Esimene MT
Moderaator: petrolhead
Esimene MT
Kas on mõtet osta esimeseks MT kohe kallim ja võimsam auto nagu Savage SS 4.6. Kardan et sõidan selle lihtsalt sodiks. Senised kogemused piirduvad vaid elektri on-road autoga, kuigi suur soov minna off-roadi.
-
motokrosser
Ühesõnaga olulist vahet pole kas Savage 21, 25, SS või SS 4.6.
Et kui juba raiskamiseks läheb siis mingu ikka korralikult.
Mida arvata sellest www.warheadmt.com/ ? võrreldes Savage-ga
Et kui juba raiskamiseks läheb siis mingu ikka korralikult.
Mida arvata sellest www.warheadmt.com/ ? võrreldes Savage-ga
Vastu seina sõitmise kohapealt on kõik savaged tehasest tulles praktiliselt sama kõvad. SS omab veoahelas upgrade juppe ja väljalaskeid jms. aga need ei tee teda seina jaoks kuidagi tugevamaks.
Ainuke asi kuidas masin sina suhtes võitjaks tuleb on nii, et kõigepealt tuleb õppida pidurdama mitte gaasi põhja panema
- lühidalt: vältida seina. 
Selle warheadil ei paistnud piltidelt eriti viga olevat, võrrelda küll ei oska - selleks peaks olema mõlemat omanud.
Ainuke asi kuidas masin sina suhtes võitjaks tuleb on nii, et kõigepealt tuleb õppida pidurdama mitte gaasi põhja panema
Selle warheadil ei paistnud piltidelt eriti viga olevat, võrrelda küll ei oska - selleks peaks olema mõlemat omanud.
Aga kui juba seinasõimise peale jutt läks siis savage on selleks ilmselt kõige õigem aparaat, arvestades seda kui kuradi tugev ta on.
Kui sa tahad korralikult raisata siis korja oma sõbrannad kokku ja vii nad Boccasse sööma, kui tahad mõnusat hobi mõnusas seltskonans viljeleda ilma stressita siis võta nii vänge auto kui rahakott vähegi lubab. Ja auto vali ikka selline mis sulle endale sümpaatne tundub, siis, isegi kui pärast avastad et midagi muud oleks võibolla parem olnud pole kedagi peale enda süüdistada.
Kõike paremat selles mõnusas hobis.
Kui sa tahad korralikult raisata siis korja oma sõbrannad kokku ja vii nad Boccasse sööma, kui tahad mõnusat hobi mõnusas seltskonans viljeleda ilma stressita siis võta nii vänge auto kui rahakott vähegi lubab. Ja auto vali ikka selline mis sulle endale sümpaatne tundub, siis, isegi kui pärast avastad et midagi muud oleks võibolla parem olnud pole kedagi peale enda süüdistada.
Kõike paremat selles mõnusas hobis.
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events
saue HOBIzone
droonipood.ee
Tänud Randole heade soovide eest. Vaatan veel ringi ja mõtlen. Varem või hiljem tuleb ikka midagi ära otsustada sest suvehooajal tahaks juba mõnel võistlusel osaleda.
Ja veel --- Savage SS tuleb minuteada kitina st et tuleb endal kõik molekulid kokku panna? Arvan et see on sele hobi juures üks magusamaid osi.
Ja veel --- Savage SS tuleb minuteada kitina st et tuleb endal kõik molekulid kokku panna? Arvan et see on sele hobi juures üks magusamaid osi.
-
motokrosser
SS tuleb tõesti üpris pilbastena, st kokku on pandud esimesed ja tagumised diferentsiaalid ja käigukast. Diferentsiaalid tuleks kindlasti lahti võtta ning nendesse korralik õli sisse kallata ning tehasesaast välja puhastada (kas keegi võiks öelda, miks KÕIK mudelifirmad sinna diferentsiaalidesse mingit määret topivad? Kas tõesti ei võiks seda lisapingutust teha et vähemalt korralik õligi sisse panna ja karbile kirjutada, mis viskoossusega ta on?) Iga algaja tunneb ju vahet rääkimata kodanikest kes enamasti Kit'e ostavad.
HPI manualid on head, ent siiski tekkis paaris kohas probleeme manuali mõistmisega, õnneks olin enne põhjalikult savage hingeeluga tutvunud (sõpradel oli neid palju) ning üleüldine eelnev kogemus ei tulnud samuti kahjuks. Minu arvates peaksid kõik mudelitootjad eeskuju võtma Serpenti manualist, kus on iga pilt joonistatud värvilsied cad'is, ning seletusi on nii põhjalikult juurde pandud et kuku pikali. Kui savage kätte saad siis anna teada, on mõned punktid, mida manual ei kirjelda ent millele peaks tähelepanu pöörama.
Rahulikult tehes on sul ühe nädala jooksul õhtud sisustatud. Kähku ja kiirustades (ilmselt ka valesti) ehitades saad õhtul 7 ajal alustatud ehitamisega hommikul umbes 5-6 ajal (enne kui naine ärkab
) valmis.
HPI manualid on head, ent siiski tekkis paaris kohas probleeme manuali mõistmisega, õnneks olin enne põhjalikult savage hingeeluga tutvunud (sõpradel oli neid palju) ning üleüldine eelnev kogemus ei tulnud samuti kahjuks. Minu arvates peaksid kõik mudelitootjad eeskuju võtma Serpenti manualist, kus on iga pilt joonistatud värvilsied cad'is, ning seletusi on nii põhjalikult juurde pandud et kuku pikali. Kui savage kätte saad siis anna teada, on mõned punktid, mida manual ei kirjelda ent millele peaks tähelepanu pöörama.
Rahulikult tehes on sul ühe nädala jooksul õhtud sisustatud. Kähku ja kiirustades (ilmselt ka valesti) ehitades saad õhtul 7 ajal alustatud ehitamisega hommikul umbes 5-6 ajal (enne kui naine ärkab
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
SS või RTR?
Ka RTR nõuab enne sõitmaasumist ettevalmistust, mispuhul TOM'i pakutud ag tunduks reaalne.
Ärge 1:30 mootoreid käivitage kui te just põõsas ei ela. (ma olen korra ka oma mudelitoas mootori tööle pannud, sest õues oli lihtsalt liiga külm), see oli... khmm, huvitav kogemus.
Ka RTR nõuab enne sõitmaasumist ettevalmistust, mispuhul TOM'i pakutud ag tunduks reaalne.
Ärge 1:30 mootoreid käivitage kui te just põõsas ei ela. (ma olen korra ka oma mudelitoas mootori tööle pannud, sest õues oli lihtsalt liiga külm), see oli... khmm, huvitav kogemus.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
Ma ehitasin enda SS'i ühe nädala sisuliselt, aga ma võtsin ka kõik tehases kokku pandud jupi lahti ning ma tegin seda üksi. Ainuüksi amortide tegemise peale läks üks õhtu.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
kas HPI paneb nüüd silikoonõli, või on endiselt see veebaasil (või mis iganes, igaljuhul külmas läheb tahkeks) tehtud teema pakendis?
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
viska üks pudel täna ööseks õue/rõdule ja teine jäta tuppa, hommikul vaata kumb voolab paremini, st juhul kui sul on mõnis savage võtta muidugi.
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee