Nupuke EAMK lehel
Kõik kiirestisõiduhuvilised oodatud
Nende otsa ei pea tegelt sõitma (mitte et ma ise ei sõidaks), minu meelest on korralikud piirded positiivne nähtus.Zebra1188 kirjutas:oeh.. kas nendele "palkidele" mingit natukenegi pehmendavat "kuube" ei õnnestu peale tõmmata?
No siis tuleb viisakamalt sõita. Mulle küll ei meenu et keegi oleks mind piirdesse aidanud, samas neid piirdeid on nii vähe ka olnud.Zebra1188 kirjutas:Kusjuures ISE jah ei pea :) .. aga enamasti aitab sellele tugevalt kaasa keegi (vähemalt minu puhul), kes otsustab - mööduda/ette jääda just sellises kohas ja on kenasti valmis aitama sinna sõita :)
Kas neljas koht annab 43 ja viies 44 punkti?ollo kirjutas:Tulemused ka nüüd olemas
Minu valduses on üks RR nimetähti kandev Asso putukas ja paar Adidase tosse Stockmanni kilekotis. Kui need kellelegi tuttavad tunduvad, viige minema. Mul tõesti ei ole neid vaja.
Eesti Karikavõistluste/Meistrivõistluste 2008 edetabelidmeph kirjutas:Kas ma olen pime või siis eamk lehel ei ole hooajast kokkuvõtlikku punktitabelit?
Juhatage mind õigele teele palun :P
Pime.meph kirjutas:Kas ma olen pime või siis eamk lehel ei ole hooajast kokkuvõtlikku punktitabelit?