nitro hulk =talvine käivitamine
Moderaator: petrolhead
nitro hulk =talvine käivitamine
kas keegi oskab selle kohta miskit ütelda, et mismoodi nitro hulk küttes võiks mõjutada talvist käivitamist, et kas mida külmem seda suuremad eeldused auto käimasaamiseks on suurema nitrometaani hulgaga kütte kasutamisel? 
mootor läheb käima kui õige kogus kütust on õigel ajal õiges kohas. Tema segust see peaaegu ei olene (kui eetrit lisada siis ma ei imestaks kui ta juba küünlatoite pealepanemisest läheks
).
Kui talvel on käivitamisega probleemid võib süüdi olla: Külm küünal (juhul kui toite aku ei anna piisavalt särtsu välja et külma küünalt toita (nt minu starterboxi oma) või külmas väga tihkeks tõmmanud mootor.
nn nitro on tegelikult ju N2O, millest meile vajalik on ainult O (hapnik), mis soodustab põlemist (kuna karpaga mootor ei suuda omale kunagi piisavalt õhku peale tõmmata et võistlemiseks vajalikku jõudu välja anda), madalatel pööretel (=käivitamisel) ei tohiks ta mingisugust tähtsust omada.
Kui talvel on käivitamisega probleemid võib süüdi olla: Külm küünal (juhul kui toite aku ei anna piisavalt särtsu välja et külma küünalt toita (nt minu starterboxi oma) või külmas väga tihkeks tõmmanud mootor.
nn nitro on tegelikult ju N2O, millest meile vajalik on ainult O (hapnik), mis soodustab põlemist (kuna karpaga mootor ei suuda omale kunagi piisavalt õhku peale tõmmata et võistlemiseks vajalikku jõudu välja anda), madalatel pööretel (=käivitamisel) ei tohiks ta mingisugust tähtsust omada.
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events