Mure mootoriga.
pole veel kunagi testinud, ei näe ühtegi põhjust, miks ei peaks töötama. Kui kasutama hakkan siis ilmselt panen ta lihtsalt peale seda kui auto valmis ehitatud peale ja võtan ära kui mootor juba käib.
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events
saue HOBIzone
droonipood.ee
ta on ümber siis kui ma ei sõida.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
12V. Edasine on fantaasia teha.
Ranno võib sulle müüa kindlasti igasugust kaablit igas mõõdus, võid 220V pealt ka teha.
Ranno võib sulle müüa kindlasti igasugust kaablit igas mõõdus, võid 220V pealt ka teha.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
Kui käepärast võtta sõiduauto, siis abiks soojus sisemisepeal + alt puhuma ja auto alla jalgade kohta siis saab ka nii.
[ HPI | HotBodies | Edit | LRP | FUTABA | Mugen| Sanwa]
---------------------------
http://www.hpi.ee/
http://www.hpi.ee/gallery/
Mugen MBX-5T prospec with Ninja JX21-B01 / Futaba 4PK | Align Trex500 / Futaba 7C 2.4
---------------------------
http://www.hpi.ee/
http://www.hpi.ee/gallery/
Mugen MBX-5T prospec with Ninja JX21-B01 / Futaba 4PK | Align Trex500 / Futaba 7C 2.4
Selle meetodiga sulatad aga kõik lume mis auto küljes on üles veeks ja see voolab jumal teab kuhu.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
Mina tegin silindri pea ümber, tegin metallist toru, lasin treida õhemaks. Puurisin 2 auku, sisse panin paloniiti(tihendimaterjal,papimoodi, mis kannatab kuuma kuskil 600 kraadi ringis, öelda ei oska kas müüakse, see oli vene ajast.Arvan et peaks müüdama).Keerasin traadi sinna rõngasse sisse, ja väikesed poldid aukudest läbi(iseloeerisin poldi keerme osa ära et metall toruga lühist ei annaks)poldi pea alla panin koos seibiga traadi otsa ja teiseltpoolt polti(ehk siis väljapoolt) ühendasin mutri alla juhtme.
Natu keeruline vb, kui fotoka kätte saan parandusest teen pilti ja näitan.
Natu keeruline vb, kui fotoka kätte saan parandusest teen pilti ja näitan.
Kui ta sul tulipunaseks läheb siis on nõks palju. Kõige mõistlikum teguviis oleks ehk pikema takistustraadi kasutamine. Pooldan ka seda las tiksub mõtteviisi.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
st see "nõks" seal lauses oli ka kerge irooniamomendiga. Sa peaksid saama seda jurakat siiski kätte võtta, kui ta on mõnda aega töödanud.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
Tegin siis lõpuks ka pildid:
http://www.zone.ee/nitro431/Hobi/Soendaja/Soe/
Kinni hoidmiseks pole veel midagi teind, proovisin ega väga tuliseks kest ei lähe.
http://www.zone.ee/nitro431/Hobi/Soendaja/Soe/
Kinni hoidmiseks pole veel midagi teind, proovisin ega väga tuliseks kest ei lähe.
Talvisest käivitamisest veel niipalju, et katsetasin täna edukalt oma mootori eelsoojendust, mis toimis üliedukalt.. -2,5C välisõhu juures hoidis ta mootorit +54C kraadi juures
Tegemist siis tagistustraadiga, mis keritud ümber silindri. Iga silindri ribi vahel üks keerd. Otsad klemnikutega ühendatud, et saaks vajadusel kiirelt 12V külge ühendada. Mina olen rahul.. Homme lisan siia ka pildi.. töö jäi ka visuaalselt üsna vaadatav ehk isegi märkamatu..
Tegemist siis tagistustraadiga, mis keritud ümber silindri. Iga silindri ribi vahel üks keerd. Otsad klemnikutega ühendatud, et saaks vajadusel kiirelt 12V külge ühendada. Mina olen rahul.. Homme lisan siia ka pildi.. töö jäi ka visuaalselt üsna vaadatav ehk isegi märkamatu..
Minul on alla nulli mootori käivitamisega probleeme.. viimased kolm võistlust, kus olen osalenud ei ole mul olnud asjast muud rõõmu, kui maksta osavõtumaksu.. arvan, et antud kaabel väga jahutust ei sega.. eks vaja vadata, kuis ta toimib.. kui teised tõmbavad ju oma mootori pea teibisisse, et liiga intensiivset talvist jahutust vältida, siis mina vist seda antud juhul tegema ei pea..
testitud. toimib. mul oli vaja teipi lisaks tõmamta et liiga maha ei jahutaks.
Väga hea mõte. Tänud. Kontseptsioon sama mis Rannol, tegemine oli paar minutit ehk?
Väga hea mõte. Tänud. Kontseptsioon sama mis Rannol, tegemine oli paar minutit ehk?
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
Isolatsioon on juba kaablil peal.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
just täpselt niisama lihtne see ongi.
Ranno, sa ilmselt ei mäleta, aga kas mul on ka 80cm jupp? Kui nii siis on see täpselt õige pikkus.
Mina panin enda omale otsa klemmidega kokku pigistatavad servojuhtme pistiku metall klemmid, kuhu saab krokodega toitejuhte mugavalt ühendada. Joota takistustraati ei ole võimalik (vähemalt mitte tinaga)
Ranno, sa ilmselt ei mäleta, aga kas mul on ka 80cm jupp? Kui nii siis on see täpselt õige pikkus.
Mina panin enda omale otsa klemmidega kokku pigistatavad servojuhtme pistiku metall klemmid, kuhu saab krokodega toitejuhte mugavalt ühendada. Joota takistustraati ei ole võimalik (vähemalt mitte tinaga)
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
ei tea, aga passat ei olnud nõus käivituma kui see ja 3A'ga laadiv laadija ühendatud olid.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
See 80cm tundub pikk, aga nagu minugi pildilt näha, kaob see sinna märkamatult ära nii, et isegi üle ei jää.. Mul on teda nats siis pikendatu tavalise juhtme sobivasse kohta ja lõpetatud tavaliste auto labidakujuliste klemnikutega. Kiire @ lihtne kokku lahti ühendada. Samas pole asjal väga võimsust ollagi. Kui ei eksi siis ta oli mingi 30W e. umbes nagu auto piduri-pirn.. See ei tohiks küll normaalsele akule mõju avaldada.. kehvemal juhul ostke endale uus auto või heakene küll uus aku..