HPI Hellfire: Electric
Moderaator: petrolhead
HPI Hellfire: Electric
Tekkis siis huvi 1/8 elektrika vastu ja kuna nurgas seisis selline Hpi siis miks mitte proovida.
tekkinud on probleemid: Kuidas kinnitada mootorit??
Ja äkki kellegil on üle servo saverit?
ehitus on seisma jäänud sinna maale, et diffrid on puhastatud üle kontrollitud ja külge topitud, uued amordid ja õõtsad küljes.
Keegi oskab aidata?
tekkinud on probleemid: Kuidas kinnitada mootorit??
Ja äkki kellegil on üle servo saverit?
ehitus on seisma jäänud sinna maale, et diffrid on puhastatud üle kontrollitud ja külge topitud, uued amordid ja õõtsad küljes.
Keegi oskab aidata?
EKV Suvekarikas 2009.a 1.koht 1/18 stock
- eerikkarts
Hellfire pole kuigi hea toorik konversiooniks, nii mõnigi ehitanud ja pärast kolinud teise platvormile. Põhiliseks peavaluks on difrid, need ei talu BL võimsust kohe üldse paar kolm sõitu ja difritest pilpad alles 
Põhimõtteliselt saab difrit mingil määral kestma kui vahetad difri välimise korpuse tugevndatud vastu, +lightning Stadium Spiraal lõikega taldrik ja käbi ja Kyosho difri sisu.
Kindlasti pead loobuma nö ülemisest dekist ja tegema analoogseks nagu tänapäeva tragid bagid, ees ja taga läbipainde vastased vardad.
Edasi vaata konversioone, üldiselt olemas klassikaline viis et mootor on taga paremal pool ja vasakul on aku keskel või nihutatune pisut ettepoole, et taha saaks regu panna või regu võib panna keskdifri peale, vastuvõtja servo pealsele plaadile.
Põhimõtteliselt saab difrit mingil määral kestma kui vahetad difri välimise korpuse tugevndatud vastu, +lightning Stadium Spiraal lõikega taldrik ja käbi ja Kyosho difri sisu.
Kindlasti pead loobuma nö ülemisest dekist ja tegema analoogseks nagu tänapäeva tragid bagid, ees ja taga läbipainde vastased vardad.
Edasi vaata konversioone, üldiselt olemas klassikaline viis et mootor on taga paremal pool ja vasakul on aku keskel või nihutatune pisut ettepoole, et taha saaks regu panna või regu võib panna keskdifri peale, vastuvõtja servo pealsele plaadile.
- eerikkarts
Kui sul Lightningu difrid siis mis SPUR sul keskel on? Keskele panna siis 44 või 46hambaga SPUR ja Keskdifri pukid saad võta Lightning Stadiumi omad. See lisab sul ruumi aku jaoks. Samuti võimalik et saad Sõltuvalt mootorist, hammaka mootorile panna 13/14/15 kui sul mootor umbes ~2200KV. Rohkemat lisada ei oska.
mõtlemisainet:
http://www.rc-monster.com/forum/showthr ... t=hellfire
mõtlemisainet:
http://www.rc-monster.com/forum/showthr ... t=hellfire
keskel on originaal, nüüd oleks vajadus mootori kinnitusele.
Leidsin Novaki oma HBle, kuna need suht samad masinad siis augu vahed on ülitäpselt mitte sobivad, mingi 1 mm läheb ikka kanti, siis aku on jah mahutamisel teine probleem.
tegelt aku mahub küll ülitäpselt. Ja akule kasti ümber ehitades saab panna aku külje peale.
Leidsin Novaki oma HBle, kuna need suht samad masinad siis augu vahed on ülitäpselt mitte sobivad, mingi 1 mm läheb ikka kanti, siis aku on jah mahutamisel teine probleem.
tegelt aku mahub küll ülitäpselt. Ja akule kasti ümber ehitades saab panna aku külje peale.
EKV Suvekarikas 2009.a 1.koht 1/18 stock
Hellfire probleem oli tõesti 13T ja 43Thammakates. Lahenduseks mis paremini kestsid oli HB omad.

Võimalik, et EP versioonina ei kesta ka need. Kogu see sisemine differ oli suht jaburalt ehitatud kui ma nüüd võrdlen näiteks Mugeniga. Minu probleemid Hellfirega hakkasid siis kui ma peale keerasin lrp .28 mootori. Kuna hpi enda mootoril nii palju jõudu ei olnud siis ei lagunenud ka difrid.
Kas konversioon on üldse olemas hellfirele?

Võimalik, et EP versioonina ei kesta ka need. Kogu see sisemine differ oli suht jaburalt ehitatud kui ma nüüd võrdlen näiteks Mugeniga. Minu probleemid Hellfirega hakkasid siis kui ma peale keerasin lrp .28 mootori. Kuna hpi enda mootoril nii palju jõudu ei olnud siis ei lagunenud ka difrid.
Kas konversioon on üldse olemas hellfirele?
[ HPI | HotBodies | Edit | LRP | FUTABA | Mugen| Sanwa]
---------------------------
http://www.hpi.ee/
http://www.hpi.ee/gallery/
Mugen MBX-5T prospec with Ninja JX21-B01 / Futaba 4PK | Align Trex500 / Futaba 7C 2.4
---------------------------
http://www.hpi.ee/
http://www.hpi.ee/gallery/
Mugen MBX-5T prospec with Ninja JX21-B01 / Futaba 4PK | Align Trex500 / Futaba 7C 2.4
- eerikkarts
Ei saanud muhvigi aru!T6nuT kirjutas:keskel on originaal, nüüd oleks vajadus mootori kinnitusele.
Sa plaanid novaki süsteemi endale? Ma ei soovitaks seda, see kuumeneb seal peal lihtsalt üle! On paremaid võimsamaid ja jahedamaid süsteeme.
Mootori puki osas saan mina aidata ja samuti ka akuboksi jms osas. Saadad tragi mulle saad ettevalmistatud mudeli tagasi. Aint mootor/regu peale ja akud külge vastuvõtjaga ja tuld! Selle töö eest 1000.- see sisaldab kõik mutikaid rihmasid pukki jms Hind võib paar sotti varjeeruda sõltuvalt keerukusest
Antero ma pole näinud valmis konversioone kusagil.Kas konversioon on üldse olemas hellfirele?
Novaki mootor on 550 kannusuurusega, ehk mamba mootorid Novaki puki külge ei istu. Samas on Novaki enda (vähemalt 6.5T mida olen proovinud) igati mõistlik lahendus, kui siis selles mõistes, et ta on kerge ning täpselt piisavalt võimas ning mitte overkill. Ülekuumenemist esineb ilmselt ainult siis kui ei kasuta mittemingisugust radiaatorit. Julgeks vähemalt arvata.
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
Balti MV võitja 2007;2009.
saue HOBIzone
droonipood.ee
random videos from random events
saue HOBIzone
droonipood.ee
Mamba mootorid sinna külge ei istu (puht visuaalsel vaatlusel baseeruv hinnang). Ma pole isegi päris kindel et suvaline teine 550seeria mootor sobib, sest novaki mootor on suhteliselt spetsiifilise kinnitusega seal küljes. Uuri kasutaja "meph" käest, äkki saab proovimiseks laenata, tal on olemas.T6nuT kirjutas:ma mõtlesin mootori pukki Novaki oma, seda on eraldi müüa aga eriti krõbeda hinnaga.
"Võidusõidu autol käivad võidusõidu tükid"
saue HOBIzone
droonipood.ee
saue HOBIzone
droonipood.ee
- eerikkarts
Novaki mootor on 540kannuga ehk 36mm diameetris, Mamba mootorid on 41,XXmm (toll mõõdus). Mamba ei mahu novaki pessa kuidagi!
See eest mahub Medusa mootor või mõni hiina Feigao mootor mis on 36mm.
Ma juba pakkusin sulle välja varjandi kuidas saad oma tragi elektriliseks, kui selline varjant ei sobi siis tee ise, egas odavamalt sul välja ei tule...
See eest mahub Medusa mootor või mõni hiina Feigao mootor mis on 36mm.
Ma juba pakkusin sulle välja varjandi kuidas saad oma tragi elektriliseks, kui selline varjant ei sobi siis tee ise, egas odavamalt sul välja ei tule...
- eerikkarts
sa tahad pilte mu tehtud töödest, või kuidas peaks sinu tragi välja nägema? Eks midagi sarnaselt võiks välja näha: http://www.rc-monster.com/forum/attachm ... 1214752203
8000mah aku on ilgelt suur ja raske. Kui huvi kaalu säästa siis vaata 4S 5000mah'i sellega kestab kuni 15min ära. 8000mah kestab sul 20-25min ära võistlustingimustes.
8000mah aku on ilgelt suur ja raske. Kui huvi kaalu säästa siis vaata 4S 5000mah'i sellega kestab kuni 15min ära. 8000mah kestab sul 20-25min ära võistlustingimustes.