Mil siis saadavale ilmub ja mis hinnaga?

Moderaator: Märten
Selle isendi puhul saab näha.ollo kirjutas:Tuntud "headuses" = st. s***ks kiire, aga kolmveerandi sõitudest lõpetab kolmerattalisena või muidu lombakana? Lihtsalt küsin...
Truggy on tulemas... Velgedest 5000.- säästetud kütusest (noh, ilma velgedeta on marudalt keeruline sõita) veel 5000.- ja ongi nigui naksti olemasGrim Reaper kirjutas:rahapuudus we ???Igatahes: Keegi bemmi velgesid ei taha osta?![]()
![]()
aga mis müts see on kui sa seda sööma pead hakkama,läki-läki,tuti või nokamüts,millise siis neist ?RandoM kirjutas:See mudel (jätke mu sõnad nüüd meelde) oleks kindlasti ka 15 000 kr hinnasilti väärt, sest ma söön oma mütsi ära kui ta ei ole Xraydest, Mugenitest ja Kyoshodest
RB nokamüts loomulikult....kaval kirjutas:aga mis müts see on kui sa seda sööma pead hakkama,läki-läki,tuti või nokamüts,millise siis neist ?RandoM kirjutas:See mudel (jätke mu sõnad nüüd meelde) oleks kindlasti ka 15 000 kr hinnasilti väärt, sest ma söön oma mütsi ära kui ta ei ole Xraydest, Mugenitest ja Kyoshodest
Kiirem kullake, kiirem.tomkar kirjutas:Et siis Rando topib oma ärrbee nokaka lipsutaha kui esimesel võistlusel kus selle masinaga sõidetakse mõni xray, kyosho või mugen temast varem finishis on?
Bro, ma toon sulle ketsupit - olen juba kord selline abivalmis inimene.
Kiirem = ? Üks ring?RandoM kirjutas:Kiirem kullake, kiirem.
See kas minusugune teda ka ühes tükis suudab hoida on omaette teema.
Aga kepsuti ja soome sinepi võid poodi jätta, ei usu, et mul RB nokaka maitsmiseks võimalust tuleb