Postitus
Postitas tony012 » 25.09.2011 09:20
Kui valikutesse sobivad ainult RTR autod, siis saab kindlasti öelda, et Losi ja Asso autod on hea valik. Eriti hea on see, et neil mõlemal on kaasas ka käivitusvahend, Losil siis startbox ja Assol rotostart.
Mootori kõige vähem töökindlad tükid on minumeelest alati olnud igasugu pullstardid... Ja kui mootor pole just kõige paremas seades, siis see nööri kiskumine on kah väga tüütu.
Ma ei tea midagi selle HPI elektroonika kohta, aga seda tean kindlasti, et Losi RTR bagi ja tragiga kaasa tulev raadiosüsteem on sellisel tasemel, mis kannatab iga nurga pealt kriitikat... Enamus meie võistlejaid ei sõida nii kvaliteetse raadiosüsteemiga.
Võib öelda, et kõige lähemal nö PRO autodele on RTR bagide hulgas just need Losi ja Asso RTR bagid...
Nendest sammuke tagapool on siis sellised RTR bagid(Eestis maaletoojaga esindatud): RB (esindab Käver), HPI (Fasthobbies), Robitronic (ClayPit)... Ilmselt vist ka Ansmann (Tartu mudelipood)... Neid Ansmanne kiidavad reeglina need, kes nad ostnud on... aga millegipärast on need ka suht kohe müügis... Mina pole ühtegi Ansmanni sõitmas näinud...
Ajaa; Hobimaailmas on ju veel olemas Thunder-Tigeri bagi, selle kohta olen kuulnud, et mootor on väga hea...
Associated RC10 B74.1
Associated RC8 T3.2E
Associated RC8 B4
Element Enduro Pro