ette tänades,või on mõni meistrimees kes suudab selle korda teha,kui on koht kust tellida on ka inf teretulnud
futabaR603FS
futabaR603FS
paluks abi,kui on kellelgi katkist vastuvõtjat sellise markeeringuga 2,4gHz siis oleks tänulik kui saaksin sealt antenni koos pistikuga(antenni otsas on imepisike pistik ja see on mul katki
see on ohvroud !!! )
ette tänades,või on mõni meistrimees kes suudab selle korda teha,kui on koht kust tellida on ka inf teretulnud
allar 562 91 000
Savage25sl/LRP ; Venom VMX-450,
ULL ON RÄÄKINUD !!!
Savage25sl/LRP ; Venom VMX-450,
ULL ON RÄÄKINUD !!!
- Grim Reaper
- Grim Reaper
Re: futabaR603FS
Kumb pool sul katki on - see mis plaadil või see, mis antenni küljes?kaval kirjutas:või on mõni meistrimees kes suudab selle korda teha,kui on koht kust tellida on ka inf teretulnud
HPI, HotBodies, EDIT, LRP, 456MB
Kas ei või see pistik sama olla, mis näiteks läpaka wifi-kaartidel? Mulle tundub, et võiks äkki sama olla. Igal läpakal läheb wifi-kaardist üks või kaks taolist juhet antennini.
www.tevalo.ee peaks ometigi seda tellida saama... Kaabli (koaksiaal) otsa pigistamiseks tõenäoliselt küll spets tange vaja.
www.tevalo.ee peaks ometigi seda tellida saama... Kaabli (koaksiaal) otsa pigistamiseks tõenäoliselt küll spets tange vaja.
Lauri Laidna - http://www.pistik.com" onclick="window.open(this.href);return false;
[ Xray XB808 2011 + RB Engine | Xray XB808 Electric | Schumacher Mi4LP | VirtualRC ]
[ Xray XB808 2011 + RB Engine | Xray XB808 Electric | Schumacher Mi4LP | VirtualRC ]
Saatjas on igatahes naturaalselt 1,5Mbps wifi chip sees... mul on isegi pdf kuskil olemas.. Nii, et teoreetiliselt iga 2,4G wifi seadme sarnasel kujul ehitatud antenn peaks sobima seni kuni pistikud istuvad ... Pikkused võivad isegi erinevad olla kuid ise neid lõigata ei tohi.lauri kirjutas:Kas ei või see pistik sama olla, mis näiteks läpaka wifi-kaartidel? Mulle tundub, et võiks äkki sama olla.
HPI, HotBodies, EDIT, LRP, 456MB
Kui muu ei aita, siis saad ju kolmanda kanali esimesega 100% ära miksida ja seda kasutada! Autol nagunii üle kahe kanali võistlustel kasutada ei ole lubatud...
FM PPM ja PCM vastuvõtjaid olen kohanud küll, kus ühe kanali signaali ots "surnud" ehk ilma pingeta. Mõõda vastuvõtjal ära, kas a.) maa ja toite otse vahel on pinge b.) kas maa ja signaali otsa vahel on pinge
FM PPM ja PCM vastuvõtjaid olen kohanud küll, kus ühe kanali signaali ots "surnud" ehk ilma pingeta. Mõõda vastuvõtjal ära, kas a.) maa ja toite otse vahel on pinge b.) kas maa ja signaali otsa vahel on pinge
Lauri Laidna - http://www.pistik.com" onclick="window.open(this.href);return false;