niisugune probleem siis seekord. pärast korralikku raputamist täis sõitu otsustas mu stock ESC lahti tulla põhja küljest. nimelt oli see mingi liimi või kahepoolse teibiga kinni seal. nüüd ta hüpleb seal lahtiselt ja kohati ei jõua info mootorisse. ehk siis ESC vilgubküll kui gaasi annan, aga edasi ei lähe. selline kahtlane värk. Nii kui nii on plaan lähiajal see brushlessiks teha, millega ka kiirused suurenevad jõudsalt -> tuleb veel kergemalt lahti. Kruvikohtasid ma ka ei näinud kusagil põhja küljes.
autoks on E-firestorm 10T
kas on mingeid nippe või vahendeid mismoodi teie ESC kinnitate? kõik muud asjad paistavad olevat kruvidega kinni.
ESC kinnitus
Toimiv lahendus on takja-kinnitus (üks regu küljes, teine masina küljes) ja see omakorda kummirõnga või nipukaga (ziptie) ära fikseeritud. Väga hea liimiga takja-kinnituse lint on "tesa tarranauha itseliimautuva"
36krooni, 60cm pikk, 20mm lai
See krõps-kinnitus on selles mõttes hea, et saab lihtsalt lahti võtta ja samas toimib ka väikese amortisaatorina, summutab vibratsiooni. Kummirõngas või nipukas hoiab asja kindlalt paigal. Mul kopteri aku näiteks käib nii kinni, mitusada grammi ja mitu-mitu g-jõudu ja püsib hästi.
See krõps-kinnitus on selles mõttes hea, et saab lihtsalt lahti võtta ja samas toimib ka väikese amortisaatorina, summutab vibratsiooni. Kummirõngas või nipukas hoiab asja kindlalt paigal. Mul kopteri aku näiteks käib nii kinni, mitusada grammi ja mitu-mitu g-jõudu ja püsib hästi.
Lauri Laidna - http://www.pistik.com" onclick="window.open(this.href);return false;
[ Xray XB808 2011 + RB Engine | Xray XB808 Electric | Schumacher Mi4LP | VirtualRC ]
[ Xray XB808 2011 + RB Engine | Xray XB808 Electric | Schumacher Mi4LP | VirtualRC ]