Triimerid vs nitro
Moderaator: petrolhead
kesse kurat käskis sul neid trimmereid osta...
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events
saue HOBIzone
droonipood.ee
- Grim Reaper
- Grim Reaper
Mis sa jändad, osta trimmer (Ja allan suutis ühe võistluse jooksul kaks korda mootorit vahetada ja ühekorra kapitaalremonti teostada).
Õige, mis sa jändad, osta trimmer.
Rando @ naudib muretut elu nitrokate ja elektrikatega...
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
vaata Rando on olemas trimmer ja on olemas veel teinegi ehk parem trimmer, esimene neist on igavese saasta mootoriga ja teised pühalikult tuksuvad mootorid korralikult tootjalt.RandoM kirjutas:Mis sa jändad, osta trimmer (Ja allan suutis ühe võistluse jooksul kaks korda mootorit vahetada ja ühekorra kapitaalremonti teostada).
Temal oli see Carsoni trimmer koos saasta mootoriga mis nüüd peale mõningat modimist sai loodetavalt poolkõva mootori kuid jahh auto on ikkagi seesama Carson.
http://www.sinule.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
------------------------------------------------------
1:6 Elcon Cleon 2wd
esiteks:
mõttetu lõõpimine
teiseks:
Erkki allkirjas on kõik väga selgelt kirjas "me KÕIK alles õpime!"
edit: typo
mõttetu lõõpimine
teiseks:
Erkki allkirjas on kõik väga selgelt kirjas "me KÕIK alles õpime!"
edit: typo
Viimati muutis Alpro, 03.07.2008 08:07, muudetud 1 kord kokku.
FG EVO 07 _ MCD RR V4 Competition _ Asso 12R5 _ Asso RC18R "4wd 1/12" _ Mini Z MR02 F. F50 Stock _ VRC
Get connected: 527 2779
Get connected: 527 2779
sorry for OT: aga kas sa oled ever kuulnud mõnda nitromeest väitmas, et ta mootor kestab põlvest põlve? Ja, et marudalt odav on ka veel lisaks kõigele.tomkar kirjutas:sorry for OT: hmm, kui palju ma olen näinud nitrokatel mootorite vahetusi võistluspäeval.... :roll
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
Niih asi siis poolitatud...
Lühidalt: igaleühele oma, ei ole üksgi asi kõige-kõige...
Eks igaüks põhjendab oma tehtud valikuid vaid talle meenuvate positiivsete asjadega antud asja juures - negatiivseid ei too keegi välja - pigem siis ikka need, kes ise antud masinaga ei sõida... Alati valitakse valimist ainult need faktid välja toomiseks, mis kinnitavad teooriat...
Lühidalt: igaleühele oma, ei ole üksgi asi kõige-kõige...
Eks igaüks põhjendab oma tehtud valikuid vaid talle meenuvate positiivsete asjadega antud asja juures - negatiivseid ei too keegi välja - pigem siis ikka need, kes ise antud masinaga ei sõida... Alati valitakse valimist ainult need faktid välja toomiseks, mis kinnitavad teooriat...
HPI, HotBodies, EDIT, LRP, 456MB
Hea et teema poolitatud! Minusuguse väga rohelise jaoks on sedasorti vaidlus ülimalt huvitav ja hariv!
Kas 4wd nitrokas või 2wd trimmer, selles on küsimus! Kas olla või mitte olla, selles on küsimus. Ja kui olla, siis kummal pool? Isand Grimm juba eravestluses natuke valgustas pimedat aga huvitav oleks veel arvamusi kuulda kumba eelistada.
On nitrokasõitjaid kes on järjest trimmeri lisaks muretsenud, MIKS arumaeisaa?
On nitrokasõitjaid, kes (kuidas seda peahmelt öelda) eelistavad kindlalt nitrokat trimmerile.
On trimmerimehi kes Luigel olid pigem katusel kui ratastel, miks?
On trimmerimehi kes vaatamata mõningale trimmeri omapärale suudavad trimmeriga väga kiiresti sõita, kuidas ometi?
Kas 4wd nitrokas või 2wd trimmer, selles on küsimus! Kas olla või mitte olla, selles on küsimus. Ja kui olla, siis kummal pool? Isand Grimm juba eravestluses natuke valgustas pimedat aga huvitav oleks veel arvamusi kuulda kumba eelistada.
On nitrokasõitjaid kes on järjest trimmeri lisaks muretsenud, MIKS arumaeisaa?
On nitrokasõitjaid, kes (kuidas seda peahmelt öelda) eelistavad kindlalt nitrokat trimmerile.
On trimmerimehi kes Luigel olid pigem katusel kui ratastel, miks?
On trimmerimehi kes vaatamata mõningale trimmeri omapärale suudavad trimmeriga väga kiiresti sõita, kuidas ometi?
Mina ütleks, et bensukaga on suht muretu sõita, kuna olen nitrokaga suhteliselt palju sõitnud ja mis minule isiklikult ei meeldi see tankimine.
Kui sa pead ikka iga 5-10 minuti tagant tankima siis ikka sakib küll. Nitro las haiseb ilma minuta hetkel edasi
Elektrikas? hmm... ei ole veel offroadi proovinud aga plaan on.
Kui sa pead ikka iga 5-10 minuti tagant tankima siis ikka sakib küll. Nitro las haiseb ilma minuta hetkel edasi
Elektrikas? hmm... ei ole veel offroadi proovinud aga plaan on.
Mnjah.. elu "Trimmeriga" tõesti vähe lihtsam kui nitrokaga.
Miks suudavad osad sõita trimmeriga kiiresti? .. auto heas seades ja ausalt.. kui nüüd võtta HPI Bajat.. on ta juba ehituselt ja oma konstruktsioonilt ikkgi väga korralikult läbi mõeldud ja meisterdatud masin. Isegi on-roadis nagu näitas viimane Pärnus toimunud võistlus, suutis Baja väga eduliselt sõita kuni sõitja tegi päris korraliku valearvestuse
...
Nitroga on hea ja lahe jah see, et saab kenasti "põriseva" masinaga ikka VÄGA kiiresti liikuda (Truggy pean silmas) ilma suurema vaevata, aga siis on jällegi see pidev tankimine ja karpa sättimine. See asi väsitas mind nitrost ära ja oligi suund "Trimmerite" poole tehtud
Senini olen selel otsusega väga rahul
Miks suudavad osad sõita trimmeriga kiiresti? .. auto heas seades ja ausalt.. kui nüüd võtta HPI Bajat.. on ta juba ehituselt ja oma konstruktsioonilt ikkgi väga korralikult läbi mõeldud ja meisterdatud masin. Isegi on-roadis nagu näitas viimane Pärnus toimunud võistlus, suutis Baja väga eduliselt sõita kuni sõitja tegi päris korraliku valearvestuse
Nitroga on hea ja lahe jah see, et saab kenasti "põriseva" masinaga ikka VÄGA kiiresti liikuda (Truggy pean silmas) ilma suurema vaevata, aga siis on jällegi see pidev tankimine ja karpa sättimine. See asi väsitas mind nitrost ära ja oligi suund "Trimmerite" poole tehtud
Senini olen selel otsusega väga rahul
HB Cyclone D4
HB Cyclone TC
HPI & Hotbodies Team
---------------------------
Never knock on Death's door: ring the bell and run away! Death really hates that!
HB Cyclone TC
HPI & Hotbodies Team
Never knock on Death's door: ring the bell and run away! Death really hates that!
- eerikkarts
See ka põhjuseks miks elektri 1/8 koversioonid kõvaks ajavadZebra1188 kirjutas: ... Nitroga on hea ja lahe jah see, et saab kenasti "põriseva" masinaga ikka VÄGA kiiresti liikuda (Truggy pean silmas) ilma suurema vaevata, aga siis on jällegi see pidev tankimine ja karpa sättimine. See asi väsitas mind nitrost ära ja oligi suund "Trimmerite" poole tehtud...
Ma olen paar korda üritanud bensukaga sõita..
Esimene võistlus suri ta mul finaali jooksul kolm korda välja (väidetavalat oli värskelt vahetatud kolvirõngas ja küünal, ehk Tipp-Topp korras mootor)
Teisel võistlusel sain ma kaks pullstarti katki ja mootor ei tahtnud käia ei peast ei per*est. Tankimine oli omaette rituaal. Vedi oma 13kg tagavedu kuskile õue, et bensiiniaurud kedagi ära ei tapaks, keera lahti kütusekork, keera oma tankimisplännilt kork maha ja tila peale jne-jne. Ehk paras pita. Ei meeldinud ja ei taha enam proovida. Baja race'il oleks tahtnud sõita, aga ainult seepärast, et nädal enne hispaaniat on portugalis RB Cup.
Need, keda häiris nitromootori karpa pole ilmselt mitte kunagi üritanud ühtegi bensumootorit seadesse keerata.
Esimene võistlus suri ta mul finaali jooksul kolm korda välja (väidetavalat oli värskelt vahetatud kolvirõngas ja küünal, ehk Tipp-Topp korras mootor)
Teisel võistlusel sain ma kaks pullstarti katki ja mootor ei tahtnud käia ei peast ei per*est. Tankimine oli omaette rituaal. Vedi oma 13kg tagavedu kuskile õue, et bensiiniaurud kedagi ära ei tapaks, keera lahti kütusekork, keera oma tankimisplännilt kork maha ja tila peale jne-jne. Ehk paras pita. Ei meeldinud ja ei taha enam proovida. Baja race'il oleks tahtnud sõita, aga ainult seepärast, et nädal enne hispaaniat on portugalis RB Cup.
Need, keda häiris nitromootori karpa pole ilmselt mitte kunagi üritanud ühtegi bensumootorit seadesse keerata.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
Võimalik, aga see väide ei muuda endiselt mu arvamust, oli ju restaureeritud ja väidetavalt hea.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
Mina leian, et minu masinate (Trimmeri) mootorid on kenasti hääles ... ka nitro mootoriga polnud probleemi seda sinna saada.. vaid et seda pidi absoluutselt iga kord tegema... Trimmeril olen keeranud karpat 2 korda.. kui meie "talvest" sai "kevad" ja "kevadest" "suvi"...Need, keda häiris nitromootori karpa pole ilmselt mitte kunagi üritanud ühtegi bensumootorit seadesse keerata.
HB Cyclone D4
HB Cyclone TC
HPI & Hotbodies Team
HB Cyclone TC
HPI & Hotbodies Team
IRWTõnu2 kirjutas:Sellest mootorist oli juba peaaegu samasuured kivid kui nitro mootori kolb läbi käinud.
Ühe sõidu baasil oma arvamust kujundada muidugi võib aga jah .... eks see esimene kogemus ole alati väga oluline.
Kirjeldad tankimist nagu, et hullult tuleb korke kruttida - nitro kütus läheb ise korgitust kanistrist pudelisse ja sealt autosse?
Nitrol on üks hea omadus - ta ei haise seni kuni mootor ei käi. Kui mootor käib siis aga haiseb kõvasti hullemini. Trimmer haiseb natuke kuid koguaeg.
HPI, HotBodies, EDIT, LRP, 456MB
See mootor oleks tulnud minema visata. Seal polnud enam midagi restaureerida. Ise võin küll julgelt öelda, et kui oleksin alustanud nitroga poleks minust tõsist mudelismihuvilist saanud. Võistlused mis nitroga õnnestusid olid kõik kõrvalise abiga mootori seadistamisel. Tänud muidugi Akaverile ja OnuTomile.
Oled sa kindel, et me ikka ühest mootorist räägime?Tõnu2 kirjutas:See mootor oleks tulnud minema visata. Seal polnud enam midagi restaureerida. Ise võin küll julgelt öelda, et kui oleksin alustanud nitroga poleks minust tõsist mudelismihuvilist saanud. Võistlused mis nitroga õnnestusid olid kõik kõrvalise abiga mootori seadistamisel. Tänud muidugi Akaverile ja OnuTomile.
Ei saa muidugi mainimata jätta, et mõneti häiris mind ka see, et ma kolme suremisega selle võistluse ära võitsin, aga eks klassi oli ka lapsekingades.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
Jutt käib vist minu marderist
. Rando, kui sa sellega võistlesid ei olnud seda otseselt restatureeritud- kolvirõngas kulunud, karpa tihend kutu( hiljem avastasin), ja kriimustatud kolb sees. Üldiselt oli asi kokkupandud nii et ta vähemalt enamvähem sõidaks. Heas korras ja korralikult hooldatud trimmer käib küll nagu kellavärk, samal ajal kui nitrot tuleb ikka üpris tihti kruttida.
Märten
Hobimaailm
Hobimaailm
Rando bensukate vihkajale .
Pead küll ei anna , aga sa võitsid vist ühe eelsõidu , mitte terve võistluse , see on küll õige , et sa läksid võistlust võitma , nagu mesilased Käveriga trimmerite kallal , aga ei mida , küll proovisite nii Bajade kallal kui ka FG- de kallal . Ei ole muidugi ime , et trimmerite mittepooldajaks oled hakanud . On siiski tõsiasi , et praegused trimmeristid on alguse saanud nitrokatest aga tagasi ei ole pööranud keegi , vasta Rando sellele ? 
http://www.hobi.ee/up/failid/WC%202008/ ... inaal.htmlJAN kirjutas:Rando bensukate vihkajale .Pead küll ei anna , aga sa võitsid vist ühe eelsõidu , mitte terve võistluse , see on küll õige , et sa läksid võistlust võitma , nagu mesilased Käveriga trimmerite kallal , aga ei mida , küll proovisite nii Bajade kallal kui ka FG- de kallal . Ei ole muidugi ime , et trimmerite mittepooldajaks oled hakanud . On siiski tõsiasi , et praegused trimmeristid on alguse saanud nitrokatest aga tagasi ei ole pööranud keegi , vasta Rando sellele ?
Seda pidasin silmas tegelikult. (Treenimata silmale: Talvel olid 1:5 ja 1:6 bensukad eraldi arvestuses, ent sõitsid koos, ehk 2. koht = 1:6 mudelite esimene)
Need kes on nitro pealt trimmeritele üle läinud pole lihtsalt kunagi raatsinud endale korralikku tehnikat osta, eks ka teadmised ja oskused olid "tol ajal" teised.
Ma isegi ei tea, miks see vaidlus vajalik on, sest tütar on ikka ilusam kui ema, aga järgi ei taha ka jätta.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
Minuteada järjekord esimestest trimmerdajatest keda ka nüüd rajal näemeJAN kirjutas: et praegused trimmeristid on alguse saanud nitrokatest aga tagasi ei ole pööranud keegi , vasta Rando sellele ?
1. Frank 40 (Aare) 1:5 kasutatud On-Road tudmatu tootja (seisab, seisab ja ikka veel seisab ............... hm ........ kapi otsas vist)
ok, ok asjast ka
off-roadist vist sedamoodi sai asi alguse
1. mina ise
2. Raine
3. Jaan
4. Siim
5. vot sealt läks lugemine sassi
http://www.sinule.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
Jah!
Seisab tõesti, ja kui hästi seisab!
Aga kunagi kui asjolud ja kes teab, kes või mis soodsaks osutub ajan ma ta raisa pöördesse!
Aga kumb siis ikka võtta või jätta? Minul vahet pole, käravad nii üks kui teine.
Aga see emade ja tütarde jutt....! Kumb on siis ema või kumb on siis tütar? Aru ma ei saa. FR
Seisab tõesti, ja kui hästi seisab!
Aga kunagi kui asjolud ja kes teab, kes või mis soodsaks osutub ajan ma ta raisa pöördesse!
Aga kumb siis ikka võtta või jätta? Minul vahet pole, käravad nii üks kui teine.
Aga see emade ja tütarde jutt....! Kumb on siis ema või kumb on siis tütar? Aru ma ei saa. FR
+37256150139