Shark RTR bagi
Moderaator: petrolhead
Hea oleks kui sa kas või teada annad et oled tulija hobikeskus.ee siis korraldaja teab valjaminekuid arvestada(karikad või muud nänni).,sest kuskilt peab ju karikatejaoks raha tulema , ex ikka võistlejatelt kui sponsoreid taga pole.Osavõtu tasu oli 50kr mille võib ka kohapeal maksta kui ülekandega ei taha teha.Nii et vaata sinna Iferno cup alla sealt saaksid täpsemat infi ja kui veel midagi võistluste kohta tahad teada siis küsi Rommi käest täpsemalt järgi.
Buggyle monsteri rattad
Mul omal team asso rc18b ja sinna sai monsteri rattad alla panna ja suht hästi lippapb teine isegi präegu saab rohupeal ja poris rallida
[quote="JazZ"]Ei ole jah, mina kasutan LRP VTEC 1400 Mirco Pack'i, sellega liigub kõvasti paremini ja kauem kui kaasas oleva akuga (kuigi seda hpi.ee weebipoes üleval ei ole, peaks seda siiski nende kaudu saama).[/quote
aga seda ei saa peale panna we http://www.hpi.ee/pood/product_info.php ... cts_id=457?
tal pistik teine we?vahejupiga saaks ju?
et kas see varjant mida sa pakud on stocki suto puhul kõige parem we?
ma suht algaja ära näkku löö

aga seda ei saa peale panna we http://www.hpi.ee/pood/product_info.php ... cts_id=457?
tal pistik teine we?vahejupiga saaks ju?
et kas see varjant mida sa pakud on stocki suto puhul kõige parem we?
ma suht algaja ära näkku löö
- JazZ
- Fast Hobbies
- Has thanked: 9 korda
- Been thanked: 1 kord
- Kontakt:
Seda millele Sa viitasid ei anna suuruse tõttu kasutada, kui Sa teda just teibiga auto katusele ei pane :)
Kas minu poolt mainitud aku kõige parem on, seda ma ei tea, pole kõiki proovinud.
Kas minu poolt mainitud aku kõige parem on, seda ma ei tea, pole kõiki proovinud.
Fast Hobbies - Mudelipood internetis
Tel: (+372) 712 00 11
E-post: info@fasthobbies.eu
Internetis: www.fasthobbies.eu
et siis ta on selles suuruses kõige võimsam aku mida tahta we see sinu pakutud varjant? ja kus sa selle said hpi.ee we seal ple seda aga sa väidsid et on olemas kas siis helistan neile we?palju maksab ?JazZ kirjutas:Seda millele Sa viitasid ei anna suuruse tõttu kasutada, kui Sa teda just teibiga auto katusele ei pane
- JazZ
- Fast Hobbies
- Has thanked: 9 korda
- Been thanked: 1 kord
- Kontakt:
Nad ehk vastavad siin Sulle, kas neil on seda hetkel laos.
Fast Hobbies - Mudelipood internetis
Praegu on laos olemas LRP koodid:Zebra1188 kirjutas:LRP VTEC 1400 Mirco Pack
75430
65857
65858
Vaata: http://www.lrp-electronic.de/e/lis/06_B ... c1400.html
Hinnad laos olevail: 350.-
HPI, HotBodies, EDIT, LRP, 456MB
Shargile?LAMP kirjutas:Ühesõnaga siis et kas see 75430 aku sobib stockile autole ja kui sobib siis kuidas ma selle osta saaks![]()
Sa ju tuled neljapäeval kohale, vaatame siis välja mis vaja, ma kohati ei saa ari erinevate teemade peale kokku millisest autost sa räägid ning ma ei taha anda vale nõu.
HPI, HotBodies, EDIT, LRP, 456MB
SHARK 18 monserile tahan akut. Ma ei tea ma pole neljapäevast midagi rääkinud.tomkar kirjutas:Shargile?LAMP kirjutas:Ühesõnaga siis et kas see 75430 aku sobib stockile autole ja kui sobib siis kuidas ma selle osta saaks![]()
Sa ju tuled neljapäeval kohale, vaatame siis välja mis vaja, ma kohati ei saa ari erinevate teemade peale kokku millisest autost sa räägid ning ma ei taha anda vale nõu.
Ma lihtsalt pidin kuskile p*s*ndama, et mul on ka üks demo 1:18 liikur. Kus on see rada, kus me laup/pühap kohtume?
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events
saue HOBIzone
droonipood.ee
nuvot, peakski tihemini kalendrit vaatama,
Hüppan ehk isegi läbi kui reisitoimetustega väga kimpus pole.
Hüppan ehk isegi läbi kui reisitoimetustega väga kimpus pole.
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
Palun valgustada asjatundmatuid. Kust saada Sakus toimuva kohta rohkem infot? Kas on olemas ajakava mis millalgi toimub? Olen huvitatud off roadi sarnaste masinate nägemisest. Ise proovima ei julge veel tulla, iseasi muidugi kui tekib hetk kui üsna ettearvamatult
liikuv masin erilist ohtu ei kujuta ühiskonnale...