küsima tulnud :roll:
e-savaget on tegelikult kohe ka kohapeal olemas... ei ole tarvis kedagi meerikamaale saata :P
S-savage Sport erineb "tava RTR'ist" selle poolest, et kaasas pole laadijat ning sõiduakusi. Muu peaks kõik sama olema ...
HPI, HotBodies, EDIT, LRP, 456MB

Vasta