Võistluskutse
Loodetavasti on ilmataat ka seekord meie vastu sõbralik
Ei ole. 1:5 touringus sel aastal Eesti MV ei ole, on 4 etapist koosnev karikasari. Tegemist on selles klassis "testaastaga", ehk esimest aastat on klass ametlikult olemas, kui asi ennast õigustab, siis järgmisel aastal ka MV.Sinuhobi kirjutas:et kas seal kutsel ei ole mitte viga :
-1:5 touring KV ja MV segamini läinud
ahsooooo .............. nujahhhh see punkt on jäänud lugematalauri kirjutas:1.1 /../ Klassis TS-5 Eesti Meistrivõistlusi ei korraldata.

Mõned lambist võetud Soome hinnad:lauri kirjutas:TeamOrion 3800mAh HardCase LiPo - 83$
Intellect 3800mAh HardCase LiPo - 53$
LRP Eraser Brushless Motor 15.5T - 62$
LRP Sphere Competition Brushless & Brushed ESC TC Spec - 231$
LRP A.I.Brushless Pro Reverse Digital - 140$
Mõned inimesed maksavad vahel oma asjade pealt ka käibemaksad, tollideklarid jms kräpi... kummaliselt vähendab seda vahet. Odav dollar on muidugi hetkel abiks. Sama Soome hinnatasemega on ka Eestis võimalik asjad kätte saada, RCProl või RC-Est'il võib vabalt ka laos üht-teist olla.Ehk siis Stocki brushless LiPoga komplekt maksab alates 254$ + saatmine.
Jep, ja garantii näiteks kiirusregulaatori puhul on suhteliselt oluline teema, te ei taha teada, kui palju ma olen neid elus maha põletanud.Saatmine ~30$ ja pakk kohal nädalaga... paneb ju mõtlema küll, kui just elutähtis pole ülehomseks kätte saadaNeed hinnad sellisest kohast, kust olen korduvalt edukalt tellinud ja kui neil midagi laos pole, näitab out-of-stock siis saab ka telefoniteel hongkonglannaga kenasti suhelda ja uurida, et millal neile see või teine kaup saabub! Eks kõik sõltub kohast...
Garantii ja ootamine on muidugi eraldi teema, eks igaüks otsustab ise.
Kui pead silmas et sõita oma HPI Bajaga siis sind ootab eelduste kohaselt seal üks FG BajaKris-Timo kirjutas:Kui B-6 läheb Suurde Openisse, siis kas on ka kedagi sinna klassi vasta oodata?

Seega siis 10.30 Hiiumaalt praamiga .............. hm ...... 1,3 tundi sõitu autoga ......... krt nibin nabinollo kirjutas:Eelsõitudega reaalselt enne 11:00 ei õnnestu kuidagi alustada (rada ei saa valmis, seekord nii 10:30 sai trenniga alustada), mis tähendab Erkki jaoks seda, et viimane eelsõiduring algab kindlasti mitte enne kella 1300. Kui nii palju võistlejaid on, kui viimane kord, siis 14:00.
OnuTom - minu 27t pinioni sa andsid vist tagasi, kas sa mitte Priidu käest suuremat asemele ei saanud? Tal seda vaevalt et enne järgmist üritust vaja on, kui üldse kunagi.
ma kardan et 3 miniinimese pakkimine autosse võib muutuda keeruliseks liiga varajasel kellaajallauri kirjutas:Nojah, 8:30 praamile minemiseks on ju vaja ilmselgelt liiga vara ärgata