Suured tänud veel kord kõigile, kes ürituse õnnestumisel nõu & jõuga abiks olid:
* Pärnu ARK (võistluspaiga kasutamine)
* Andres Käver (käru laenutus, materjalid ja palju häid mõtteid)
* Kuldar Ilus (karikad)
* Eke Nurm & team (telk, puhurid ja suur töö platsi puhastamisel)
* Ranno Luuk & team (elektrivarustus ja ilusa ilma tellimine)
* Hobbybox team (putukate võidusõit, minu jaoks üllatavalt äge ka suurel rajal)
* Tõnu Paat (ajavõtt)
* Jaanus Karro (kompressor)
* Priit Luman (2 pirukat, mis jäidki mu ainsaks söögiks sel päeval)
* Kõik, kes päeva jooksul olid nõus minu eest rajal mehaanikud olema (Bruno, Mihkel, Priit, ... keegi vist veel)
* Kõik inimesed, kes aitasid rada maha panna ja üles korjata, teid oli meeldivalt palju.
Ürituse plusspoolele võib minu isiklikust seisukohast kanda lisaks ülalnimetatud inimestele veel:
+ hea ilma.
+ enamvähem koos püsinud raja.
+ pidamise, minu arust oli väga viis nii elektri kui nitro jaoks.
+ kõva konkurentsi, vähemalt neis klassides, mida mina sõitsin või rajal tõstsin, teisi ei jõudnud eriti jälgida.
Miinused:
- tühi kõht. Üritan järgmisel korral orgunnida mingi pizzagrupika vms.
- katki läinud cocapudel, mille tulemusena ma juba asjade autost mahatõstmise järel sokkidest juusteni cocaga koos olin ja mõned mu ümber viibinud inimesed ka.
- krooniline ajapuudus. Mitte ühtegi seadistusemuudatust päeva jooksul ei saanud teha, sest selleks polnud lihtsalt aega. Tunni jooksul 2 klassi sõita ja 2 korda mehaanikuks käia ei jäta just väga palju vaba aega. Õnneks leidus kõige kiirematel hetkedel asendajaid. Paluks rohkem võistlejaid, et eelsõiduringid pikemad oleks

- eelmise päeva offroadivõistlus. Ma olin juba hommikul laip valmis, õhtust rääkimata (koju jõudsin 2330 ajal)... ma arvan, et see mõjus negatiivselt ka osalejate arvule, 2 päeva järjest on päris väsitav.
- mitmed lagunenud autod. Rajal oli paar õnnetut kohta, kuhu oli ennast lihtne ära lõhkuda. Üritame järgmisel korral paremini... aga üldiselt ma siiski pooldan seda, et kui rada ja auto väga suurel kiirusel kokku põrkavad, siis eelistatult ei lähe kumbki katki või äärmisel juhul läheb katki auto ja mitte rada. Rada saab siiski eilsete kogemuste põhjal autodele turvalisemaks teha ja järgmisel korral teemegi.
- hommikused segadused ajakavaga. Suures osas tingitud minu eelmise päeva offroadivõistluse tõttu tegemata jäänud tööst ja niigi südaööni veninud ettevalmistusest, eks ma parandan ennast ka selles osas ja (eelmisel päeval) enam offroadi ei sõida. Ka eelregistreerimise teeme järgmisest korrast kohustuslikuks (st. kohapeal regamise lihtsalt ja konkreetselt kallimaks).
- oma auto äratapmine nitro finaalis. Sõitsin vastu rajapiiret nii, et summuti tuli mootori küljest lahti ja kas selle käigus või tagasi pannes või teisel korral, kui ma täpselt samas kohas täpselt sama triki tegin (ega loll ju ei õpi enda vigadestki) sai summuti tihend vigastada ja tükk tihendit lendas vabalt summuti sees ringi. Loomulikult tahtis ta lennata sinna, kuhu kõik teisedki lendasid, ehk summutist välja. Õnnetuseks tekkis tal Puhhi & meepoti efekt, ei mahtunud. Nii ma siis sõitsin finaali lõpus paar ringi korraga, kuni tüüp jälle augu ette lendas, Priit ta boksis augu eest jälle kruvikaga ära ajas ja jälle paar ringi sõita sai. Oma viga, ei oleks pidanud kihutama, aga Ranno oli nii kiire, et muud ei jäänud üle.
Miinuseid sai nüüd küll rohkem ja pikemaid kui plusse, aga kokkuvõttes oli tegelikult lahe päev ja ma tulen kindlasti järgmisele etapile ka